Hocam ostim ve thyao hedefleri ne olur dersiniz sıkıștım kaldim bu 2 hissede bakalim daha ne kadar bekliyebilecem
Hocam ostim ve thyao hedefleri ne olur dersiniz sıkıștım kaldim bu 2 hissede bakalim daha ne kadar bekliyebilecem
OSTIM ; 4.11 kapanış...
DİRENÇ ; 4.20 yani uzun zaman önce de yazmıştım 4.20 önemli kanal hatta yükseliş dalgasının son direnci... Üzerinde kalmadığı sürece yükseliş yükseliş dalgası başlamaz... Geçmiş ama tutunamamış... 4.20 üzeri kapanışlar takip... Daha sonra temelde ne açıkladı temettü mü bedellimi tam bilmiyorum... Ama beklentiyi karşılamadı...bunu bilmem ama ; THYAO orta uzun vade güzel getiriler sağlayabilir...
Ostim ; 4.20 geçilip desteklenirse ; 4.53 daha sonra da; 5.25 hedef dirençleri var... Yaparmı bilemem ama var...
THYAO ; 12.90 kapanış....
Bunda destek direnç işlemez aslında...en büyük direnci ; VİRÜS geçer üzerinde kapanış yaparsa kanatlanabilir...sabır yani...12.97 üzerinde benim ilgimi çeker hatta birşeyler oluyor anlamına gelebilir...
Yukarı hedef vermiyeceğim yeter Allah bereket versin dediğşniz yerden satın... Sa bır...
Y.T.D.
Yer İmleri