11.25 den nkolay dayım bu orandan fazla seçenek var mı dostlar
11.25 den nkolay dayım bu orandan fazla seçenek var mı dostlar
Bana ders oldu bir yere park ettiysen fazla kurcalamayacaksın
Nkolaya pttden tl yatiran oldumu benden komisyon ücreti istedi.
bankacıların güya uyanıklığı işte. Karşılarına gelen müşterilerin %75 i genelde sorgulamayan, söz dinleyen, finansal okuryazarlığı olmayan kitleden olunca onlarda kendilerini artık çok akıllı sanıyorlar. Bana , sana özel yersek elbette özel olacak. Ben gülüp geçiyorum artık. Bu cahiller de özgüven patlaması yaşanıyor son yıllarda..... Dün hastane de 30 yaşlarında bir kadın , doktorla ilaç tartışıyordu. Dr. '' ben tedavini düzenledim, ilaçlarını yazdım, gerisi sana ait. Eve gelip ilaçlarını kullanıp kullanmadığını da takip edecek halim yok '' dedi. Kadın halen car car konuşuyordu. Hayat çok çekilmez oldu.
ucus için pistte kalkıs hızına ulaştı.tekerlekler yerden kesilmek uzere :)
Döviz mevduat oranları çok düştü 1,45-2,25 arasında. Aranızda bu fiyatlardan Eurobond önereniniz var mı?
Çin deki salgının ekonomiye ve finans sektorune büyük etkisi olabılır.Zira olayın boyutları çok fazla.Youtube de Tarık Bilen genç bir delikanlı Çin den bildiriyor.İlginç bilgiler var.Bilgilendirmek istedim
Mevduatta % 7 beklentisi başlamış.
https://www.bloomberght.com/mevduat-...riledi-2244971
Reyiz andicmis faizi ve faizcileri bitirecekmis.
Kafaya koydu mu yapar.
Syg,
Barbunu yagdami yapıyorsun?
Bu mevduat oranlarından sonra bu topikte barbun tarifi verilir en fazla[emoji23]
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzun zamandır uğramıyordum, aktifbankta 23,75'ten faize devam. sonradan alınanlarla ortalama faiz düştü haliyle, ama piyasada orta riskli sayılabilecek bu kadar yüksek getiri başka yerde de yok.
katılıyorum.
özellikle boşta para bırakma gibi saçma sapan koşulların olmaması yönünden Aktife tek rakip bu.
Rekabet kızışsa da diğer bankalarda yeni kampanya çıkarsalar. Ortalık sakin.
Merkez 75 puan düşürdü. 25 puan düşürmeleri normal. Çünkü Özel sektör tahvili olması avatajlı kılıyor.
Banada geldi msj :whistling:
Son dönemlerde oyunun kuralı sanırsam değişti. TL faizi TL'nin değerinin belirlemiyor. Aksi durumda daha farklı bir senaryo olabilirdi. Yani swap ile para girmiyor ve çıkmıyor.
Dolayısıyla TL'yi açığa satmak için türev olanağımız dar spotta ise likidite daraltılınca kolaylıkla TL değer kazanabiliyor. Bankaların "Yabancı Para Net Genel Pozisyonu" pozitif seviyededir.
Bankadaki mt ile konustum. Hepimizin bildigi gibi faizlerin dusmesinin hukumetin emri ile oldugunu teyid etti.
Dovizdeki paradan bilmemne harci aliyormus devlet. Bankalar da ha bire doviz faizini dusuruyormus.
Millet dovizden ciksin diye baski var.
Aslinda bankalardaki doviz mevduatimiz tl ile alinmis sanal doviz. Harcayacagimiz zaman da buyuk oranda tl ye cevirip harcayacagimiz bir para.
Nedir bu doviz hesaplarina olan dusmanlik.!!
Millet parasini doviz olarak cekmek isterse o zaman bu yaptiklarinin ne kadar yanlis oldugunun farkina varirlar....
Son aldigim oran dolar icin 1.5% ....stopaji cik 1.2.......amerikadaki enflasyonun 2 oldugunu kabul edersek.... getiri -0.8 oluyor bankaya para yatirmamizin sonucu...bu paradan banka kredi verip kazaniyor...devlet haraç alip kazaniyor...bizim alinterimiz ile kazandigimiz harcamaya kiyamayip biriktirdigimiz paramiz deger kaybediyor....
Bu ne namussuzluk ne serefsizlik....[emoji35][emoji35][emoji35]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet parasini doviz olarak çekip sistem dışında tutmaya başlıyor.
Kaynak
Ana cadde üzerindeki bankaların kiralık kasaların da boş yok acaba neden üstelik zamlı fiyatlara rağmen
eur faizi ise daha geberik. bu faiz ile gurbetçi hesaplarını da kaçıracaklar.
bankada tutulmamasının gayesini hakikaten merak ediyorum. sermaye kontrolü filan mı?
aktifte dolar min 32gün % 2,5. stopaj % 15
mevduatta dolar stopaj % 20
yani 2,65 % veriyor aslında aktif, mevduatla kıyasladığında
Bakın şu piyasaya dolar,borsa,altın, petrol hepsi yükseliyor yarabbim ne müthiş bir piyasamız var yerseniz
Enflasyona endeksli 0 stopajlı mevduat için oran alan oldumu?1 yıl üzeri olması sıkıntılı ama stopaj avantajı var.
HSBC Turkiyeden çıkmayı düşünüyor.
Exclusive: HSBC considering exit from Turkey - sources | Article [AMP] | Reuters
https://www.reuters.com/article/uk-h...-idUKKBN1ZS1OT