Sayfa 771/992 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. 11.25 den nkolay dayım bu orandan fazla seçenek var mı dostlar

2.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    11.25 den nkolay dayım bu orandan fazla seçenek var mı dostlar
    pek yok gibi birkaç hoş geldin veren yer var %11.50 (kiraz hesap, vov hesap, burgan digital) ama vadesiz hesapta para kalınca hemen hemen aynı hesaba geliyor, ppf dönemi de bitti vadeliden daha az getiriyor, artık risksiz getiriler çok düşük.

3. Bana ders oldu bir yere park ettiysen fazla kurcalamayacaksın

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    2 yıldır uğramadığım Aktifbank bugün aradı ve çok matrak bir olaymış gibi bana özel oranlar olarak nkolay bonoyu satmaya çalıştı. Kış kış canım dedim gönderdim.

Akşam saat 18 olmuş, bu kez de ANADOLU bank tan arıyorlar 60 gün vadeli 500 bin tl. ye kadar 11,50 oranla mevduatımız var diyorlar. Hayırdır beni hiç aramayanlar neden aramaya başladı ? Nakit ihtiyacı mı var ?
    Aynı şekilde burgan, odea, fiba, anadolu durmadan arayıp hoş geldin hesabınız aktif diye arayıp duruyorlar, mevduat dönemi bitti benim için diyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    dovizi tuta tuta bi oldular.iyide ithalat tam hız gidiyor.gençler devamlı bişey alıp oynuyor.bilgisayar, oyuncak ,araba .
    gunun birinde bosluklu acar.anlamak zor.hem faizi tut hem dovizi.ikisini aynı anda tutamazsın.piyasa yalan.
    Yalan dunya...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Nkolaya pttden tl yatiran oldumu benden komisyon ücreti istedi.

7.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    özel oran dediği nedir
    bankacıların güya uyanıklığı işte. Karşılarına gelen müşterilerin %75 i genelde sorgulamayan, söz dinleyen, finansal okuryazarlığı olmayan kitleden olunca onlarda kendilerini artık çok akıllı sanıyorlar. Bana , sana özel yersek elbette özel olacak. Ben gülüp geçiyorum artık. Bu cahiller de özgüven patlaması yaşanıyor son yıllarda..... Dün hastane de 30 yaşlarında bir kadın , doktorla ilaç tartışıyordu. Dr. '' ben tedavini düzenledim, ilaçlarını yazdım, gerisi sana ait. Eve gelip ilaçlarını kullanıp kullanmadığını da takip edecek halim yok '' dedi. Kadın halen car car konuşuyordu. Hayat çok çekilmez oldu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    bankacıların güya uyanıklığı işte. Karşılarına gelen müşterilerin %75 i genelde sorgulamayan, söz dinleyen, finansal okuryazarlığı olmayan kitleden olunca onlarda kendilerini artık çok akıllı sanıyorlar. Bana , sana özel yersek elbette özel olacak. Ben gülüp geçiyorum artık. Bu cahiller de özgüven patlaması yaşanıyor son yıllarda..... Dün hastane de 30 yaşlarında bir kadın , doktorla ilaç tartışıyordu. Dr. '' ben tedavini düzenledim, ilaçlarını yazdım, gerisi sana ait. Eve gelip ilaçlarını kullanıp kullanmadığını da takip edecek halim yok '' dedi. Kadın halen car car konuşuyordu. Hayat çok çekilmez oldu.
    Cehalet yuceltilir, kutsanirsa, bilgi, egiitim, tahsil asagilanirsa olacagi bu.
    Ben de ayni seyleri gozlemliyor ve uzuluyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 771/992 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •