Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
[QUOTE=diproyal;4076395]Evet seferihisar için Tunç Soyer hakkýnda söylenenler doðrudur fakat ben izmir de oturduðum için bu çevreyi çok iyi biliyorum Size kuþadasýný da dahil edebilirdim ama orasý artýk büyükþehir gibi oldu ancak daðlara doðru arsalar ucuz ÇEÞME ve URLA acayip uçtu geçen ay KARABUR' un da bulundum orasý da yükselmiþ. Hatta MENEMEN de yükselmiþ.
Yusuf_Kalyoncu
Merkez bankasi ihtiyat akcesinden 40 milyar Tl hazinenin hesabina dun itibariyle hemen aktarilmis. Kaynak ihtiyaci had safhada olsa gerek. Bankalarin kar dagitimi yasak ama merkez bankasina serbest.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
bunlarýn hepsi para basmadýr.dolara altýna yarar.........
2 yýldýr uðramadýðým Aktifbank bugün aradý ve çok matrak bir olaymýþ gibi bana özel oranlar olarak nkolay bonoyu satmaya çalýþtý. Kýþ kýþ caným dedim gönderdim.
Akþam saat 18 olmuþ, bu kez de ANADOLU bank tan arýyorlar 60 gün vadeli 500 bin tl. ye kadar 11,50 oranla mevduatýmýz var diyorlar. Hayýrdýr beni hiç aramayanlar neden aramaya baþladý ? Nakit ihtiyacý mý var ?
dovizi tuta tuta bi oldular.iyide ithalat tam hýz gidiyor.gençler devamlý biþey alýp oynuyor.bilgisayar, oyuncak ,araba .
gunun birinde bosluklu acar.anlamak zor.hem faizi tut hem dovizi.ikisini ayný anda tutamazsýn.piyasa yalan.
Yer Ýmleri