Halkbank ile alakalı söylentiler var
Printable View
Halkbank ile alakalı söylentiler var
Londra seans açılışı ile yine süzülür 5,88e
Birisi hackerlarla dalga geçiyordu ne oldu sahi ona
Turp Hackle vs ilki masaya koydu diğerleri ne zaman koyacak
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Mert sağlığın için dikkat et:
https://www.sondakikaturk.com.tr/gun...i-h149851.html
Yarın da piyasa kötü açar gibi.
Fonlardan beklentim yok bari sağlığı koruyalım.
Doğruysa kötü:
Borsa İstanbul tarafından, Akbank (AKBNK.E), Garanti Bankası (GARAN.E), Halkbank(HALKB.E), İş Bankası A.Ş. C grubu (ISCTR.E), TSKB (TSKB.E), Vakıfbank (VAKBN.E), Yapı ve Kredi Bankası(YKBNK.E) paylarında bugünden itibaren geçici olarak açığa satış yasağı getirildi.
Elimize vermeseler bari.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sabah itibariyle kap a düşen bir haber.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lütfen dikkat
TACİRLER PORTFÖY DEĞIŞKEN FON
Son Fiyat (TL) 1,432605
Günlük Getiri %2,6374
Son 1 Ay Getirisi %-0,931144
ACTUS PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)
Son Fiyat (TL) 1,771485
Günlük Getiri %2,7001
Son 1 Ay Getirisi
%5,427964
bist 100 son bir ayda yüzde 0,50 civarı kazanç sağlamış. diğer fonlar önceki günkü kayıpların yarasını saramamış, tcd aylıkta dahi halâ ekside, actus ise dünkü hafif hasarı giderip artıya dahi geçmiş. bu tusunamiye tcd yerine actusta yakalanılmış olsa geçen haftaki artıları da sayarsak müthiş bir eser ortaya çıkarmış. adamlar resmen destan yazmışlar.
yıllığa baktığımızda durum ne derseniz de, bist 100 yüzde 3 eksideyken actusun yıllık getirisi %44,3 olmuş. gerçi tcd getirisi yüzde 60 üzeri ama performansların tutarlılığı da önemli. yani son 6 ayda uçuşa geçip önceki 6 ayda uyumuş ise bu da olumsuz bence.
Sağlam şirket gibi çıkarken çıkacak düşerken az düşecek düşemeyecek direnecek
Sizde benim gibi kıyas yapıyorsunuz her konuda kıyas yapmak iyidir beyni açar dün dediğim gibi bıst düşerse açığa satarsın viop vb short olursun kendini emniyete alırsın çıkacaksa da long olursun hemde elindekinle kazanırsın vs vs adamların umrunda değil bi portföy yapmışlar öyle bekliyolarrrrr aksiyon sıfırrrr bu işi iyi hakkıyla yapan fon yöneticileri hariç anladığımız yüzde 2-3 yönetim gideri nasılsa kesiyorlar vatandaş kazansa ne kaybetse ne
Benim şahsıma teknik temel analiz bilen piyasayı özellikle şirketleri araştırıp inceleyen biri için fon almak resmen intaharla eş değer hisse gibi anlık alıp satamadıktan sonra paramla adamların oyuncağı olduktan sonra bir anlamı yokki böyle profesyonelliği sevsinler yarın komple uçmayacağının garantisi nerede ben yapamıyorum al paramı demek bu
Dün gece açıklanan haberde şantaj montaj soruşturma olayını hukuktan anlayan içinde olan bilir bu zamana kadar niye olmadı zaten suyu çıkmıştı yıllardan beri, ekonomiyi piyasaları istediklerini yaptırmak için havuç sopa kullanıcaklar işte bulabildikleri her şeyi
Jd
Bankalara getirilen aciga satis yasagina ne diyorsunuz
Viop-30 endex -%1.70 açılış yaptı ve 1 dakikada -%2 yi gördü kötü bir açılış yaptık
Bakalım kapanış nasıl olacak
C5-Mobile cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EID - Son Fiyat (TL) 0,056807 Günlük Getiri (%) %1,6262
Zararın çıkmasına çok az kaldı. Bu belirsiz süreci gayet iyi yönetiyorlar.
Bankalarla ilgili gelişmeler beklentiler dahilindeydi. Piyasa bunun ne kadarını satmış göreceğiz. Hisse ağırlıklarında banka olmayan ya da oransal olarak az olan hisse fonlara dikkat etmek lazım. Banka yoğun fonlardan çıkacak paranın diğer hisse fonlara yönelme ihtimali var.
ABD, elindeki bu son derece önemli kozu (HALKB mevzusu) hatta öncesindeki tüm yaptırım tehditlerini vs düşünecek olursak tamamını Suriye'deki gidişat ile alakalı kullandığına göre orada devasa bir proje hayalinde oldukları ortaya çıkıyor. Bana kalırsa bu piyasalar açısından gayet iyi oldu. Bir süre bunun hazmedilmesi gerekebilir ama ondan sonra piyasanın önünde hiçbir engel kalmamış olacak.
Hisse fonlardan ACC diğerlerinden oldukça pozitif ayrıştı bu dönemde. TCD ile karşılaştırdığımda 15.8.2019 tarihinden sonraki karşılaştırmalarda ACC daha iyi durumda iken 15.8 öncesi karşılaştırmalarda ise TCD daha iyi performans göstermiş. Herhalde TCD alan arkadaşların çoğunluğu da benim gibi 15.8 den sonra almış durumda.
HALKB eksi %7, diğer bankalar eksi %4'le başladılar
Bist100 anlık -%2,21
Ne oluyor aciga satis yasaklaninca ne demek yani teknik olarak
Eral Bey'in tezleri yanlış hatırlamıyorsam tutuyor. 10-11. aylarda bist de ciddi yükseliş beklemiyordu. 19 sonu 2020'in başı ile borsanın canlanacağını söylemişti. İşin ilginç yanı bunu bilip zararları minimuma indirememesi :D
Aynen zaten 15.8 de diğer fonla aynı büyüklükteymiş aşağı yukarı sonrasında ise 4 kat artış ve getiride çakılma hem girerken hemde şimdi çıkarken fon bozuluyor çünkü elinde hisse var çoğuda sığ tahta insanlar bunu mevduat gibi sanıyor istediğin kadar alabileceğin satabileceğin bişey gibi