Sağlam şirket gibi çıkarken çıkacak düşerken az düşecek düşemeyecek direnecek
Sizde benim gibi kıyas yapıyorsunuz her konuda kıyas yapmak iyidir beyni açar dün dediğim gibi bıst düşerse açığa satarsın viop vb short olursun kendini emniyete alırsın çıkacaksa da long olursun hemde elindekinle kazanırsın vs vs adamların umrunda değil bi portföy yapmışlar öyle bekliyolarrrrr aksiyon sıfırrrr bu işi iyi hakkıyla yapan fon yöneticileri hariç anladığımız yüzde 2-3 yönetim gideri nasılsa kesiyorlar vatandaş kazansa ne kaybetse ne
Benim şahsıma teknik temel analiz bilen piyasayı özellikle şirketleri araştırıp inceleyen biri için fon almak resmen intaharla eş değer hisse gibi anlık alıp satamadıktan sonra paramla adamların oyuncağı olduktan sonra bir anlamı yokki böyle profesyonelliği sevsinler yarın komple uçmayacağının garantisi nerede ben yapamıyorum al paramı demek bu
Dün gece açıklanan haberde şantaj montaj soruşturma olayını hukuktan anlayan içinde olan bilir bu zamana kadar niye olmadı zaten suyu çıkmıştı yıllardan beri, ekonomiyi piyasaları istediklerini yaptırmak için havuç sopa kullanıcaklar işte bulabildikleri her şeyi
Jd
Bankalara getirilen aciga satis yasagina ne diyorsunuz
Viop-30 endex -%1.70 açılış yaptı ve 1 dakikada -%2 yi gördü kötü bir açılış yaptık
Bakalım kapanış nasıl olacak
C5-Mobile cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EID - Son Fiyat (TL) 0,056807 Günlük Getiri (%) %1,6262
Zararın çıkmasına çok az kaldı. Bu belirsiz süreci gayet iyi yönetiyorlar.
Bankalarla ilgili gelişmeler beklentiler dahilindeydi. Piyasa bunun ne kadarını satmış göreceğiz. Hisse ağırlıklarında banka olmayan ya da oransal olarak az olan hisse fonlara dikkat etmek lazım. Banka yoğun fonlardan çıkacak paranın diğer hisse fonlara yönelme ihtimali var.
Yer İmleri