Saðlam þirket gibi çýkarken çýkacak düþerken az düþecek düþemeyecek direnecek
Sizde benim gibi kýyas yapýyorsunuz her konuda kýyas yapmak iyidir beyni açar dün dediðim gibi býst düþerse açýða satarsýn viop vb short olursun kendini emniyete alýrsýn çýkacaksa da long olursun hemde elindekinle kazanýrsýn vs vs adamlarýn umrunda deðil bi portföy yapmýþlar öyle bekliyolarrrrr aksiyon sýfýrrrr bu iþi iyi hakkýyla yapan fon yöneticileri hariç anladýðýmýz yüzde 2-3 yönetim gideri nasýlsa kesiyorlar vatandaþ kazansa ne kaybetse ne
Benim þahsýma teknik temel analiz bilen piyasayý özellikle þirketleri araþtýrýp inceleyen biri için fon almak resmen intaharla eþ deðer hisse gibi anlýk alýp satamadýktan sonra paramla adamlarýn oyuncaðý olduktan sonra bir anlamý yokki böyle profesyonelliði sevsinler yarýn komple uçmayacaðýnýn garantisi nerede ben yapamýyorum al paramý demek bu
Dün gece açýklanan haberde þantaj montaj soruþturma olayýný hukuktan anlayan içinde olan bilir bu zamana kadar niye olmadý zaten suyu çýkmýþtý yýllardan beri, ekonomiyi piyasalarý istediklerini yaptýrmak için havuç sopa kullanýcaklar iþte bulabildikleri her þeyi
Jd
Bankalara getirilen aciga satis yasagina ne diyorsunuz
Viop-30 endex -%1.70 açýlýþ yaptý ve 1 dakikada -%2 yi gördü kötü bir açýlýþ yaptýk
Bakalým kapanýþ nasýl olacak
C5-Mobile cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EID - Son Fiyat (TL) 0,056807 Günlük Getiri (%) %1,6262
Zararýn çýkmasýna çok az kaldý. Bu belirsiz süreci gayet iyi yönetiyorlar.
Bankalarla ilgili geliþmeler beklentiler dahilindeydi. Piyasa bunun ne kadarýný satmýþ göreceðiz. Hisse aðýrlýklarýnda banka olmayan ya da oransal olarak az olan hisse fonlara dikkat etmek lazým. Banka yoðun fonlardan çýkacak paranýn diðer hisse fonlara yönelme ihtimali var.
Yer Ýmleri