Sıfır atma aşamasında pek mümkün değil gibi.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Henüz EREĞLİ de oyuna girmedi
2 sene önce bist100 yine bu seviyelerde idi ama viob30 sanki daha yukarı seviyede idi diye hatırlıyorum.
Way bee zaman ne cabuk geçiyor, dün gibi
Gümüş fonu ile ilgili.
https://twitter.com/SantManukyan/sta...92873975287809
vadeli 8-9 bin puan kadar geride bist100 e göre...bununda sebebi yükselişe katılmayan bankalar...normalde şu an 144.500 / 145.500 gibi bir seviyede olmalıydı...
Garan kisa vadeli duseni kirmaya calisiyor. 8 ustunde 8.14 beklerim
dikkatli olun burada ters algı yapan ve kanaatimce aracı kuruma hizmet edenler var.
ben buna inanıyorum.HAAAA...argumanlarını ifade eder,tekniğini çizer, YANILSA BİLE SORUN YOK...
bir ara EREĞLİ-TÜPRAŞ diye biri vardı.sürekli maaşımla aldım ,uzun vadeli vs. der dururdu..140.00 dan bile tüpraş alırdı.o şahısa ne oldu.o aldığı sırada NORVEÇ FONU satmış.
ALLAH YAKIŞAN İFTİRADAN KORUSUN, derler.
bunu azıcık teknik bilen herkes ifade eder ki; 136.200-300 üzeri kapanışta çok dikkatli olmak lazım.
Bankalar kafalarını yukarı mı kaldırmaya başladılar nedir? öyle bir izlenim aldım. Umarım yanılıyorumdur.
Hisse senetlerinin vadelisinin kar zarar hesabini anlatabilirmisiniz kaldirac oranlari nedir yardimci olurmusunuz?
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok sıkıştın . Bakalım yukarı mı aşağı mı?
7,97 altı mı , 8,04 üstü mü ???
yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/qh3RTE.png
bakalım
bozkurt reisin açtığı topicmi önce kapanacak yoksa aymı daha önce bitecek?
yonca da çalışan tanıdık biri
gitmiş akkız almış dert yanıyor.
bu nasıl bir kafa arkadaş.
ben ahmet abinin manavında çalışıyorum ama akşam eve giderken mehmet abinin manavından alış veriş yapıyorum.
sen bu kafa ile hiç bir yerde kazanamazsın ayşe hanım.....
Emlak konutta eksi gözüktü arkadeşler
Gömün gitsin arkadeş
Arzular şelale
bu arada sosyal medya kanunu düzenlemesi ana maddesi site sahiplerinden dolar ve euro alma telaşı başka bir şey değil.
mesela diyelim ki kardemir temmuz sonu vadelisini 3,10 fiyattan 100 kontrat short yaparak aldın bu durumda sözleşme büyüklüğün 31.000 tl oluyor yani aslında sen 31.000 tl lik hisse senedi almış gibi oluyorsun (yani 10.000 lot)
ama, bu işlem için viop hesabında yaklaşık olarak 3.500 tl civarı teminat bulundurman gerekiyor.
ve mesela kardemir 3 tl ye düşerse oradan pozisyonu kapatırsan 1.000 tl kar etmiş oluyosun.
ya da tam tersi 3,10 dan long yapmışsan düştüğü için 1.000 tl zarar yazarsın
iyide sektör aynı çalıştığın kuruma güven yatırımını ona yap sonuçta ekmek yiyorsun hadi güvenin yok ise başka sektöre gir.
yan yana bakkal ikiside kan ağlıyor ama çalışan rakibine güveniyor.
3 seçenek var
1-) işten ayrıl rakibine gir çalış
2-) ekmek yediğin kaba ihanet etme çalıştığın şirkete güven yatırım yap
3-) güvenmiyorsan bekle yada başka sektöre yatırım yap.
endex 120.000 civarında tam psikolojik savaş veriyor.
aşağı sakal yukarı bıyık :)
PALA fazlalıklarını yavaş yavaş dökmeye başladı bile...
Yolun sonu görünüyor...
Pala güzel silkeliyor bakın 120.300 üstünü gösterdim teknikçileri avladım sonra verdim malı diyor yersen dow 27.070 üstü kapatır sende yarın 121.500 ü gösterecek sonra bi daha silkeleyeceksin kimi kandırıyorsun dostum durmak yok yola devam yeni zirve gelir gerisi yalan bol kazançlar esen kalın.
Bunları da öne almak faydalı olabilir...
Kimse algı falan şeklinde düşünmesin...
Benim pozisyonum yok, yarın şort açmak için bekliyorum...
İzlediğim göstergeler var, yükseliş teyidi gelirse şort/mort açmam, hisse bazında long düşünülebilir belki...
Ama tüm emareler yarın bir düşüşe işaret ediyor, sadece bizde değil küresel bazda...
Siz yine de uyanık olun, kimsenin gazıyla pozisyon açmayın, son kararı kendiniz verin...
akşam kıdemli analistten borsa çakılacak diye videyo beklıom:)
Gaplerle shortlar silkeleniyor, gün içi satışlarla longlar.
Çok güzel tezgah. Cumaya kadar gider. Ayasofya'da cumadan sonra bakarız.
Flat kalmaya devam.
Holdingler/Bimaş/turkcell de büyük hissediyorum.
07.07.2020 saat 23:04' te yaptığım yorum, endeks o gün 119.300 kapanış rakamıyla zirvedeydi...
Ertesi günden başlamak üzere 7.000 puana yakın bir düşüş oldu...
Düşüş konusunda yanılmadım, ama rakamları tutturamadığım için malesef pozisyon da açamadım...
Bu ayasofya hengamesinde bence PALA' da ne yapacağını şaşırdı, o yüzden zamansız oldu kanımca...
Şu an, yarın için sat vermesini beklediğim gösterge aynı...
Bunun tek istisnası, ki bu durumda göstergeler de al' a döner zaten, 1 MİLYAR TL cash...
PALA' nın bu göstergeleri çevirmesi için yaklaşık 1 MİLYAR' lık alım yapması gerek...
Bu seviyeleri öyle kağıt çevirerek geçmesi zor, elini cebine atması lazım PALA' nın...
PALA elini cebine atmazsa, muhtemelen elini bizim ceplere atmaya başlayacak...