Sayfa 772/999 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Garan kisa vadeli duseni kirmaya calisiyor. 8 ustunde 8.14 beklerim
    Twitter: @metalurjist_88

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Jas abi iyi yerden satmışsın

Gümüş 15 bizim fon 30 gitti

Ben bugün ki yükselişten yararlanamadım son kalan yüzde 25 artı 3 daha yaptığın da sattım ama yüzde 23 getiri sağladı
    Merhaba. Bu fonu (veya altın vb diğer fonları) normal hisse senedi aldığımız hesaptan aynı işlem ile (hisse yerine fon seçerek) alabiliyor muyuz? Yoksa viop hesabı mı olması lazım? Teşekkürler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    dikkatli olun burada ters algı yapan ve kanaatimce aracı kuruma hizmet edenler var.

ben buna inanıyorum.HAAAA...argumanlarını ifade eder,tekniğini çizer, YANILSA BİLE SORUN YOK...

bir ara EREĞLİ-TÜPRAŞ diye biri vardı.sürekli maaşımla aldım ,uzun vadeli vs. der dururdu..140.00 dan bile tüpraş alırdı.o şahısa ne oldu.o aldığı sırada NORVEÇ FONU satmış.

ALLAH YAKIŞAN İFTİRADAN KORUSUN, derler.

bunu azıcık teknik bilen herkes ifade eder ki; 136.200-300 üzeri kapanışta çok dikkatli olmak lazım.

Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Merhaba. Bu fonu (veya altın vb diğer fonları) normal hisse senedi aldığımız hesaptan aynı işlem ile (hisse yerine fon seçerek) alabiliyor muyuz? Yoksa viop hesabı mı olması lazım? Teşekkürler
    Hisse gibi alınıyor. Hisse kodu yerine Finansbank fonlarından gümüş için GMSTR, altın için GLDTR yazıyorsunuz.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Bankalar kafalarını yukarı mı kaldırmaya başladılar nedir? öyle bir izlenim aldım. Umarım yanılıyorumdur.

6. Hisse senetlerinin vadelisinin kar zarar hesabini anlatabilirmisiniz kaldirac oranlari nedir yardimci olurmusunuz?

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dikkatli olun burada ters algı yapan ve kanaatimce aracı kuruma hizmet edenler var.

ben buna inanıyorum.HAAAA...argumanlarını ifade eder,tekniğini çizer, YANILSA BİLE SORUN YOK...

bir ara EREĞLİ-TÜPRAŞ diye biri vardı.sürekli maaşımla aldım ,uzun vadeli vs. der dururdu..140.00 dan bile tüpraş alırdı.o şahısa ne oldu.o aldığı sırada NORVEÇ FONU satmış.

ALLAH YAKIŞAN İFTİRADAN KORUSUN, derler.

bunu azıcık teknik bilen herkes ifade eder ki; 136.200-300 üzeri kapanışta çok dikkatli olmak lazım.

günaha girme o yılların metkonudur bankada çalışır yıllardır tüm birikimini eregli ve tüpraşa yatırır. bugünlerde keyifsi,z yazmıyor
    bir halt olacağı yok.

8. Çok sıkıştın . Bakalım yukarı mı aşağı mı?
    7,97 altı mı , 8,04 üstü mü ???
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 772/999 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •