https://scontent.fist6-1.fna.fbcdn.n...da&oe=6009E5D2
Printable View
Günaydınlar, sn. British sizin bu harika paylaşımlarınız ülkeye dâir ümitsizliğimi bir nebze azaltıyor, iyi ki varsınız, sizin ve bu cafedekilerin bir çoğu gibi insanlar bu ülkenin aydınlık geleceği
Bunlar da var !
https://www.youtube.com/watch?v=ACDX...ab_channel=YGA
geçen hafta pazarda 3 kilosu 10 tl olan mandalina 12 tl olmuş
5 tl ye bulduğum bişeye benzemeyen portakal 6 tl olmuş
sütçü pazartesi 4 tl ye getirdiği sütü 4,5 tl yapmış
yumurtayı yazmayayım sinirleniyorum.
geçen sene 18 tl ye aldığım 2 li vileda yedek paspası 39 tl ye aldım
markette ve pazarda adamı bi yatırıp .ikmedikleri kalıyor bilginize
Sigara ve bazı tütün ürünlerinde maktu vergiler 2021 ilk 6 ay için sabit tutuldu, ÖTV oranı düşürüldü. Buna göre, daha önce %67 olarak uygulanan ÖTV oranı %63'e çekildi, asgari maktu vergi tutarı 2021ilk 6 ay için 0,4883 TL, maktu vergi tutarı 0,4851 TL olarak kaldı
Erdoğan: "Bu tür partiler (yılbaşı) otellerde, villalarda olsun. Güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil."
Erdoğan: Pazartesi Kabine toplantımız var
bu var olduğu söylenen 600.000 doz GRİP AŞISI nerde
AĞBAL: SWAP İŞLEMLERİNİ YILBAŞINDAN SONRA GÜNLÜK VERECEĞİZ Kaynak: Bloomberg
Sao Paulo eyalet yetkilisi: CoronaVac aşısının etkinliği Brezilya'daki denemesinde% 50-90 arasında
Üye olmadiniz mı siz hala ???SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, koronavirüs ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı'nın talebi doğrultusunda 28 Aralık'tan itibaren Türkiye'ye hava yolu ile gelecek olan yolcuların uçak biniş öncesi son 72 saatte alınmış negatif PCR testi sonuç belgesi isteneceğini duyurdu
Koca: "28 Aralık'tan itibaren yurt dışından hava yoluyla, 30 Aralık'tan itibaren kara yoluyla gelen her yolcu negatif PCR test sonucu ibraz edecek."
Bakan Koca: "Negatif PCR testi sonucunu ibraz etmeyenler, Türkiye'ye gelirken uçağa bindirilmeyecektir."
Bakan Koca: "BioNTech aşısı ile ilgili anlaşma bu gece 04.30 itibarıyla imzalandı."
Bakan Koca: "(550 bin doz BioNTech aşısı) Bu miktarın Türkiye'ye yıl sonuna kadar ya da ocak ayı başında gelmesi beklenmektedir."
Üye olanlara !!! ☆¤◇●°#*SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sok marketten bildiriyorum
Gecen hafta 14.95 te le ye aldigim. Marmarabirlik 400 gr. kuru sele zeytin bugun 18.95 te le olmuş.
◇¤☆○°●#*
Şahlandık gidiyoruz m.k.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27% zamcık gelmis....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşte bu
Bir yerde toplayıp bakamadığın kişiler yayıyor.
ATATÜRK havalimanın içine ettiniz bari orada bakaydınız.
Reklamınız da olurdu.
2 yöndede.
Yalnız bu salgının bu kadar yayılmasının nedeni tahmin edenler vardır değilmi?
1- İktidar
2- Hacca yada Ümreye gidenlerin dönüşte kontrolsüz dağılmaları.
3- Avrupa dan gelenlerin yayması.
4- Hala kadercilik ve gevşeklik.
Ha birde vurdumduymaz olup bana bulaşmış onada bulaşsın diyenler.
Yani vicdansızlar hele biri
Ümre den gelip de burada Polise tüküren
Pozitif olan tek bir kişiyi bile ortalıkta dolaştırmayacaksın.
Başı boş bırakmıyacaksın.
Elazığ ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Erdoğan : (Ankara Gölbaşı şehir geçişi acılısında konuşuyor ) : Gerçek bir başkent görünümü kazanmak için çok çalıştım , geçmiş Ak Parti belediye başkanlarımızın emeğini bir kenara koymak mümkün değil . Onların gayretiyle başkentimiz bir noktaya geldi
Afad : Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 14.09'da 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.