Sayfa 771/1002 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Günaydınlar, sn. British sizin bu harika paylaşımlarınız ülkeye dâir ümitsizliğimi bir nebze azaltıyor, iyi ki varsınız, sizin ve bu cafedekilerin bir çoğu gibi insanlar bu ülkenin aydınlık geleceği
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Günaydınlar, sn. British sizin bu harika paylaşımlarınız ülkeye dâir ümitsizliğimi bir nebze azaltıyor, iyi ki varsınız, sizin ve bu cafedekilerin bir çoğu gibi insanlar bu ülkenin aydınlık geleceği
    Bunlar da var !
    https://www.youtube.com/watch?v=ACDX...ab_channel=YGA
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    geçen hafta pazarda 3 kilosu 10 tl olan mandalina 12 tl olmuş
    5 tl ye bulduğum bişeye benzemeyen portakal 6 tl olmuş
    sütçü pazartesi 4 tl ye getirdiği sütü 4,5 tl yapmış
    yumurtayı yazmayayım sinirleniyorum.
    geçen sene 18 tl ye aldığım 2 li vileda yedek paspası 39 tl ye aldım
    markette ve pazarda adamı bi yatırıp .ikmedikleri kalıyor bilginize
    bir halt olacağı yok.

Sigara ve bazı tütün ürünlerinde maktu vergiler 2021 ilk 6 ay için sabit tutuldu, ÖTV oranı düşürüldü. Buna göre, daha önce %67 olarak uygulanan ÖTV oranı %63'e çekildi, asgari maktu vergi tutarı 2021ilk 6 ay için 0,4883 TL, maktu vergi tutarı 0,4851 TL olarak kaldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: "Bu tür partiler (yılbaşı) otellerde, villalarda olsun. Güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 771/1002 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •