Spk bülteni :
https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=77
Spk bülteni :
https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=77
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Saðlýk Bakaný : Biontech aþýsý biraz fazla gündeme getiriliyor ve yer yer yanlýþ bilgi aktarýmý var . Biontech aþýsý ile ilgili bize 2021 yýlý için 25 milyon doz olabileceði söylenmiþti . Fiyatla ilgili bir sorun yaþamadýk , yaþanan sorun bu donemde asinin üretimiyle ilgili firma sorumluluk taþýmadýðýný sözleþmeye yazýlmasýný istediler . Biz buna sýcak bakmadýk son zamanlarda bizzat ben görüþtüm ve kýsmen bu sorunu aþtýk. Mart ayý sonuna kadar 4.5 milyon doz için bir anlaþma bir iki güne kadar imzalanmýþ olacak .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný : Sinovac asisi ilk etapta 3 milyon gelecek , toplam Þubat sonuna kadar 50 milyon gelecek. Biontech aþýsý Mart sonuna kadar 4,5 milyon planladýk bunun 1-1.5 milyonu Ocak ayýnda gelmiþ olacak ama bu asi ile ilgili net takvim bize bildirilecek
Saðlýk bakaný : Biontech aþýsýnýn dünyada satýlan fiyattan daha aþaðý bir rakama alacaðýmýzý söyleyebilirim . Fiyatý firma açýklamamýzý istemiyor .
Saðlýk Bakaný : Kapalý ortama geçtikçe bulaþma %85’e kadar yükseldi , çekirdek aile dýþýnda aile görüþmeleri olmamalý
Yer Ýmleri