Dik geldi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Dik geldi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
muratı izledim
https://www.youtube.com/watch?v=a8EjRdZd_-g
çok sııntılı olacak gibi
faiz daha da artarsa
vadelinin de bir anlamı kalmaz...
düzeltirler umarım...
nerede dengelyecekler bakalım.
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum gerci yarın aracı kuruma soracamda sizden önce bilgi almak istedim aracı kurumdan kaldıracsız dolar alsam ne gibi sonuçları olur düşerse aracı kuruma düştügü gibi para ödemem lazımmı şimdiden teşekkürler
%15 faiz olunca krediler de faiz %20 olur. Ev araba için makul bir oran değil. Hazır yabancıya mali kitlemişken bedelli gelir mi. Alanlar mi uyanık satanlar mi uyanık yada tersi masanın kerizi kim
dow
günlük
bir kırmızı ok var yukarıda.
bu gecenin ürünü bu sistem.
https://i.hizliresim.com/65LJ7z.png
parite
aylık
buraya kadar gelmişken
1.23 e gider
işallah
https://i.hizliresim.com/lq1JuR.png
Bülent Arınç i dinliyorum gözlerim kapalı..
yeşil altı yollarımız ayrılır :wave:
büyük formasyon hedefi 6.72-73 9 aylık low close 7...
boynu kırarsa adam olmaz.. hoş buranın altı da olmaz.
merkez salar mı.. salgında faiz artar mı ?
nasıl olacak bu işler bilemiyorum... ucu sağlam dokunuyor..
ağızdan çıkanlar bu denli tutarsız olacaksa.. kargayı evliya bellerim artık. tippi ötüşü tutarlı en azından.
hakkımızda hayırlsı.
https://i.hizliresim.com/q7pAAm.jpg
başka şeylerin de yolunu yapıyor..
onu da yedirsinler bu topluma..
müstehak derim.
0.64 den1 yil geri odemesiz konut kredisi zamaninda ceken cekti odeyecek olanda mis gibi oder .
bu aylarda her sitede en az 1 adet satilik tabelasi olurdu suan satilik tabelasini goremiyorsun. Sahis ev almis kredi taksitlerini odeyemiyor site aidatini odeyemiyor. evini satliga cikarmis Yan dairesi 1 ay once satildi Adam o daireden 30bin tl fazla istiyor
[cephe ve ic yapidan dolayi o kadar etmez evi ] yan dairesinden 20bin fazla verdim vermedi .vermem aciliyetim yok diyor :) bunu diyen aidatini odeyemeyen ev sahibi .. batti balik yan gider misali
DOLARDA YANDIM ALLAH DİYENLERE GELSİN.
BURADAN ÇIKARSA KURTARIRLAR PAÇAYI.
YOKSA AYVA
https://i.hizliresim.com/zFJQTg.png
BİR ALTTAKİ TREND DESTEĞİ 6 LARDAN GEÇİYOR.
https://i.hizliresim.com/KlaZ0G.png
AYLIĞIDA BÖYLE
ŞEYİN
https://i.hizliresim.com/eGv02f.png
vadeliler aşağı gaplı açtı.
bir haber var herhalde.
JPMorgan, Ağbal'ın görevine oldukça "ihtiyatlı" ve "kararlı" başladığını bildirdi
Uluslararası bankacılık ve finansal hizmetler alanında faaliyet gösteren JPMorgan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal'ın görevine oldukça "ihtiyatlı" ve "kararlı" başladığını bildirdi.
JPMorgan, TCMB'nin politika faizini 475 baz puan artışla yüzde 15 seviyesine çıkarmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.
Kuruluşun konuya ilişkin paylaştığı raporda, TCMB Başkanı Naci Ağbal'ın görevine oldukça "ihtiyatlı" ve "kararlı" başladığı belirtildi.
- "Ortodoks politika yolunda önemli bir adım"
Ağbal yönetimindeki ilk Para Politikası Kurulu Toplantısında ihtiyaç duyulan ve beklenen parasal sıkılaştırmanın açık bir şekilde gerçekleştirildiğine işaret edilen raporda, yine beklendiği gibi politika çerçevesinin sadeleştirildiği aktarıldı.
Raporda, bankanın gösterge faizi tek faiz haline getirerek piyasa oyuncularının çok sayıda faiz oranını izleme gerekliliğini de ortadan kaldırdığı kaydedildi.
Piyasa katılımcılarının TCMB'nin para politikası duruşunun sıkılığını anlaması için bir haftalık repo oranını izlemelerinin yeterli olacağına işaret edilen raporda, "Bunun, ortodoks politika yolunda önemli bir adım olduğunu ve şeffaflıkta bir artış olduğunu not ediyoruz." ifadesi kullanıldı.
- "TCMB mesajlarında oldukça netti"
Raporda, politikalara ilişkin yol göstermede de önemli iyileşmeler olduğuna dikkat çekilerek, "Önceki açıklamalarda kullanılan karışık cümlelerin aksine TCMB bu kez mesajlarında oldukça netti." değerlendirmesinde bulunuldu.
Önemli pozisyonlara güvenilir isimlerin atanmasının ve bankanın bugünkü adımının fiyat istikrarına yönelik riskleri önemli ölçüde azaltabileceği vurgulanan raporda, şunlar kaydedildi:
"Nitekim, Türk Lirası atamalardan bu yana dolar karşısında yüzde 12 değer kazandı. Dolayısıyla, enflasyonda beklenmedik bir yükseliş ve jeopolitik risklerde ani bir artış olmazsa yüzde 15'in politika faizinde döngüsel zirve olabileceğini düşünüyoruz. Bir sonraki hamle büyük olasılıkla bir kesinti olacaktır. Nisan ayında 50 baz puanlık bir kesintiden başlayarak gevşemenin çok kademeli olmasını bekliyoruz."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Mobius: Türk piyasalarına güven artacak- bloomberght.com
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Ünlü yatırımcı Mark Mobius, Merkez Bankası'nın politika faizini 475 baz puan artırarak yüzde 15'e çıkarmasının piyasalarda olumlu karşılandığını söyledi. "TCMB'nin faiz kararını artırması iyi oldu, TL'nin değer kaybı önlendi." diyen Mobius, faiz artışının Türkiye'nin faydalanacağı bir ortam yaratacağını ifade etti.
Mobius, Bloomberg HT'ye verdiği demeçte, "Türkiye'ye güvenimizi kaybetmedik. Türk hisselerini içeren bir portföyümüz var. Yaşanan problemlere rağmen hisselerin iyi bir şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
"Daha fazla Türk varlığı planlıyor musunuz? sorusunu da yanıtlayan Mobius, Türkiye'deki ve diğer gelişen piyasalardaki mevcudiyetlerini artıracaklarını söyledi.
Gelişen piyasalar hakkında da görüşlerini paylaşan Mobius, şu anda gelişen piyasaların çok iyi bir görünümde olduğunu dile getirdi. ABD dolarının gelişen piyasa para birimine karşı zayıfladığını söyleyen Mobius, "Biden yönetimi vergileri artırırsa insanların gelişen piyasalara yönelmesi için başka bir sebebi daha olacaktır. Ayrıca, Fed'in piyasalara likidite enjekte edeceğini ve faizleri düşük tutacağını belirtmesi, gelişen piyasalar için oldukça iyi bir haber." dedi.
Son olarak,gelecek yıl V şeklinde bir toparlanma beklediklerini ifade eden Mobius, "Dünyada inanılmaz bir likidite var. Yakın zamanda da duracağa benzemiyor." ifadelerini kullandı.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/mark-mob...tmedik-2269029
Atilla yesilada ugur gurses vs bu tip ekonomistleri okuyan herkes batmistir . Net
Bu tip adamlari okuyup sakin vob a gelmeyin
Faiz karari icin 5 dakika bakayim dedim icim karardi gunlerdir neler yazmışlar kac kisiyi batirmislardir short actirip
Gunlerdir kaos pompalamislar
Oysa ki faiz kararina yabancının gelecegini cok net soyledik
Bunlara 10 bin ver 2 gunde batırirlar
2 koyun gudemez bunlar :kahkah:
Bülent Arınç Osman Kavala yi delilsiz 3 4 yıldır tutklayan hakimlere sonunuz Ergenekon hakimleri nerde şuan diyerek noktayı vurgulu unlemi koydu abi..
Mobius timothy ash Arınç çiçek woww tüm ekip şampiyonlar ligi toplandı agaaaa
Mevduat faizleri en fazla 1-1.5 puan artar diyolar , aktif rasyonun kalkması lazımmış , sabah sabah moralim bozuldu, net %24 bi verseler borsanın yüzüne bakmam....
Bu da verilen sarı öküz ün hukuk reformu kısmı olabilir.Adam suçludur
değildir bilemeyiz.Ancak bu çıkışları açılım süreci başlamadan önce de biliyoruz
Bülent Arınç ın PKK için bahsettiklerini Cumhurbaşkanı sert tepkiler vermiş
sonra açılım süreci başlamıştı.
Nasıl faizi eleştirip ben MB karışmıyorum olduysa, şimdi de bunu eleştirip yargıya
karışmam olabilir.
MHP ne diyecek bakalım bu işlere.
Yerlilerin döviz alımı geçen hafta müthiş aynen yerli döviz bozdurup
bu faizlerle mevduat yapmaz,çünkü dün haftaki alımlar
güven kalmadığını gösteriyor,yabancıdan önce bi yerlilere güven sağlansın
yabancı neden güvendi de para soktu şayet bıyıklı değilse
belli tavizler koparmak için girmiştir ki,alıyorlar zaten bozdurup
uzun zamandır baskıladığı ucuz kalmış bankacılık gibi hisselere daldı.
Büyük montanlı yabancılar belli şeyler düzelmeden zor gelir.Olsa olsa
sıcak para denen hedge fonlar girer.
Mobius çok çırpındığına göre o da girmiş anlaşılan.
Her sabah 8.30 9.30 arasi dolara alim geliyor
Ben olsam tam bu saatte 7.51 i kirardim asagi
hele bi toplaşın ayıcıklarım şu boğalar üzerinde bişey deneyecez :oleyo::oleyo:
Tam sabah dolar alirlarken sal kavala yi hopp 7.30 tam ordan alacaklar sakkadanak sal berberoglu nu hopp 7.10 tam ordan ....sal demirt... yokkk sen kalacan bunu salmayacaklar
Şimdi sırada aktif rasyosu ve osman kavalanın serbest bırakılması mı var ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önce onlar sonra özerk bölgesi Kürtler için
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.