Sayfa 773/1002 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. 0.64 den1 yil geri odemesiz konut kredisi zamaninda ceken cekti odeyecek olanda mis gibi oder .
    bu aylarda her sitede en az 1 adet satilik tabelasi olurdu suan satilik tabelasini goremiyorsun. Sahis ev almis kredi taksitlerini odeyemiyor site aidatini odeyemiyor. evini satliga cikarmis Yan dairesi 1 ay once satildi Adam o daireden 30bin tl fazla istiyor
    [cephe ve ic yapidan dolayi o kadar etmez evi ] yan dairesinden 20bin fazla verdim vermedi .vermem aciliyetim yok diyor bunu diyen aidatini odeyemeyen ev sahibi .. batti balik yan gider misali

Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    Ben de bunu anlamıyorum.. Faizler artınca bankalar neden yükseliyor.. müşteri bulamayacan arkadaş. Kim çekecek kim ödeyecek..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

DOLARDA YANDIM ALLAH DİYENLERE GELSİN.
    BURADAN ÇIKARSA KURTARIRLAR PAÇAYI.
    YOKSA AYVA

BİR ALTTAKİ TREND DESTEĞİ 6 LARDAN GEÇİYOR.

AYLIĞIDA BÖYLE
    ŞEYİN

vadeliler aşağı gaplı açtı.
    bir haber var herhalde.

5.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    vadeliler aşağı gaplı açtı.
    bir haber var herhalde.
    sayın koc hayırdır

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    sayın koc hayırdır
    tüm yabancı borsa vadelileri.dow-sp500-rusya

7.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    tüm yabancı borsa vadelileri.dow-sp500-rusya
    teşekkür abi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    JPMorgan, Ağbal'ın görevine oldukça "ihtiyatlı" ve "kararlı" başladığını bildirdi

Uluslararası bankacılık ve finansal hizmetler alanında faaliyet gösteren JPMorgan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal'ın görevine oldukça "ihtiyatlı" ve "kararlı" başladığını bildirdi.

JPMorgan, TCMB'nin politika faizini 475 baz puan artışla yüzde 15 seviyesine çıkarmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Kuruluşun konuya ilişkin paylaştığı raporda, TCMB Başkanı Naci Ağbal'ın görevine oldukça "ihtiyatlı" ve "kararlı" başladığı belirtildi.

- "Ortodoks politika yolunda önemli bir adım"

Ağbal yönetimindeki ilk Para Politikası Kurulu Toplantısında ihtiyaç duyulan ve beklenen parasal sıkılaştırmanın açık bir şekilde gerçekleştirildiğine işaret edilen raporda, yine beklendiği gibi politika çerçevesinin sadeleştirildiği aktarıldı.

Raporda, bankanın gösterge faizi tek faiz haline getirerek piyasa oyuncularının çok sayıda faiz oranını izleme gerekliliğini de ortadan kaldırdığı kaydedildi.

Piyasa katılımcılarının TCMB'nin para politikası duruşunun sıkılığını anlaması için bir haftalık repo oranını izlemelerinin yeterli olacağına işaret edilen raporda, "Bunun, ortodoks politika yolunda önemli bir adım olduğunu ve şeffaflıkta bir artış olduğunu not ediyoruz." ifadesi kullanıldı.

- "TCMB mesajlarında oldukça netti"

Raporda, politikalara ilişkin yol göstermede de önemli iyileşmeler olduğuna dikkat çekilerek, "Önceki açıklamalarda kullanılan karışık cümlelerin aksine TCMB bu kez mesajlarında oldukça netti." değerlendirmesinde bulunuldu.

Önemli pozisyonlara güvenilir isimlerin atanmasının ve bankanın bugünkü adımının fiyat istikrarına yönelik riskleri önemli ölçüde azaltabileceği vurgulanan raporda, şunlar kaydedildi:

"Nitekim, Türk Lirası atamalardan bu yana dolar karşısında yüzde 12 değer kazandı. Dolayısıyla, enflasyonda beklenmedik bir yükseliş ve jeopolitik risklerde ani bir artış olmazsa yüzde 15'in politika faizinde döngüsel zirve olabileceğini düşünüyoruz. Bir sonraki hamle büyük olasılıkla bir kesinti olacaktır. Nisan ayında 50 baz puanlık bir kesintiden başlayarak gevşemenin çok kademeli olmasını bekliyoruz."

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 773/1002 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •