200 baz puan garantilenmiştir.
Printable View
hhahahahaa.. ne kadar komik.. faiz belasını milletin sırtından kaldıracakmış..
kim koydu o belayı milleti sırtına.. ?? 20 yıldır naptın sen o görevde..
işte böyle belirsiz konuşarak sanki sorumlu kendisi değilmiş gibi inanmaya hazır bindirilmiş kıtalara racon kesiyor..
ne demiştik daha önce.. malum şahsın konuşmasını 1 dakika bile dinleyen notunu verir..sınıfta kalan bir not olur bu elbet..
Düşük faizle kredi verdin geri kalan herşey dövizle alakalı adam üretim için mal alacak kim mal satar böyle bir durumda böyle giderse herkes standbya geçer. Yaprak kımıldamaz
adam yatırımı yaptı sonra hammaddeyi nasıl alacak yurtdışından? dolar her gün fişek gibi gidiyor...sabah nasıl uyanacağını bilmediğin bir ortamda nasıl yatırım olur yav?
Erdoğan: İşadamlarımıza diyoruz düşük faizle kredi istiyordun hadi gel al niye almıyorsun. Buyurun size düşük faizli kredi alın yatırım yapın
Geriye iki seçenek kaldı yüksek kmh vergisi yada tekalifi milliye
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben bu işadamlarını da anlamıyorum. Hani düşük faiz ile neden kredi almıyorsun? Bunlar nasıl işadamı?
terbiyesizler kredi almıyorlar... :)
düşük değil sıfır yap alalım.. hahahahaaaa..ifadeler sürreal..bu zihniyet güya ekonomi yönetiyor..
Tasarruf olmadan Kredi verecek mevduati nereden bulacağız. Ha yılbaşında bol bol zam olursa o başka.
Geçmiş olsun.
a haber: kredi almayan fetöcü iş adamları tam listesi... :)
Bu pudra şekeri saraya kadar ulaşmış allem
aslında dışş minnaklara karşı savaşan biz yerli yatırımcılara sıfır faizle 3 yıl geri ödemesiz kredi verilse süper olmaz mı?
finansal piyasaları daha stabil hale getirme amacıyla elbette..hadi akape ...
zamanında devleti kurarken büyüklerimiz boşuna c.b üniveriste mezunu olsun dememişler...
bir bildikleri bir gördükleri varmış...
bugün bakınca ne kadar haklı oldukları ortaya çıkıyor...
Sahis her konusmasinda faiz konusunu bilerek mi aciyor ?
Talimat ile nasil olsa indirdin/indiriyorsun
Daha konusmanin ne anlami var
Su sahsin okuduklarini yazanlar 1 kerede Borsa sebep Faiz sonuctur yazsinlar :yahoo::yahoo:
dolarda tavan kaç bugun?
bilelim de... lazım olur belki :)
dolar 10,50 de gecti malum şahıs mutludur...
olmayan faiz lobisiyle savaşıyor...
dolar lobisinin ekmeğine yağ sürüyor...
Dolar lobisi mutlu
Faiz lobisi üzgün
Ermeni lobisi benle alakası yok diyor..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar koptu...Ekran kaydırarak yükseliyor..
Longları %50 azalttım
1865 altında da şhort açmaya başlarım
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1681 ALTINDA çanak/kulp onaylanır ve...1644 e kadar düşüş hedefi olur...
VOB a ara verdiğimden poz. yok.OBJEKTİF BAKIŞ AÇISIDIR.:)
Benzine 52 kuruş büyük zam bekleniyor!
İşimize yarayacak soru şu : Yarın 200 puan ya da 150 baz puan faiz indirirlerse bist 100 ne yapar ?
Geçen sefer ki gibi önce ver sonra al mı olur yoksa gerçekten verirler mi ?
sana bana ucuz kredi var mı? denemesi bedava. ziraate online konut kredisi -%1,29- için mesaj atın bakalım kaç dakika sonra red mesajı geliyor? kredi puanı 1850 üzeri, ortalamanın çok üzerinde maaş alan birçok kişi ile deneme yapılmıştır. göd kılları belki başka bir referans kodu filan da giriyo olabilirler bilemiyorum.
bbva 1,2 dolardan alıcaktı marta kadar 1,00 dolara alır gibi...
adamların söylemi mart ayına kadar süreci bitirmek istiyoruz...
Harbi kitap yazmış,
Tebrik etmek lazim.
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.