Sayfa 771/1003 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Faiz belasını milletin sırtından kaldıracağız

erdoğan: Bu yolda faizi savunanlarla beraber olamam, olmam

erdoğan: Faiz sebeptir enflasyon neticedir
    200 baz puan garantilenmiştir.

hhahahahaa.. ne kadar komik.. faiz belasını milletin sırtından kaldıracakmış..

kim koydu o belayı milleti sırtına.. ?? 20 yıldır naptın sen o görevde..

işte böyle belirsiz konuşarak sanki sorumlu kendisi değilmiş gibi inanmaya hazır bindirilmiş kıtalara racon kesiyor..

ne demiştik daha önce.. malum şahsın konuşmasını 1 dakika bile dinleyen notunu verir..sınıfta kalan bir not olur bu elbet..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Düşük faizle kredi verdin geri kalan herşey dövizle alakalı adam üretim için mal alacak kim mal satar böyle bir durumda böyle giderse herkes standbya geçer. Yaprak kımıldamaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    adam yatırımı yaptı sonra hammaddeyi nasıl alacak yurtdışından? dolar her gün fişek gibi gidiyor...sabah nasıl uyanacağını bilmediğin bir ortamda nasıl yatırım olur yav?

Erdoğan: İşadamlarımıza diyoruz düşük faizle kredi istiyordun hadi gel al niye almıyorsun. Buyurun size düşük faizli kredi alın yatırım yapın

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hhahahahaa.. ne kadar komik.. faiz belasını milletin sırtından kaldıracakmış..

kim koydu o belayı milleti sırtına.. ??

işte böyle belirsiz konuşarak sanki sorumlu kendisi değilmiş gibi inanmaya hazır bindirilmiş kıtalara racon kesiyor..

ne demiştik daha önce.. malum şahsın konuşmasını 1 dakika bile dinleyen notunu verir..sınıfta kalan bir not olur bu elbet..
    2018 ve 2020 de anormal faiz artışları yapan CHP acilen kapatılmalıdır. Gılıçdaroğlu sürgüne gönderilmelidir.

6. Geriye iki seçenek kaldı yüksek kmh vergisi yada tekalifi milliye

7.  Alıntı Originally Posted by ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    düşük faizle kredi verdin geri kalan herşey dövizle alakalı adam üretim için mal alacak kim mal satar böyle bir durumda böyle giderse herkes standbya geçer. Yaprak kımıldamaz
    Ürettikleri malları yerler artık
    çelik üreten çelik
    turşu üreten turşu.

8. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben bu işadamlarını da anlamıyorum. Hani düşük faiz ile neden kredi almıyorsun? Bunlar nasıl işadamı?

terbiyesizler kredi almıyorlar...

Sayfa 771/1003 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •