Benim perspektif değişti bundan sonra yaparsam bile gün içi hisse alış satış olur. Geceye hisse ile girmem varsın iki kademe yukardan olsun.
Printable View
Benim perspektif değişti bundan sonra yaparsam bile gün içi hisse alış satış olur. Geceye hisse ile girmem varsın iki kademe yukardan olsun.
Bu arada geçenlerde nadir goldun bir Gr lik denk geldi mukayese ettim diğer bir Gr liklardan küçük gibi gözüktü hepsini sattım başka gramlar aldım. 24 Gr fiziki oldu hiç bir şekilde altınbank yada Şimşeğin sisteme girmeyecem
tarafsız ve özgür basından günün önemli haberlerini veriyoruz terör örgütü cahape nin akdeniz ayağına baskın yapıldı çok sayıda şüpheli göz altına alındı Antalyanın böcüğü kafese kondu Ad*****n fellahı önce direndi sonra cesur kahraman emniyet güçlerimizin kollarını kıvırıp ensesine çökünce mecburen teslim oldu iktidar kanadından alınan kulis bilgilerine göre terörsüz Türkiye hedefinde yeni bir anayasa yapılacağını eski Türkiye alışkanlıklarına son verileceğini bütün yetkilerin başkana verilceğini gösteri miting yürüyüşler başkanın iznine tabii olacağına kesin gözüyle bakılıyor hatta seçimlerin iptal edileceğini başkanlığın babadan oğula geçeceğini idda ednler bile var yeni anayasada muhalefet partilerinin başkanlarının devlet başkanı tarafından tayin edileceğini söyleyenler bile var böylece bay kemale gün doğacak aynı devletbey örneği veriyorlar başkan erdoğan cahape nin başındakı zata dava açacağını ve böylece bağımsız yargımızın hakınnda hapis ve siyasi yasak bile verebileceğini ima etti densiz bir basın mensubunun bazı muhalif kesimler CHP li belediyelerde yolsuzluk varda akp li belediyelerde yokmu diye soran bir gazeteciye akp partinin ak ve pak olduğunu söyledi bizim belediye başkanlarımızın müslüman olduğunu alnı secdeye değdiğini umre yaptığını camiye cumaya gittiğini dolyısıyla soruşturmaya gerek olmadığını söyledi bir gazetecinin muhalif kesimlerin limon dergisine saldıran müslüman gençlerimizi eleştiriyorlar diyorlarki arapların peygamberide bir insandı kızı karısı vardı dolayısıyla bir resmi olamazmı diyorlar başkan erdoğan bu soruya peygamber efendimize laf söyletmem dillerini kesmesini biliriz dedi başörtülü bacımızın örtüsüne uzanan elleri kırarız dedi. bizi izlediğiniz için teşekkür ederiz.......
Özgür Özel hakkinda "Cumhurbaşkanına hakaret" dahil 3 ayrı suçtan soruşturma başlamış.
Ben bu ara kuzey koreye odaklandım.cok ilginç bir ülke.lidere tek laf edemiyorsun.sistem seni anında cezalandırıyor.ne ilginç di mi.insanin akli almiyor.lidere az bisi eleştiri yap anında hapis.ya dunyada ne ilginç ülkeler var ,olacak iş değil.
"türkçeninde" de ayrı yazılır. virgülden sonra boşluk bırakılır.
trt kurumundan yazı alıntılarken virgülleri noktaları silmenin ne s2k bir mantığı vardır?
küçük harfle yazmak çeyrek asırlık yerli yabancı birçok sözlük formatından alışkanlıktır.
dünyadan haberi olmayanlar anlamakta zorluk çekebilir.
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki hayvanat bahçesinden kaçıp tarlada bekçilik yapan bir vatandaşa saldırdıktan sonra ormanlık alana kaçan aslanın vurularak itlaf edildiği ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Kır'ın eşi Gülperi Kır, AA muhabirine, olay anında eşinin yanında olduğunu söyledi.
Fıstık tarlasında sulama sistemlerini açtıktan sonra eşiyle yattıklarını anlatan Kır, "Saat 03.30-04.00 civarıydı. Sivrisinekten korunmak için üzerimize battaniye örttük. Ezan okundu, namaz kılayım diye doğrulmaya çalıştım ama kalkamadım. Bir anda sol ayağıma bir şeyin dokunduğunu hissettim. Isırdı zannettim, 'Köpek mi, kedi mi?' diye düşündüm. Bir toparlandım, baktım kocaman bir şey, önce köpek sandım." diye konuştu.
Saldırı anında büyük panik yaşadıklarını anlatan Gülperi Kır, "Eşim kalktı, üstümüzde hem askeri ceket vardı hem battaniye. 15-20 dakika mücadele ettik. Çocuğumu, kardeşimi, komşuyu aradım, onlar geldi. Sonra aslan bayağı bir uzaklaştı, 15-20 metre ileri gitti. Dört araba, polis, jandarma geldi. Işıklarla fıstık tarlasının öteki ucundan aslanın gittiğini gördüler, geri çıktılar." ifadelerini kullandı.
Yaşadıklarına inanamadığını belirten Kır, "Rüyamda görsem inanmazdım. Beş litrelik su bidonu vardı, aslanın üzerine attım, hiçbir şey yapamadım.
Süleyman Kır'ın oğlu Ahmet Kır ise aslanın saldırısına uğrayan babasının videosunu yayımladı.
Videoda Kır, "Üstümde battaniye vardı. Battaniyeyi kaldırdığımda aslanın üzerime çöktüğünü gördüm. Aslanla bir süre boğuştuk. Yardım istedik, çevrede kimse yoktu. Bu sırada aslan baldırımı ve boynumu ısırdı. Boynunu yakalayarak sıktım, o esnada kaçtı. Yaklaşık on metre uzaklaşıp dikildi. O sırada kolluk kuvvetleri geldi." ifadelerini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
sözcü ve halk tv'nin aynı anda 10 gün boyunca karartılacak olması hayra alamet değil.
https://resmim.net/cdn/2025/07/07/TpZ11y.jpg
Saçmalamanın da bir sınırı olmalı, tanesi 6 milyon gaymeye bungalov kiralandığı nerede görülmüş?
Metan aynı karbondioksit gibi zehirli değil boğucudur, metanın esas tehlikesi patlayıcı (gruzu) olmasıdır, nereden aklıma geldiyse?
Amerikada tedavüllde dolaşqn en yüjsek para 100 dollar (daha yükseğide var ama bazıısı 40 yıldır bazısı 100 yıldır basılmıyormuş)
Bizdee doların 40 ta biri değerindeki paramızın en büyük banknotu 5 ddolar değil hhalen orada sayıklıyoruz. Şşu durumda bizim en büyük bankmotumuzun 4.000 yada 5.000 tl olması gerrekiyyor. Nastçdan sonra bence en komik 2. Ekonomik uygulamamız piyasada en büyük para birimimizin 5 dolarr olmasıdır.
105 kişi sosyal medya üzerinden bungalov kiralama vaadiyle dolandırıldı.
8 şüpheli Diyarbakır merkezli dört ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.
6 şüpheli tutuklanırken, 2 kişi serbest bırakıldı.
636 milyon 893 bin 14 TL haksız kazanç elde edildiği tespit edildi.
Banka ve kripto hesaplarında 173 milyon 504 bin 328 TL işlem hacmi bulundu.
Bu adamlar 173 milyon hacmi ile 636 milyon haksız kazanç elde ediyorlarsa madalya verilmeli, MB da istihdam edilmeli. :)
Ben Osmanlıca öğrenmek için dersler aldım.
Ne zaman karşılaşsam, bir Osmanlı met'ni görsem okumaya çalışır, okurum.
Adam 100 sene önce yazmış, okudum.
Bu millet adam olmaz..!
Hamza Yardımcıoğlu.
Çarşambadan geçerli motorine
1.70 zamcık bekleniyormuş.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından Halk TV'ye verilen 10 günlük ekran karartma cezası mahkeme tarafından durduruldu.
Çok doğru 5000 lık banknot olması lazım
3 tane 5000=15000
2tane 1000=2000
Toplam =17000 işte mayiş
:kahkah:
Rahmetli Tanju Okan ( severdim kendisini
Nur içinde yatsın ) 70 lerde bir plak yapar , yapımcı Nino Varon , ki bunu kendisinden TV de çok yıllar önce duymuştum, plak o kadar çok satar ki Tanju Okan a çok para vermek gerekir , Nino Varon küçük banknotlarla bir çanta dolusu para hazırlar çok görünsün diye , yani biraz indra gandi yapar.
Neyse yağlayıp ballayip Rahmetliye çantayi sunarlar , Tanju Okan ,Nino ya sen şimdi evleniyorsun paraya ihtiyacın vardır , bu çanta benim sana düğün hediyem olsun der.
.......
Bizim emekliler de Mehmet Şimşek e hediye mi etseler bir mayişlarini :kahkah:
başkan erdoğan bu gün basın mensuplarının sorularını yanıtladı bir gazetecinin terör örgütü CHP nin kapatılıp kapatılmayacağına ilişkin bir soruya şu cevabı verdi bu konuyu eşbaşkan devlet beyle istişare edeceklerini sonucu bu görüşmeden sonra kamu oyuyla paylaşacaklarını söyledi . bunun daha buzdağının görünen yüzü olduğunu turpun büyüğünün heybede olduğunu söyledi terör örgütü cahape nin akdeniz ayağında Adana nın fellahı iftiracı ol etkin pişmanlıktan yararlan teklifini kabul etmediği kafese girmeyi göze aldığı gelen bilgiler arasında sızan kulis bilgilerine göre İzmir in eski belediye başkanı kel oğlanında iftiracı ol teklifini kabul etmemiş kafesi tercih etmiş. nazi Almanya sında çalışan akp li seçmenler çok zor durumda olduklarını açlık sınırında yaşadıklarını anavatana dönmek istediklerini fakat naziler geri dönüşlerine izin vermiyorlarmış. bir sokak röportajında akp li bir seçmenin domatesin bir tanesinin 30 euro olduğunu ağlayarak anlattı bunu gören duyan başkan erdoğan vicdan azabı çekmiş kurmaylarına talimat vermiş bütün akpli seçmenlerin nazi Almanyasından tahliye edilmesi talimatını vermiş bizi izlediğiniz için teşekkür ederiz biden ayrılmayın.
Sn Gamet kooooş
Edirne’de it balığı görülmüş.
Ahanda link.
https://www.sondakika.com/guncel/hab...endi-18826887/
Benim emekli maaşı ~ 20 bin gayme oldu, 100 dene 200'lük baya kendimi zengin hissettiriyor.:kahkah:
https://youtube.com/shorts/frmKIjS8K...orKL4Bn_LVS9K7
Duası hemen kabul oldu yeğenine öldürttüler, 50 yıldır yahudilere laf eden Suudi kralı yok.
Video çalışmıyor, Çalışanı varsa izleyelim ...
Kral Faysal hakkında , herkesin bilmesi gereken bir olay ben gençken orada çalışmış bir abi anlatmıştı , nedeni de H.Kissenger in isteklerine karşı yüzüne su atması imiş .
Kissinger arkasını bile dönmeden ,,,"sayın ekselans , siz nasıl emrederseniz " felan demiş netice işte . Katil Yeğeni de yeni kral temizliyor böylece dosya kapanıyor idi..
Bu sabah görevinden alınmıştı: Rusya Ulaştırma Bakanı aracında ölü bulundu....
Rusya Soruşturma Komitesi'nden yapılan açıklamada, Starovoyt’un Moskova’da kendine ait otomobilde cansız bedeninin bulunduğu bildirildi.
İlk belirlemelere göre, vücudunda kurşun izlerine rastlanan Starovoyt’un intihar ettiği ihtimali üzerinde durulduğuna işaret edilen açıklamada, olaya ilişkin soruşturma açıldığı kaydedildi.
Starovoyt, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından bu sabah görevden alınmıştı. Rus basınında, bir dönem Kursk valisi olan Starovoyt’un aleyhine yolsuzluk davası sürecinin başladığı haberleri yer almıştı.
https://haber.sol.org.tr/haber/bu-sa...bulundu-399637
ABD HTŞâ€™yi ‘terör örgütü’ listesinden çıkardı...
BD Suriye’de geçen Aralık ayında iktidarı ele geçiren Heyet Tahrir’uş Şam adlı cihatçı örgütü “yabancı terör örgütü†olarak tanımlayan kararını iptal etti.
El Kaide’nin Suriye’deki uzantısı El Nusra Cephesi olarak da bilinen HTŞ artık ABD tarafından “terör örgütü†olarak tanımlanmayacak.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio konuya ilişkin kararı ABD Adalet ve Hazine bakanlarıyla istişare ederek aldığını belirterek “El Nusra Cephesi'nin, diğer adıyla Hayat Tahrir’uş Şam'ın (ve diğer takma adların) yabancı terör örgütü olarak tanımlanmasını iptal ettiğini†bildirdi.
https://haber.sol.org.tr/haber/abd-h...cikardi-399635
Sitenin çevre için çim teli ve kapıcı dairesi yapılacak parayı hazırladım her gün 10 bin 10 bin çekti bankamatikten oğlum. Kasada banka veznedar kasası gibi para oldu. Telci bankadan EFT ile alırım deyince cumartesi günü fiziki gram aldım. Borsada ki parayı baya azalttım. Günlük bir iki emekli yevmiyesi geliyor borsadan. Şuan istikrarlı gidiyor bakalım. Günlük iki tık yeter.
Bahçeli :
Duruşmalara canlı yayınlansın(IBB davası)
İddianamede en kısa sürede hazırlansın.
CHP'in çağrısını dile getirmiş. İlginç.
Euroya karşı çok kötü performans gösteren dolar 3 ayda yüzde 6 kazandırırken,
en iyi PPF yüzde 10 artmış. Bileşikte daha fazla olabilir.
Ancak bu kadar riske yüzde 4 lük fark yerine dolar tutmak ANA PARANIN SİGORTASI düşünüldüğünde daha makul değil mi?
Ki 3 ayda neyin fiyatı yüzde 10 dan fazla artmadı...
Satın alma gücü olarak da (ithal ürünler dışında) zaten PPF larda da para erimiyor mu?
Parayı korumak için Taksi plakası vs gibi bir yere mi yönelmek lazım.
MÜSİAD Başkanı Burhan Özdemir, yıl sonu dolar beklentilerinin ihracatçı açısından 45'in altına düşmemesi gerektiğini belirterek, "Faiz indirimi temmuzda değil eylülde gerçekleşirse çok geç olur" dedi.
Kaynak : CNBC-e
Antalya'da yurt dışında yaşayan bir kişiye ait taşınmazı sahte belgelerle satmaya çalışan 4 şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerden biri tapu müdürlüğünde suçüstü yakalanırken, diğer 3 kişi şehirden ayrılmak üzereyken gözaltına alındı.
Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, MİT mensuplarının kimliklerini ifşa ettiği gerekçesiyle 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, mahkeme beraat kararı verdi.
Özdağ, "MİT'i çok iyi bilirim, kaldı ki bu konuda MİT benim hakkımda suç duyurusunda bulunmadı. Benim ifşa ettiğimi düşünmüyorlar, benim ifşa etmeyeceğimi de biliyorlar. İfşa edilmiş bir şey zaten ifşa edilemez. Ben rahmet diledim, onun dışında da bir niyetim yoktu." dedi.
eyanların ardından görüşü sorulan Cumhuriyet savcısı, suçun yasal unsurları oluşmadığından Özdağ'ın beraatı yönünde mütalaa vererek mahkemeden, MİT mensuplarının isimlerini ilk açıklayan kişi veya kişilerin tespiti için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasını istedi.
Mahkeme, "suçun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle" sanığın beraatına hükmetti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
İyi de herkes suç yok diyorsa adam neden yattı?
Haziran Ayı Reel Getiri Oranları
DİBS, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde %1,73, TÜFE ile indirgendiğinde ise %2,82 oranında en yüksek reel getiriyi sağladı.
Euro, Yİ-ÜFE ile %1,50, TÜFE ile %2,59 oranında yatırımcısına kazandırdı.
Mevduat faizi (brüt), Yİ-ÜFE ile %0,98, TÜFE ile %2,06 oranında getiri sağladı.
Külçe altın, Yİ-ÜFE ile %0,62, TÜFE ile %1,71 oranında getiri sundu.
Amerikan Doları, Yİ-ÜFE ile %0,70 ve TÜFE ile %0,36 oranında kaybettirdi.
BIST 100 endeksi, Yİ-ÜFE ile %2,16 ve TÜFE ile %1,10 oranında yatırımcısına kaybettirdi.
3 ve 6 Aylık Getiriler
Külçe altın, üç aylık değerlendirmede Yİ-ÜFE ile %10,35, TÜFE ile %12,33 oranlarında en yüksek reel getiriyi sağladı.
Aynı dönemde BIST 100 endeksi, Yİ-ÜFE ile %14,03 ve TÜFE ile %12,49 oranlarında en çok kaybettiren yatırım aracı oldu.
Altı aylık değerlendirmede külçe altın; Yİ-ÜFE ile %22,37, TÜFE ile %21,37 oranlarında yatırımcısına en yüksek reel getiri sağladı.
BIST 100 endeksi ise Yİ-ÜFE ile %18,29 ve TÜFE ile %18,96 oranlarında yatırımcısına en çok kaybettiren yatırım aracı oldu.