Çarşambadan geçerli motorine
1.70 zamcık bekleniyormuş.
Çarşambadan geçerli motorine
1.70 zamcık bekleniyormuş.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından Halk TV'ye verilen 10 günlük ekran karartma cezası mahkeme tarafından durduruldu.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Çok doğru 5000 lık banknot olması lazım
3 tane 5000=15000
2tane 1000=2000
Toplam =17000 işte mayiş
![]()
Rahmetli Tanju Okan ( severdim kendisini
Nur içinde yatsın ) 70 lerde bir plak yapar , yapımcı Nino Varon , ki bunu kendisinden TV de çok yıllar önce duymuştum, plak o kadar çok satar ki Tanju Okan a çok para vermek gerekir , Nino Varon küçük banknotlarla bir çanta dolusu para hazırlar çok görünsün diye , yani biraz indra gandi yapar.
Neyse yağlayıp ballayip Rahmetliye çantayi sunarlar , Tanju Okan ,Nino ya sen şimdi evleniyorsun paraya ihtiyacın vardır , bu çanta benim sana düğün hediyem olsun der.
.......
Bizim emekliler de Mehmet Şimşek e hediye mi etseler bir mayişlarini![]()
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
başkan erdoğan bu gün basın mensuplarının sorularını yanıtladı bir gazetecinin terör örgütü CHP nin kapatılıp kapatılmayacağına ilişkin bir soruya şu cevabı verdi bu konuyu eşbaşkan devlet beyle istişare edeceklerini sonucu bu görüşmeden sonra kamu oyuyla paylaşacaklarını söyledi . bunun daha buzdağının görünen yüzü olduğunu turpun büyüğünün heybede olduğunu söyledi terör örgütü cahape nin akdeniz ayağında Adana nın fellahı iftiracı ol etkin pişmanlıktan yararlan teklifini kabul etmediği kafese girmeyi göze aldığı gelen bilgiler arasında sızan kulis bilgilerine göre İzmir in eski belediye başkanı kel oğlanında iftiracı ol teklifini kabul etmemiş kafesi tercih etmiş. nazi Almanya sında çalışan akp li seçmenler çok zor durumda olduklarını açlık sınırında yaşadıklarını anavatana dönmek istediklerini fakat naziler geri dönüşlerine izin vermiyorlarmış. bir sokak röportajında akp li bir seçmenin domatesin bir tanesinin 30 euro olduğunu ağlayarak anlattı bunu gören duyan başkan erdoğan vicdan azabı çekmiş kurmaylarına talimat vermiş bütün akpli seçmenlerin nazi Almanyasından tahliye edilmesi talimatını vermiş bizi izlediğiniz için teşekkür ederiz biden ayrılmayın.
Sn Gamet kooooş
Edirne’de it balığı görülmüş.
Ahanda link.
https://www.sondakika.com/guncel/hab...endi-18826887/
Benim emekli maaşı ~ 20 bin gayme oldu, 100 dene 200'lük baya kendimi zengin hissettiriyor.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
https://youtube.com/shorts/frmKIjS8K...orKL4Bn_LVS9K7
Duası hemen kabul oldu yeğenine öldürttüler, 50 yıldır yahudilere laf eden Suudi kralı yok.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri