Originally Posted by
dıpdıp
Şirket için çalıştığını düşündüğüm bir arkadaşımızın isyanı ile şirkete güvenim daha da arttı. Malesef şirketin kimsenin ilgisini çektiği yok. ( Yabancı vb...) Herkes trade ediyor. Geçen credit Suisse girdi hisseye. 3.60 dan topladı mali (800 k lot yanlış hatırlamıyorsam) , 3.63 den sattı 15 dakika sonra. Muhtemelen yabancı arkadaşımız tuvalette daha uzun zaman geçiriyordur. Bank-off dan ,global , yf den alanlarin bıyıkları olduğunu düşünüyorum. 2.50- 2,60 dan 20 milyon mali yerli aracı kurumlara aktaran deutche deki arkadaşların yabancı olduğunu düşünenlere de saygı duyuyorum. 2.50 den 3-4 günde 20 milyon satan salak yabancı 3.70 den toplamaya gelmiş.(yersen). Tek çare patronun hissesine sahip çıkması . Yani 2022 1. Çeyrek bilanco ile PD/dd mız 0,4. Li rakamlara gelecek. F/k 2 olacak. ( Beklenti bu yonde) Efsane dönemden geçen hissemiz için bu saçmalık...bu arada bir şirket bu kadar mı ketum olur. Arada ölmedik yaşıyoruz diye kap atsınlar. Arkadaş bir şirkette aylardır yaprak kimildamaz mi? Neyse sözün özü patron yatırımcısını üzmesin artık.