Sayfa 155/426 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Aslinda 8 F/K gorebilir diyerek hedef fiyat vermis. 11.37ye denk gelir hedef fiyatı. Ustelik hemen sonrasinda 2. Bir hedef daha cikartabiliriz sozlerinden. 8f/k oluduktan sonra zaten acikladigi karlar ile tekrar 4f/k lara dusecek demis yani ordan bir ralli daha yaparsa 11.37x2 desek 20TL ustu fiyatlama olur. Bu hemen ve kolay olacak birşey değil tabiki. Kesin olacak demekte değil. GSD ralli sonrasi keskin düşüş yapmayi seven bir tahta.. benim asil ilgilendigim soylenen hedefler değil.. Bedelsiz ve Temeettu ile ben artik karakter degistiriyorum korkulacak yatirimci dusmani bi hisse degilim artik yatirimcim kazanacak mesaji vermiştir. Piyasa zamanla buna inanirsa ve GSD bu cizgide devam ederse gercekten ztn miraslik ve uzun vade kagidi olur. Insanlarin agzindan cikan hedef fiyatlar hata yaptirir kazanma coskusuda para kaybettirir. Biz kagidin girdigi yeni yolu izleyelim. Ya Nasip.
     Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Rapor eğer gelecekse, gelmeden Tacirler�in fonlarından TCD veya TKF malı toplayabilir. Hazır bedelsiz ve temettü haberi de var. 800-900 milyon TL kar demişler. Buna göre hedef fiyat verirlerse ilginç rakamları görebiliriz.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by dıpdıp Yazıyı Oku
    Şirket için çalıştığını düşündüğüm bir arkadaşımızın isyanı ile şirkete güvenim daha da arttı. Malesef şirketin kimsenin ilgisini çektiği yok. ( Yabancı vb...) Herkes trade ediyor. Geçen credit Suisse girdi hisseye. 3.60 dan topladı mali (800 k lot yanlış hatırlamıyorsam) , 3.63 den sattı 15 dakika sonra. Muhtemelen yabancı arkadaşımız tuvalette daha uzun zaman geçiriyordur. Bank-off dan ,global , yf den alanlarin bıyıkları olduğunu düşünüyorum. 2.50- 2,60 dan 20 milyon mali yerli aracı kurumlara aktaran deutche deki arkadaşların yabancı olduğunu düşünenlere de saygı duyuyorum. 2.50 den 3-4 günde 20 milyon satan salak yabancı 3.70 den toplamaya gelmiş.(yersen). Tek çare patronun hissesine sahip çıkması . Yani 2022 1. Çeyrek bilanco ile PD/dd mız 0,4. Li rakamlara gelecek. F/k 2 olacak. ( Beklenti bu yonde) Efsane dönemden geçen hissemiz için bu saçmalık...bu arada bir şirket bu kadar mı ketum olur. Arada ölmedik yaşıyoruz diye kap atsınlar. Arkadaş bir şirkette aylardır yaprak kimildamaz mi? Neyse sözün özü patron yatırımcısını üzmesin artık.
    Sayın dıpdıp patron sizi duydu sanırım

3. Şaka bir yana 3,78 liralık bir senet için bu temettü miktarı oldukça hatırı sayılır bir miktar olsa gerek..

4.  Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Aslinda 8 F/K gorebilir diyerek hedef fiyat vermis. 11.37ye denk gelir hedef fiyatı. Ustelik hemen sonrasinda 2. Bir hedef daha cikartabiliriz sozlerinden. 8f/k oluduktan sonra zaten acikladigi karlar ile tekrar 4f/k lara dusecek demis yani ordan bir ralli daha yaparsa 11.37x2 desek 20TL ustu fiyatlama olur. Bu hemen ve kolay olacak birşey değil tabiki. Kesin olacak demekte değil. GSD ralli sonrasi keskin düşüş yapmayi seven bir tahta.. benim asil ilgilendigim soylenen hedefler değil.. Bedelsiz ve Temeettu ile ben artik karakter degistiriyorum korkulacak yatirimci dusmani bi hisse degilim artik yatirimcim kazanacak mesaji vermiştir. Piyasa zamanla buna inanirsa ve GSD bu cizgide devam ederse gercekten ztn miraslik ve uzun vade kagidi olur. Insanlarin agzindan cikan hedef fiyatlar hata yaptirir kazanma coskusuda para kaybettirir. Biz kagidin girdigi yeni yolu izleyelim. Ya Nasip.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    8 F/K diye bahsettiği muhtemelen Gsdde. Çünkü onun cari F/K’sı 4,56 bizim ise 2,73. Aracı kurum raporundan belki daha da önemlisi TCD (Tacirler Değişken Fon) ve/veya TKF (Tacirler Hisse Senedi Yoğun Fon) sağlam mal alırsa mükemmel olur. Tacirlerin böyle bir hamlesi gelirse peşinden NNF de gelebilir. Onların zaten malı var ama %9-10’a çıkmak için mal almaları çok iyi olurdu. Bir de İnfo’nun aracı kurum raporu yayınlaması da güzel olurdu. Herkesin fikri farklı olabilir ama ben yabancı yatırımcı ve/veya fonların hisseyi sahiplenmesini çok isterim. Mesela TCD ve NNF’nin en çok sahiplendiği hisse Alarko’dur ve onun da geçmişte yaptığı hareketler bellidir.

5. gemi kalkıyor limanda demek.. tacirler ve info orta ölçekli şirketleri kaldırmayı sever..

aksen alarko ismen tadını aldılar, yeni oyuncakları gemi olacak..

raporlar öncesi mallanmışlar zaten..

sağlam şirket sonuçta..

450m sermaye ile alarko hareketi yapsın yeter.. (alarko sermaye 435m)

6. Harbiden bu temettü işi şirket imajı açısından, yatırımcının bakış açısını değiştirecek bir yenilik. Malesef 1.bilanço sonrası pozisyonumun yarısını bozmuştum, artık mevcut yatırımcılar için de hesaplama biçimini değiştirecek bir durum. Kendimi daha güvende hissedebiliyorum bu gelişmeyle. Resmen gözümde yatırım yapılabilirliği, tutulabilirliği arttı. Hayırlı olsun.

7. Sene sonu için de Tacirlerin bahsettiği rakamlarda bir kara ulaşması mümkün, son gelişmeden sonra yoğunluklu olarak faaliyetlerden kaynaklı olmak şartıyla 700ün üstü bana yeter gerçi.

8. Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

Sayfa 155/426 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •