Originally Posted by
dýpdýp
Þirket için çalýþtýðýný düþündüðüm bir arkadaþýmýzýn isyaný ile þirkete güvenim daha da arttý. Malesef þirketin kimsenin ilgisini çektiði yok. ( Yabancý vb...) Herkes trade ediyor. Geçen credit Suisse girdi hisseye. 3.60 dan topladý mali (800 k lot yanlýþ hatýrlamýyorsam) , 3.63 den sattý 15 dakika sonra. Muhtemelen yabancý arkadaþýmýz tuvalette daha uzun zaman geçiriyordur. Bank-off dan ,global , yf den alanlarin býyýklarý olduðunu düþünüyorum. 2.50- 2,60 dan 20 milyon mali yerli aracý kurumlara aktaran deutche deki arkadaþlarýn yabancý olduðunu düþünenlere de saygý duyuyorum. 2.50 den 3-4 günde 20 milyon satan salak yabancý 3.70 den toplamaya gelmiþ.(yersen). Tek çare patronun hissesine sahip çýkmasý . Yani 2022 1. Çeyrek bilanco ile PD/dd mýz 0,4. Li rakamlara gelecek. F/k 2 olacak. ( Beklenti bu yonde) Efsane dönemden geçen hissemiz için bu saçmalýk...bu arada bir þirket bu kadar mý ketum olur. Arada ölmedik yaþýyoruz diye kap atsýnlar. Arkadaþ bir þirkette aylardýr yaprak kimildamaz mi? Neyse sözün özü patron yatýrýmcýsýný üzmesin artýk.
Yer Ýmleri