Sanırsam terki diyar ettiler ! malum çoktan short`u çıkarmışlar cısçıplak kalmışlardı uyarmıştık kaçarken gerinizi duvara verin ne olur ne olmaz bundan sonrası kestaneyi çizdirmek diye umarım uyarımızı dikkate almışlardır goygoycu takımı :kmk:
Printable View
Dolar kürtaş yapiyah
Dolarda artık her şey olabilir bunların müsebibi nereye kadar seyredecek ve seyrettirecek bilemiyorum kafalarında nasıl pislik bir plan var , ülkede neyin olmasın hedefliyorlar ve bu sayede seçimde yine yüksek oy alacaklarının planınımı yapıyorlar her şey olabilir bu durumda DOLARDA yükseliş kaçınılmaz hem bu sefer öyle böyle değil 5 hedef görünüyor. Dolarcılar dinsizin hakkından imansız gelir diye bir atasözümüz var malınıza sahip çıkın onları güvenli limanlarda tutun.
ben böyle istikrarı hiç bir hükümet döneminde görmedim.:drunk:
Sanırımsa bu forumda dolarda olan muhaliflerin oyunu almak için hökümet doları yükseltiyor.Neticede en büyük bahşişi dolardakiler aldı
Bir de Sn Cumartesi...
Siz gidince hep arkanızdan Pazar geliyor...
Takip ediliyormuş gibi bir his yok mu içinizde?
BOSPOROS aşağıda isen bi şekild ebana ulaş şifere vereceğim gene crash uçmuş
Mevcut yönetim doların gidecek yer aradığı dönem gibi pervasızca davranmaya devam ettiği sürece bu trend devam eder......İlk milestone olarak ben 24 Haziranı görüyorum.....Oradan çıkan sonuç değişim istemiyorsa trend bayağı uzun sürer...........
Bu sabah gram altınları komple dolar yaptım.
İyikide yapmışım diyorum tabloyu görünce.
Yalnız dolar böyle giderse seçimlerde Reisin başına yer.:drunk:
USD/TRY 4,4600 +0,0929 +2,13%
piyasalar kapanırken bu durumdaydı
20 gunde 40 krs kalan 40 gunde max kac gorur sizce 5 lira hiç uzakta değil gibi artik.
USD/TRY - Amerikan Doları Türk Lirası
4,4742 +0,1071 +2,45%
yeni rekor derken 4747 oldu
Abd İRAN MB BAŞKANI SEIF İÇİN `TERÖR FİNANSMANI' GEREKÇESİYLE YAPTIRIM AÇIKLADI -
gahrolsun amariga sloganları eşliğinde dolar yakılan sığır pazarı..
https://www.youtube.com/watch?v=asrT...ature=youtu.be
100 dolar atin o sigirlara kapmak icin birbirlerine ezerler
dün geceden bu yana 11 kuruş daha koymuş üstüne benzine yapılan küçücük zammın arkasında koca bi dağ bekliyor sanırım şu ana kadar yapılması gereken zam 45-50 kuruş arasında iken sadce 16 kuruş civarı zam yapıldı bütün dert mayıs enflasyonunu düşük çıkarabilmek geçen sene eksi idi am bu sene eksi olması mümkün değil
Zaytung'dan:
İngiliz Sterlini'nden basına veryansın: ''Ben de 6 TL'ye dayandım ama hiçbir yerde haberim çıkmıyor. Varsa yoksa Dolar, Euro...''
:one:
Kredi derecelendirme kuruluşu moody's: Türkiye ekonomisi aşırı ısınmakta
moody's: Geç kalan ve etkin olmayan para politikası tcmb'nin kredibilitesini etkiliyor -bn
Şimdi o yazıdaki paragrafı şu şekilde tersten ele almak gerekiyor/gerekiyordu;
:kahkah::kahkah:Alıntı:
TRT Haber'de konuşan Ertem'' Dolar 4'e çıktı algısı doğrudur. 3,85'in üzerindeki çıkışlar spekülatif değildir. Dalgalı kurda temellere uygun denge daha yukarılardadır. Türkiye ekonomisi stagflasyona çok yakın. Yılın ikinci yarısında çift haneli enflasyon göreceğiz. Türkiye ekonomisi farklı bir küçülme trendine girdi. Merkez Bankası piyasayı iyi takip etmiyor ve gereken hiç bir şeyi yapmıyor, yapamayacaktırda. Endişeye mahal vardır." ifadelerini kullandı.
Iran dan ithal Çok güzel bir karpuz var ...Daha onu kesmedik yakında keseceğiz..........:kahkah:
trend is your friend .........
Tayyip beyin, ingiltere de TC Merkez Bankası benden bağımsız hareket edemez demesi ile Türk tahvil piyasası satış yedi. Dolar yeni zirvelerine, 2 yıllıklar 17 y kadar yükseldi. milyarlarca lira zarar bütçeye. neden iş profesyonellere bırakılmıyor ?
Türkiye piyasasına güven kayboldu. imaj bozuldu. bankacılık endeksi 2001 ve 2008 deki seviyelerinin altına düştü. Belirsizlik arttı. Siyaset ve hamaset arttı. Ülkem adına çok üzgünüm. Ekonomi söylemleri rasyonel değil. Yok enflasyon faizden yok faiz enflasyondan.
ne kadarda yumurta tavuktan mı tavuk mu yumurtadan tarrtışmasına benziyor. Millet eziliyor.
Blombergde bi şişman adam profmuş galiba mudahsle olursa 4.10 düser elinizdeki dovizin ağiirlığıni azaltın diyor kimin tetikcisi diye düsündüm
Prif olanı