Sayfa 777/1023 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Sanırımsa bu forumda dolarda olan muhaliflerin oyunu almak için hökümet doları yükseltiyor.Neticede en büyük bahşişi dolardakiler aldı
    Ya ben buradaki orantısız zekaya hastayım. Dua edinde hökümet bekarlara eş sözü versin işte o zaman hökümet kalır Başkan da seçilir.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Sanırımsa bu forumda dolarda olan muhaliflerin oyunu almak için hökümet doları yükseltiyor.Neticede en büyük bahşişi dolardakiler aldı
    ******nun ve memurun bahşişini peşin verme zihniyeti sizdedir bizde değil biz bahşişci değiliz makarnayla kömürü oy satmak için kullanan sizlersiniz
    bir halt olacağı yok.

BOSPOROS aşağıda isen bi şekild ebana ulaş şifere vereceğim gene crash uçmuş
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bir de Sn Cumartesi...

Siz gidince hep arkanızdan Pazar geliyor...

Takip ediliyormuş gibi bir his yok mu içinizde?
    Ben olmasam Pazar da olmaz

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ******nun ve memurun bahşişini peşin verme zihniyeti sizdedir bizde değil biz bahşişci değiliz makarnayla kömürü oy satmak için kullanan sizlersiniz
    Sizler derken niye bana cevap olarak yazıyorsunuz ki? Muhakemede problem mi var?

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Sizler derken niye bana cevap olarak yazıyorsunuz ki? Muhakemede problem mi var?
    senin dolarda olman veya siayseten bana yakın olman bi anlam ifade etmez doalrcılara bahşiş veriyorlar dedin mi orada kopar muhabbet
    bir halt olacağı yok.

Mevcut yönetim doların gidecek yer aradığı dönem gibi pervasızca davranmaya devam ettiği sürece bu trend devam eder......İlk milestone olarak ben 24 Haziranı görüyorum.....Oradan çıkan sonuç değişim istemiyorsa trend bayağı uzun sürer...........

8. Bu sabah gram altınları komple dolar yaptım.
    İyikide yapmışım diyorum tabloyu görünce.

Yalnız dolar böyle giderse seçimlerde Reisin başına yer.

Sayfa 777/1023 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •