iyi parti kongresi hangi tarihte yapýlmýþ bir bak, seçime girebilme en erken tarihini hesapla
http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/...reriz-2356545/
iyi parti kongresi hangi tarihte yapýlmýþ bir bak, seçime girebilme en erken tarihini hesapla
http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/...reriz-2356545/
Dolara halk aðzýyla yaptýðý beddualarý okuyunca "bu adamýn dolardan ödü kopuyor" demiþtim...
"Yerin dibine giresin dolar, ocaðýn sönsün dolar " dolar cinsinden gýrtlaða kadar borçlanýp her þeyini yitiren birinin feryadýna benziyordu...
Daha o günden bu günleri gören bir Baba Vanga...
Bir çeþit powerý'n tersi bir þey...![]()
Korkarým sonunda tek müdahale þekli bu kalacak...
Bizim milletin anlayacaðý tek dil bu...
![]()
bu arada ekonomide her teþvik haberi durumun ne kadar kötüye gittiðini gösteriyor
bir halt olacaðý yok.
Dolarý fiziki olarak evde bulundurmak mý iyi acaba yoksa netten almak mý? Yasar Okuyan seçimden sonra dolarý sabitleyecek demiþ birisi baþka bir yerde yazmýþ da?
arkadaþlar bakýn bu bir kaynak olayýný hiç sevmiyorum ama yine de yapacaðým
ak partiye yakýn kaynaklar, erken seçim olacaðýný çünkü Türkiye'nin kendi baþýna izlediði politikalar sebebiyle abd nin huzursuz olduðunu ve türkiyeye karþý bir ekonomik savaþ açtýðýný söylüyordu Ankara kulislerinde. Abd, Türkiye'yi kabul edesiye kadar dolar üzerinden bir oyun olacakmýþ.
Þimdi, dedikleri çýktý. Ben 15 temmuz diye bekliyordum daha da erkene alýndý. bu adamlar bile bunu kabul ediyorsa, dolar kesin fýrlayacak. Bu adamlarýn kýsa vadede herhangi bir politika deðiþtireceðine dair bir umudum yok. Hala bize savaþ çýkartýyorlar kafasýndalar. Zaten bu kafa yüzünden dolar böyle fýrladý farkýnda deðiller. Herkesin sevdiði ali babacan bile kendi aðzýndan duydum Türkiye'nin aslýnda o kadar da kötü gitmediðini, 7 yýl önce neyse þimdi de öyle olduðunu, ama batýnýn türkiye üzerinden oyun oynadýðýný söylüyor.
Bana göre,
1) Ak parti seçimi kazanýrsa dolar uçacak. Bunu tartýþmam bile.
2) Ak parti kaybederse ne olur? Diyelim ki daha akýllý baþlý bir yönetim geldi. Olacaðýmýz en iyi durum yine EM olmaktan öteye geçmiyor. Dolar düþer mi?
Bence 2.noktaya odaklanmalýyýz.
Yer Ýmleri