Detaylı olarak inceleriz Adem bey...
esselocan bey dende temel analiz alırız...
Mutlu yıllar...
Printable View
Sağlıklı ve mutlu yıllar herkese..
Eski Prof başta olmak üzer bilgi ve yorumları ile katkıda bulunan tüm arkadaşların yeni yılını kutlar sağlıklı huzurlu bol bereketli bir yıl dilerim.
Selam Arkadaşlar sayın prof. Ve tüm arkadaşların yeni yılda sağlık başarı bol kazanç getirmesini temenni ederim. Saygılarımla
Herkeze hayırlı seneler
Hocam bos zamanınızda DGKLB yı bakabılırmısınız
sayın prof.hocam başta olmak üzere forumdakitüm arkadaşlarımın yeni yılını kutlarım herkeğe önce sağlıklı sıhhatli bir yıl daha sonrada kazancımızın bol olacağı günler diliyorum.
Sağlıkla kaldığımız, mutluluğu kendimizden bulduğumuz ve hayat adına bereketli bir yıl dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.
NETAS ; 28.08 kapanış...
DİRENÇ ; 28.84 kapanış...
DESTEK ; 27.80 - 26.44 - 26.14...
Aşağıda koyu destekler önemli...
Yukarıda ; 28.84 bulunduğu yükseliş dalgasının son kanal direnci...Yani üzerinde kapanış/lar yapması önemli... Geçer desteklerse yeni bir trend başlar...
Son seans günü geçti ama tutunamadı...Geçer desteklerse ; 37.12 - 31.10 takip edilecek... Geçerse devamını yazarız...
Y.T.D.
IDGYO ; 6.80 kapanış...
DİRENÇ ; 6.95 - 7.20...
DESTEK ; 6.60 - 6.53...
Aşağıda destekler önemli özellikle ; 6.53 kırılırsa bir alt kanala düşer...
Yukarıda ; 7.20 yine bulunduğu yükseliş dalgasının son kanal direnci... Geçip desteklerse ancak yeni trend başlar... İlk ve önemli kanal direnci ; 7.77 olur ve deneyebilir...
Y.T.D.
Hocam iyi akşamlar Thyao Asels ve Halkb hisselerine bakabilirmisiniz
PAGYO ; 6.30 kapanış...
DİRENÇ ; 6.43...
DESTEK ; 6.29 - 6.12 - 5.87 - 5.50...
Yukarıda ; 6.43 kanal direnci oldukça önemli...
Sağlam geçer desteklerse tutulabilir... Hedef direnci ; 7.80 olur ve yapabilir...
6.98 - 7.34 - 7.61 - 7.80 dirençleri takip... İlla devam edeceğim dersede ; 8.08 - 8.57 takip edilecek...
Y.T.D.
INDES ; 19.13 kapanış...
17.86 geçilirse ; 19.90 yapabilir demiştik... 19.54 dedi...Şimdi ; 19.90 hala gündemde olmakla beraber ; 19.90 kanal direncide sağlam geçilirse ; 20.13 - 21.18 - 21.96 kanal direnci takip edilecek...
Öncelikle ; 19.90 takip
Aşağıda 21.22 - 18.30 ve yukarıdaki diğer destekler takip...
Aynı zamanda ; 21.96 bu yükseliş dalgasının son direnci... Geçilirse yeni bir yükseliş dalgası başlar...
Geçerse bakarız...
Y.T.D.
THYAO ; 12.91 kapanış...
DİRENÇ ; 12.97...
DESTEK ; 12.70 - 12.35 - 11.87 - 11.12...
Yukarıda ; 12.97 oldukça önemli... Yoluma yeni başlıyorum direnci...geçiyor ama tutunamıyor...kapanışlar önemli... Sağlam geçer desteklerse ; 14.08 - 14.82 - 15.35 - 15.75...
Burayı yapabilir ilk etapta... Biraz daha ötesi ; 16.30 - 17.29 yine ilk etapta...
Bu ay ve/veya bu yıl sektörün yılı olabilir... Takip...
Bugünkü haberde işler yolunda giderse Nisanda turizm sezonunu açabiliriz dedi yetkililer...olumlu etkilenebilir bu haberden bile..
Y.T.D.
HALKB ; 5.56 kapanış...
Kimbilir yine bu yıl bankaların yılı olabilir...
Çok geride kaldılar aslında endeks de onaylıyor...onlarda endeksi bir onaylarsa,körler sağırlar birbirini ağırlar ozaman... Ama halkbank sektör içinde en geride kalanı hatta yükseliş başlasa bile acaba malum durumlarından dolayı ayak uydurur ama nekadar...
DİRENÇ ; 5.79 - 6.02 - 6.18 - 6.29 - 6.37...diye gidiyor...yolu uzun ve iyi haberlere ihtiyaç duyabilir...
DESTEK ; 6.40 - 5.10...
Yukarıda ; öncelikle 5.79 sağlam geçilip desteklenmediği sürece yükseliş beklemeyelim...
Aşağıda ; 5.10 kırılmaz herhalde... Kırmasa iyi olur...
Y.T.D.
ENDEKS ; 1476.72 kapanış yaptı... Yani desteğimiz destekledi...epeydir de önemli direncimizin(1435.00) üzerinde kapanış/lar yaptı...
Teknik güzel oldu, hala destekçiler(Lokomotifler) destek olmadığı halde...
Şimdi sırada Gündem var...oda destek olursa...!!!
Y.T.D.
İyi akşamlar
Yarın fırsat bulursam görüşürüz inşallah...
Şimdiden bol kazançlar...
Parsın ve Ipeke güzel pirim verdiler.YTD.
IDGYO adem bey tebrikler .Yeni yılı bir tavanla açtınız elinize su dökmeyiz.
Azda lotla taşıdığım KARSN tavan...
sevgili hocalarım hayırlı akşamlar,
bazı hisselere piyasadaki dolaşım oranı yüzde beşin altında kaldığı için uyarı verildi.
sizce piyasadaki bu oranı yüzde beşe ulaştırmalarının ne gibi etkileri olur.
değerli yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
Esma hanım sizide ayrıca tebrik ediyorum...
Favorileriniz...Güzel primler yaptı...
Alkışlar sizede...
Selam sayın prof hocam ve tüm arkadaşlar.Değerli prof hocam jant tavandan kapattı. Bir yorum yaparsanız sevinirim. Birde polho ile indes arasında gidip geliyorum hangisini alacağıma karar veremedim. Bu iki kağıdın da destek ve dirençlerini yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bugun son 10 dakikadaki alimlarla 6.83 un uzerinde kapanis yapti. Ama sinirli islem Ile.
Yeni kanal Icin erken mi sayin Eski prof
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket için de yatırımcı içinde iyi yönde de değerlendirilebileceği gibi bazı spekülasyonlarada sebebiyet verebilir... Genelliklede şirketlerin kendi hisselerini toplayarak K/F larını daha iyi göstermek için yaptıkları durumlar vs vs...bunu internetten araştırırsanız daha detaylı öğrenebilirsiniz aslında..
Yada temel analizcimiz esselocan beye müracat edelim...
Yanlış anlatmak istemem...
Y.T.D.