Sayfa 773/940 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Sevgili Prof endekx için neler dersiniz ..
    ENDEKS ; 1479.91 kapanış...
    Bizim esas oğlan geçildi...
    Daha önce seviyeleri yazmıştım ama biraz daha detaya inelim...
    DESTEK ; 1476.00 - 1435.00(esas destek)...
    DİRENÇ ; 1558.00 - 1640.00 - 1698.50 - 1742,50...şenlik kanalı...N.Ş.A...
    1522.50 - 1581.50 - 1619.50 bunlar da aralarda dirençler...
    Haftalar önce ne demiştik?
    Sağlam batıklar...yada Dipte yatan Aslanlar... Yani; Lokomotifler...bir uyanırlarsa neler olur biliyormusunuz demiştim...Bankalar ve holdingler ...
    Artık yorum sizde...
    Bir aksilik olmazsa ben diyeceğimi demiştim...Okuyanlar bilir... Fazlada kendimi tekrar etmek istiyorum...
    Esas desteği koruyalım gerisi yukarıda...
    Y.T.D.

2. sayın prof.hocam borusan yorumlarınız için çok teşekkürler..bizler küçük yatırımcı olarak sizler gibi teknik göstergelere hakim değiliz..destekler dirençler küçük yatırımcı için çok önemli ama etrafımdaki çoğu insanın bunlardan haberi yok.sürü psikolojisi hakim herhalde...tabi bazen bu sürüye doğru yerde takılıp o sürüden doğru zamanda ayrılanlar kazanabiliyor...o yüzden sizin yaptığınız paylaşımlar bizler için çok önemli....vaktiniz olursa katmer ve aksen inçeleyebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.

3. Bankalar yarın coşar(sa) endeks de coşar...
    Ama bu genele yayılırmı bu konuda susma hakkımı kullanıyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by maf79 Yazıyı Oku
    Prof. hocam yorumların için teşekkür ederim. Garanti, Akbank, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası yorumlaman mümkün mü?
    İşte tamda bunlarda bahsediyordum...Daha önce yazmıştım geçemezse gidemez dirençlerini...Şimdi yine bakalım...
    GARAN ; 10.37 kapanış...
    DİRENÇ ; 10.92 geçememiş ama hazır...
    ISCTR ; 7.00 kapanış...
    DİRENÇ ; 7.77...geçememiş...
    AKBNK ; 6.90 kapanış...
    DİRENÇ ; 7.93...geçememiş...
    HALKB 5.63 kapanış...
    DİRENÇ ; 8.10...geçememiş ve malum durum uzak daha...
    YKBNK ; 3.09 kapanış...
    DİRENÇ ; 3.05...geçmiş...harete geçebilir... Hedef ; 3.70...
    VAKBN ; 4.76 kapanış...
    DİRENÇ ; 6.62 geçememiş...ve uzak...
    AMA !!!
    Geçecekler...nezaman onu bilemem ama geçecekler...
    Geçene kadar bile nekadar marj var görüyorum...
    Birde geçerlerse... Bu da demektirki asıl hareket başlıyacak...
    Bunları yazarken pembe tablolar çizmek istediğimden değil lütfen kimse yanlış anlamasın... Ben rakamlarla konuşurum... Olursa olur larla yani....
    Bir hisse hep dipte kalırmı...hangi dandik hisse bunlar gibi süründüde bunlar yerden kalkamasın...
    Yukarıda yazdığım önemli dirençler Endeks ile paralel dirençler...Endeks geçti...
    Yani n.ş.a. Takip...
    Y.T.D.

Sahol düşen kırıldı teyit alındı 8 yıllık direnç geçildi kocholdinde düşen kırıldı koşuya hazırlar sahol fk 5 değil pddd 0.50 değil iyi aksamlar

6. Hocam rica etsem birde thy ve ostim baksaniz

7.  Alıntı Originally Posted by elektron Yazıyı Oku
    Hocam ostim ve thyao hedefleri ne olur dersiniz sıkıștım kaldim bu 2 hissede bakalim daha ne kadar bekliyebilecem
    OSTIM ; 4.11 kapanış...
    DİRENÇ ; 4.20 yani uzun zaman önce de yazmıştım 4.20 önemli kanal hatta yükseliş dalgasının son direnci... Üzerinde kalmadığı sürece yükseliş yükseliş dalgası başlamaz... Geçmiş ama tutunamamış... 4.20 üzeri kapanışlar takip... Daha sonra temelde ne açıkladı temettü mü bedellimi tam bilmiyorum... Ama beklentiyi karşılamadı...bunu bilmem ama ; THYAO orta uzun vade güzel getiriler sağlayabilir...
    Ostim ; 4.20 geçilip desteklenirse ; 4.53 daha sonra da; 5.25 hedef dirençleri var... Yaparmı bilemem ama var...
    THYAO ; 12.90 kapanış....
    Bunda destek direnç işlemez aslında...en büyük direnci ; VİRÜS geçer üzerinde kapanış yaparsa kanatlanabilir...sabır yani...12.97 üzerinde benim ilgimi çeker hatta birşeyler oluyor anlamına gelebilir...
    Yukarı hedef vermiyeceğim yeter Allah bereket versin dediğşniz yerden satın... Sa bır...
    Y.T.D.

8. Hocam cok tesekkur ederim sagolun

Sayfa 773/940 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •