hikmeti nedir?
endeks taban yapıyor hacim 8 milyar
endeks tavan yapıyor hacim 8 milyar
Printable View
hikmeti nedir?
endeks taban yapıyor hacim 8 milyar
endeks tavan yapıyor hacim 8 milyar
son kez yazıyorum dahada yazmak yok.
para amerikada nereyi isterlerse orayı kaldırırlar bir gün altın petrol bir gün borsa döviz bu böyle devam eder taki aşı bulunana kadar.
arada tutturan ihya olacak. para basılır çünkü değerli ama parayı kullananlar sağlığından olursa o zaman çarşı karışır.
kesinlikle ytd.
sağlıcakla kalın
saygılar
91.350 altında Short devam.
spota verdi vadeliyi tuttu...shortçulara bir bardak soğuk su...
Atın intikamı
https://i.hizliresim.com/xxhGPZ.png
Bir cisim yaklaştı ve çarpmadan geçti gitti...
:-)
Ttkom vadelesi kafayı mı yedi,yoksa para mı dagiticak.
Bist100 ün 23.6 düzeltmesi direnç oldu.
Palasus bazen 30 u bazen 100 ü bazen de vadeliyi kıstas alması tesadüf değil...
TURİZM VE HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI SERT ETKİLENECEK
Kearney'in KOVID-19'un etkileriyle ilgili raporunda pandemiden en olumsuz etkilenecek sektörlerin başında imalat, ulaştırma ve perakendenin geldiği belirtildi.
Küresel otel zinciri Marriott'un birçok ülkede gelirlerinin yüzde
75 düşeceği uyarısı yaptığını hatırlatan Kearney, havayolu şirketlerinin seyahat sınırlamalarından çok olumsuz etkilendiğini,
Avrupa'nın en büyük ucuz havayolu şirketi Ryanair'in koltuk kapasitesini Nisan ve Mayıs aylarında yüzde 80 azaltmayı planladığına dikkat çekti. Türkiye'de de havayolu şirketlerinin sert şekilde küçüleceği öngörüsünde bulunan Kearney, sektörün 2020 yılında 100-120 milyon dolar gelir kaybı yaşayabileceğini belirtti Kearney, sınırlama getirilmeyen kargo sektörünün pandemiden daha az etkileneceğini öngörüyor.
vadeliyi riskli seviyeye getirdiler
YAZIP ÇİZDİKLERİM
YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
Bu pay vadeliler ne yapmak nereye varmak istemektedir
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu borsa harbi cok sacma.
Eregl neredeyse eksi thyao artı 5
Eregl tepeden sert düsmemiş ama thy nin derisi soyulmus resmen
EREGL de cok fazla KY yok ama THYAO da hemen hemen herkes
Oku daha ileriye atmak içün yayı germek gerekir yeğen. 100 bin görmeden rahatlamam ben. 8.50 den garan var satlık.
Mal verdikleri anda kolunu bacağını kopartırlar. Mal adlıkları anda ise feza..
Sasa dün açılışta 5,24 sattım, 5,46 hızlıca tavan oldu. Bugün yine hızlıca 6,00 tavan oldu..Tavandan dünya mal verdiler 5,71 oldu..Alayım biraz derken 1 dak içinde yine tavan oldu..Tabi 5 lira altından alınan mallar buralarda veriliyor.
3,03'den dün 5000 icbct aldım. Saatlerce çıkarmadı çünkü mal düşmedi. Yarısını 3,12'den yarısını da sabah 3,21'den verdim. Güzel Para kazandık 2 günde ama tabiri caizse dokuz doğruyoruz veya sattığımız fizana gidiyor. Cuma sabah 67'den almadığımız Tüpraş şu an 77..O kadar örnek var ki..
2 günde 100 ky'nın max. 5 tanesi kazanmıştır. Adamlar pozisyonu, psikolojiyi, milletin nerde yuvalandığını o kadar iyi biliyor ki. Çok sakin ve tecrübeli olmak lazım mal alırken. Bu tarz piyasalar adamı bitirir
Kimsecikler yok bugün. Nerede bu millet, nerede bu devlet?
fed parasal genişleme kararları sonrası dolar/tl 5 olacak beklentisi bazı çevrelerde ve hatta burada da "umutla" bekleniyor..
olaylar nasıl gelişsecek göreceğiz ama bu bana "dolar 1 tl olacak" ve benzeri söylemleri hatırlattı.. olayı sadece fed merkezli değerlendirenler ülkedeki israf, iş bilmezlik ve kötü yönetimi, bozulan bütçe yapısı vb gibi konuları hesaba katmamışa benziyorlar.. fed in paraları da bir yere kadar..
https://pbs.twimg.com/media/DcQilFVWkAASEuN.jpg
cevap bu link de gizli ........ :oleyo: :oleyo:
https://www.youtube.com/watch?v=9UAwX1slv8g
Mallandırıyor sanki milleti
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşta olunca kendimi boşlukta hissettim😝😝😝
Bu dow bugünde %10 yapar