Sayfa 779/1001 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Viop - XIV

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    ben ımkanım olsa dowa yaparım....tam teknık.
    İşte bende onu diyorum. Orası cok büyük. Bizde hacim olmadıgı icin adam istediği gibi hareket ettiriyor.

Yok varlık fonu yok herif su bu. Ülkede sürekli sorun bas gösteriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Bu pay vadeliler ne yapmak nereye varmak istemektedir

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öpmek istiyor olabilirlermi acaba? ...

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bizde bu minvalde vadeli yerine pay vadelilere işlem yaptık ama 2000 puan düsen borsada ne Garan ne de THYAO düsmüyor.
    vadelıyı kaldırmadı zaten fazla makas koydu......su ıkı gun sortcular tekrar gelır bugun ogleden sonra yarın vadelı 106 altı longcular stop yapmalı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    pıyasa tecrubesı 2000p spotta verdı vıoba fazla dokunmadan..
    İmza devam mı?

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Borsa degişti. Eskiden böyle değildi. Artık herhalde tamamen batırmaya yönelik

Bazen düsünüyorum.

Orneğin Dow jones 15k ya düsse bizim borsada 70 bine hangisine yatırım yapmak daha mantıklı diye
    Mal verdikleri anda kolunu bacağını kopartırlar. Mal adlıkları anda ise feza..
    Sasa dün açılışta 5,24 sattım, 5,46 hızlıca tavan oldu. Bugün yine hızlıca 6,00 tavan oldu..Tavandan dünya mal verdiler 5,71 oldu..Alayım biraz derken 1 dak içinde yine tavan oldu..Tabi 5 lira altından alınan mallar buralarda veriliyor.
    3,03'den dün 5000 icbct aldım. Saatlerce çıkarmadı çünkü mal düşmedi. Yarısını 3,12'den yarısını da sabah 3,21'den verdim. Güzel Para kazandık 2 günde ama tabiri caizse dokuz doğruyoruz veya sattığımız fizana gidiyor. Cuma sabah 67'den almadığımız Tüpraş şu an 77..O kadar örnek var ki..
    2 günde 100 ky'nın max. 5 tanesi kazanmıştır. Adamlar pozisyonu, psikolojiyi, milletin nerde yuvalandığını o kadar iyi biliyor ki. Çok sakin ve tecrübeli olmak lazım mal alırken. Bu tarz piyasalar adamı bitirir

6. Kimsecikler yok bugün. Nerede bu millet, nerede bu devlet?

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kimsecikler yok bugün. Nerede bu millet, nerede bu devlet?
    Dün sabah Alamayanlar bakıyor, almış olanlar da birkaç kişi hariç sattı onlarda bakıyor...
    Pozisyon yoksa ses de yok...

fed parasal genişleme kararları sonrası dolar/tl 5 olacak beklentisi bazı çevrelerde ve hatta burada da "umutla" bekleniyor..

olaylar nasıl gelişsecek göreceğiz ama bu bana "dolar 1 tl olacak" ve benzeri söylemleri hatırlattı.. olayı sadece fed merkezli değerlendirenler ülkedeki israf, iş bilmezlik ve kötü yönetimi, bozulan bütçe yapısı vb gibi konuları hesaba katmamışa benziyorlar.. fed in paraları da bir yere kadar..

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 779/1001 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •