Paranın fazlası da azı da olmaz sayın müfetti$im..
Hem o IBAN i$lerine bakanlar malumun memlekette.. Onlarda tersten tek yön bakıyo malesef..
Printable View
Dün belgesel vardı.
Fakirilik kalıtsal mı diye soruyorlardı.
>>>>
Through the Wormhole (2010-2017)
Is Poverty Genetic?
https://www.imdb.com/title/tt3750104/
Are the wealthy just born in the right place at the right time?
Are the poor victims of a system designed to keep them down?
Or do physics and biology determine who is rich and who is poor?
Scientists have found that throughout history, the distribution of wealth is governed by hidden forces:
DNA, environmental stress, patterns of human migration and even the laws of thermodynamics!
Nature seems to demand winners and losers in life.
But does this mean greed is king, and the rich can take what they want?
Or does the cooperation among even the smallest microorganisms prove selfishness is not essential for survival?
Written by Revelations Entertainment
eskiden indikatörler çok şişti denirdi falan. hey gidi.
BLOOM. TV ye çıkan bayan ekonomistlerin çoğunun ne dediği belli değil.yuvarlak,muğlak ifadeler vs.
mesela bu akşam çıkanları hep takip ederim, SOYUT ŞİİR gibi.dinlersin ,HAZ VERİR ama ne anlattı dersen bir şey söyleyemezsin.
VOBDA, kazanç için HİSLER sistemle dengelenmeli..
mesela en güzel long noktaları,GÜNLÜKTE RSI 30 UN ALTINDA olmak koşuluyla; 15-60 vs. daklıklarda SİSTEMLERLE.. o noktadan itibaren SADECE LONG-FLAT ÇALIŞMAKTIR...BUNUN GİBİ 4-5 ÇOK GÜVENİLİR ANLAR VAR.
Az daha vermi$$ bulunduk 1557 civarsal..
Yeter yav daha ne ortalayalım..
Mal zırvasal.
Evet bir anımı hatırladım.
Bir proje sunumunda genel müdür yardımcıları, müdürler, proje yöneticileri, proje liderleri ve proje elemanı ve yabancı ortaklar ve uzmanlar vardı. En iyi İngilizce Proje Lideri güzel bir kızdaydı o başladı anlatmaya ama çok güzel İngilizce ile dişe dokunur bir şey anlatamıyor.
Baktım toplantı başkanı sıkılmaya başladı, ben sen bırak ben devam edeyim dedim, çat pat İngilizce ile ne yapılacağı, nasıl yapılacağı vs anlattım, sorulara cevap verdim.
Sonra Genel Müdür Yardımcısı yöneticileri toplayıp bir güzel fırçalamış, olaya neden siz müdehale etmediniz de bu çocuk müdehale etti diye. Bana bir şey olmadı çok şükür ama güzel kızı kaybettik.
Dün gece lise İngilizce Hocasını gördüm yatılı erkek lisesindeki tek kadın sayılırdı, Allah rahmet etsin.
Ben İngilizce'yi üniversitede Kimya kitabından öğrendim çünkü en sade en anlaşılır İngilizce ondaydı, Kimya dersinden de çok yüksek puan almıştım, hiç anlamadığım konudan yüksek puan almak da ilginç gelmişti.
2020 yılında dandik kağıtlardan tombala çekip 3 hisse alan kişi bist30 dan 3 hisse alanı 3 e katlamıştır..Biz de güvenli güvenli diye başka kağıtlara bakamıyoruz..endeks düzeltme yaptığında bitik30dan hisse kolay kolay almam..aldıklarım diğer ralli de çıkar artık..
endeks 1400 olmuş akbnk 6,36
endeks martta 820 iken akbnk 5.50 civarıydı.
al sana yatırım.
Bankada boynuzludan başka tanımam. Hala bence en ucuz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki sene önce xu30 almayıp ayçiçek yağı alan yatırımcı parasını 4'e katladı.
https://i.hizliresim.com/exSvyg.jpg
Banka bilançosu zordur bin tane de oyunu vardır. Ben temel analizciyim ama bankalarda iddialı değilim. Ama boynuzlu çok ucuz bunu net olarak söyleyebilirim.
Net olarak ispatı da şu : bunun etalyan ortağı hisse sattı, boynuzlu olan ortak mal aldı, geçen sene pay başına 30 cent ödedi.
Turkiyenin en köklü ailesi mal alirken değerleme yapmayı bilmiyor diyorsanız, o başka. Bana göre ağa 30 cent verdiyse o mal en ucuz 1 dolardır. Kazanırız kaybederiz o ayrı Ama şu da var patronlar patronu ile aynı yerde mal alıp taşımak bu fakir için şereftir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks 30 hisselerinin enflasyonu yenmesi gerekliliği var mı? biraz zor bir konu.. yeni oyuncu girmiş olabilir mesela demir çelik sektörüne, marjlar daralmış olabilir.. ayrıca Turkiye son 2-3 yıldır aslında küçüldü ekonomik olarak, dolar bazlı ciddi bir fakirleşme ile beraber.. neticede "bakkal" dediğimiz kagıtlar daha duyarlı mesela bu enflasyon (faiz) meselesine..
Abi bunlar var ya bunlar tenekeyi boyayıp senelerce kut kut geçirdi millete, 30 sent verdiğine 1 dolar ben insaflı söyledim, 2 3 dolara kitlerler malı bak gör:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden basketbolda faul atışları hariç basket 2 sayı idi, sonradan çizgi dışından atınca 3 puan oldu. Futbolda da galibiyet beraberlik 1 galibiyet 2 puan iken 3 puana çıkarıldı.
Nprmalde sistem muhafazakar davranmayı ödüllendiriyor, girişimin ve mücadelenin yetersiz olduğu yerlere ek teşvik vs gerekiyor, ama bilen bilmeyen gelmesin diye bu sefer yenilenlere daha şiddetli cezalandırıp korku da salmak gerekiyor olabilir.
Borsada sağlam hisseler ucuz, riskli hisseler pahalı oluyor. Ucuz ucuzluyor ve pahalı pahalılaşıyor ta ki yığınlar gelene veya gidene kadar.
Ama emin de değilim net bir kural yok.
Borsa da ki paraya araba alsan yağ dan da çok kazanmıştın.. Stres yok sıkıntı yok.. Hatta kıçı kırık scooter.. Honda pcx.. Şimdi elini süremezsin SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayçiçek yağının indikatorler şişmiş x30 ucuz kalmış yağ sort endeks long hadi bakalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gene yanlış taktik ülke batıyor yağ long xu30 short [emoji112]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cds yüzde - 2.45
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan para kazanamayan varsa çelik çomağın konuya gitsin..hiç bir şey için geç değil Adam ne dediyse çıktı... Covid öncesi hisse yorumlarına şahidim özellikle carrefour..
Vala helal olsun burda hala bir stabilize yok.. Millet bende dahil aldığı pozla övünmekte.. Olay spotta geçiyor artık..
Latife idi, x30 palası ağız diş bırakmadı bir de yağcı paladan dayak yemeyelim durduk yerde :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılmıyorum bu dediğine.. Adam elinde ki malı niye öldürsün üstat.. Akıl var mantık var.. O zaman şunu açıkla bankalar ilk hareketine başlamadan evvel yapı da bir ay öncesinden yabancı alımlı poz yerleşkesi çok netti.. Ve şuan da da girişleri çok.. Özetle domino etkisi olsa bile evladiyelik arsa niyetine bakarsan benim gözümde akbank hariç hepsi iyi hatta albrk şeker bile iyi.. Yaklaşımına katılmıyorum.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalarda hareket ve domino etkisi ilk tetikleyen siz tabi bilmezsiniz albrk şeker tskb yapı garan diye gidiyor..
Burada ki güruh ilk önce spota da bir bakmalı sektörde sadece bist 30 da ki banklar yok..
Holding de de mesela hareket net hol sahol kochol dohol şimdide mazhl gidiyor.. Öncesinde covid ilk tırmanışında akyho da vardı..
VS vs...
Viop yapan adam sektörün endeksine de bakmalı