Sayfa 779/996 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Banka bilançosu zordur bin tane de oyunu vardır. Ben temel analizciyim ama bankalarda iddialı değilim. Ama boynuzlu çok ucuz bunu net olarak söyleyebilirim.

Net olarak ispatı da şu : bunun etalyan ortağı hisse sattı, boynuzlu olan ortak mal aldı, geçen sene pay başına 30 cent ödedi.

Turkiyenin en köklü ailesi mal alirken değerleme yapmayı bilmiyor diyorsanız, o başka. Bana göre ağa 30 cent verdiyse o mal en ucuz 1 dolardır. Kazanırız kaybederiz o ayrı Ama şu da var patronlar patronu ile aynı yerde mal alıp taşımak bu fakir için şereftir.
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    banklar ucuz değil makyajlı.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Banka bilançosu zordur bin tane de oyunu vardır. Ben temel analizciyim ama bankalarda iddialı değilim. Ama boynuzlu çok ucuz bunu net olarak söyleyebilirim.

Net olarak ispatı da şu : bunun etalyan ortağı hisse sattı, boynuzlu olan ortak mal aldı, geçen sene pay başına 30 cent ödedi.

Turkiyenin en köklü ailesi mal alirken değerleme yapmayı bilmiyor diyorsanız, o başka. Bana göre ağa 30 cent verdiyse o mal en ucuz 1 dolardır. Kazanırız kaybederiz o ayrı Ama şu da var patronlar patronu ile aynı yerde mal alıp taşımak bu fakir için şereftir.

burda bir çelişki yok mu? en köklü aile değerleme yapmayı biliyorsa, işte değerlemesini yapmış 30 cent demiş, sen çıtayı daha da yukseğe koyup 1 dolar yapıyorsun.. bilemiyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

eregl 2.5 sene sonra tl zirvesini geçti. o 2.5 senede faiz 25 dolar çatıya altın minareye çıktı iki tur attı geldi bıraktığı yerden eregli aldı 2 ay oldu yükseliyor işte
    endeks 30 hisselerinin enflasyonu yenmesi gerekliliği var mı? biraz zor bir konu.. yeni oyuncu girmiş olabilir mesela demir çelik sektörüne, marjlar daralmış olabilir.. ayrıca Turkiye son 2-3 yıldır aslında küçüldü ekonomik olarak, dolar bazlı ciddi bir fakirleşme ile beraber.. neticede "bakkal" dediğimiz kagıtlar daha duyarlı mesela bu enflasyon (faiz) meselesine..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Abi bunlar var ya bunlar tenekeyi boyayıp senelerce kut kut geçirdi millete, 30 sent verdiğine 1 dolar ben insaflı söyledim, 2 3 dolara kitlerler malı bak gör
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    burda bir çelişki yok mu? en köklü aile değerleme yapmayı biliyorsa, işte değerlemesini yapmış 30 cent demiş, sen çıtayı daha da yukseğe koyup 1 dolar yapıyorsun.. bilemiyorum..

5. Eskiden basketbolda faul atışları hariç basket 2 sayı idi, sonradan çizgi dışından atınca 3 puan oldu. Futbolda da galibiyet beraberlik 1 galibiyet 2 puan iken 3 puana çıkarıldı.

Nprmalde sistem muhafazakar davranmayı ödüllendiriyor, girişimin ve mücadelenin yetersiz olduğu yerlere ek teşvik vs gerekiyor, ama bilen bilmeyen gelmesin diye bu sefer yenilenlere daha şiddetli cezalandırıp korku da salmak gerekiyor olabilir.

Borsada sağlam hisseler ucuz, riskli hisseler pahalı oluyor. Ucuz ucuzluyor ve pahalı pahalılaşıyor ta ki yığınlar gelene veya gidene kadar.

Ama emin de değilim net bir kural yok.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Borsa da ki paraya araba alsan yağ dan da çok kazanmıştın.. Stres yok sıkıntı yok.. Hatta kıçı kırık scooter.. Honda pcx.. Şimdi elini süremezsin
    iki sene önce xu30 almayıp ayçiçek yağı alan yatırımcı parasını 4'e katladı.
    https://i.hizliresim.com/exSvyg.jpg
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ayçiçek yağının indikatorler şişmiş x30 ucuz kalmış yağ sort endeks long hadi bakalım.
    iki sene önce xu30 almayıp ayçiçek yağı alan yatırımcı parasını 4'e katladı.
    https://i.hizliresim.com/exSvyg.jpg

8. Gene yanlış taktik ülke batıyor yağ long xu30 short [emoji112]
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ayçiçek yağının indikatorler şişmiş x30 ucuz kalmış yağ sort endeks long hadi bakalım.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 779/996 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •