açığa satışı açtı + chp'ye kayyum atadı + enflasyonu beklenenden yüksek çıkardı
bofa zararını çıkarsın diye iyi çaba güzel gösteri :)
Printable View
açığa satışı açtı + chp'ye kayyum atadı + enflasyonu beklenenden yüksek çıkardı
bofa zararını çıkarsın diye iyi çaba güzel gösteri :)
Gürsel Tekin: Göreve başladık
CHP İstanbul İl Binası'na sokulmayacağı iddia edilen beş kişilik kayyum adına konuşan Gürsel Tekin "Binaya gitmek şart değil. Üç buçuk yıllık il başkanlığı döneminde il binasına 40-45 kere gitmişimdir. Binada oturarak siyaset yapılmaz" dedi.
Yalnız heykellerin boyutu yüzyıllar boyunca azalıyor. Kazıklı tepedekilerden sonra bereket heykeli ile düşüş başlamış. Sonrasına Davut heykeli ile minimal seviyeye inmiş. Şimdi zaten libido düşüren iktidarla yok olmuş görünüyor. Ne çekmiş bu topraklar binlerce yılda…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-6.70 akbnk vadeli....la havle...
Baykriz her 3 5 ayda bir endeksi gocerten adam yine dayanamadi milleti batirdi :drunk:
altın candır gerisi heyecandır... :)
https://i.hizliresim.com/40cj175.png
şaka maka bofa en tepeden shortladı..
tesadüfe bağ... :drunk:
Erduvan borsayi tutuahhh
Dusmesini istemiyahhh :drunk:
banka hisseleri faiz indirimi olmayacak beklentisiyle ciddi düştüler
Dürbün
@durbunhaber
·
10sn
Gürsel Tekin:
“Kimseyi üzmek istemem. Partiyi bu duruma ben getirmedim.
Ortada bir cenaze var, o cenazeyi kaldırmayalım koksun mu?
Partiden ihraç edildiğim hemen açıklandı. İtirafçı olup da halen parti üyesi olan bildiğim 7 kişi var. Onlara dokunulmuyor.â€
2022 den beri gram taşıyorum bu iktidar bana piyasada sepet yapmayı öğretti.%35
2024 temmuzdan beride ppf %40
borsa %25 onlada trade ediyorum bu hükümet olduğu sürece uzun vade en fazla 3 ay bende bak yine dayanamadılar millete 14 bin 16 bin aşıları yapıp verdiler aşağı
Arkadaşlar, elimdeki POS ( pardus 15. serbest hisse fonu ) fonunu bu sabah satış verdim. Merak ettiğim T+2 ödeme yaparken yarın sabah ki tefas fiyatından mı yoksa cuma sabahki fiyattan mı yatar.
Unutkanlık başladı. Önceki al-satlardan biliyordum ama hafıza gitti.
mb çok zor bir karar verecek. yılsonu enflasyon hedefi üst bantta bile tutmayacak gibi.
Bu parasız piyasada açığa satış tuz biber oluyor. Bunu kaldırdıklarına göre bunların bu olaydan önceden haberi yoktu. Ekonomi yönetimi ile reis grubu arasında iletişim problemi var
Kanuni den sonra padişahlardan çok lalalar yönetmiştir imparatorluğu… ülke ülke dolaştırıyorlar ne vatandaştan haber var ne şundan bundan. Bir de arada bir borsaya çakın sinyali verdiren kapısı tutuşturuyorlar eline .. böyle garip bir memleket
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ülkeyi bok götürüyor ekonomi hukuk eğitim liyakat yerlerde
Ama borsamız çok iyi buda ekonominin iyi olduğunu gösteriyor diyorlardı bazıları
Borsa düşsün sıfırlansın hatta umrumda değil
O zaman ekonomi düzelecekmi adalet yerine gelecekmi eğitime bilime değer verilecekmi
Bunlar olacakmı
tüm cortların üjde ikisi kapandı.. pay vadeliler dahil.
:drunk:
spotta % 30 hisse çimantoslar var. onları tepeden kapamatmayı beceremedik.
nakit % 70 ile beklemeye devam. biste % 30 falan gömçürürlerse alırun.
:drunk:
Shortcularin gür sesi o
Cokusculerin umudu o
Gucunu krizden alan
Tayyip Erduvan
Bundan sonra 1 lot alırsam 2 olsun :drunk:
Almam
https://i.hizliresim.com/9ym5hnr.jpg