Sayfa 778/932 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 7450 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Erduvan borsayi tutuahhh
    Dusmesini istemiyahhh

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İkindi namazına müteakip bisttin cenaze defin işleeine başlıyoruz,yine battık
    dayucuğum senin endekisin herzaman düşebilü.. ama bazı hisseler sürekli yükselebilü.

3. banka hisseleri faiz indirimi olmayacak beklentisiyle ciddi düştüler
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Dürbün
    @durbunhaber
    ·
    10sn
    �� Gürsel Tekin:

“Kimseyi üzmek istemem. Partiyi bu duruma ben getirmedim.

Ortada bir cenaze var, o cenazeyi kaldırmayalım koksun mu?

Partiden ihraç edildiğim hemen açıklandı. İtirafçı olup da halen parti üyesi olan bildiğim 7 kişi var. Onlara dokunulmuyor.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    altın candır gerisi heyecandır...

2022 den beri gram taşıyorum bu iktidar bana piyasada sepet yapmayı öğretti.%35
    2024 temmuzdan beride ppf %40
    borsa %25 onlada trade ediyorum bu hükümet olduğu sürece uzun vade en fazla 3 ay bende bak yine dayanamadılar millete 14 bin 16 bin aşıları yapıp verdiler aşağı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Arkadaşlar, elimdeki POS ( pardus 15. serbest hisse fonu ) fonunu bu sabah satış verdim. Merak ettiğim T+2 ödeme yaparken yarın sabah ki tefas fiyatından mı yoksa cuma sabahki fiyattan mı yatar.

Unutkanlık başladı. Önceki al-satlardan biliyordum ama hafıza gitti.

7.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, elimdeki POS ( pardus 15. serbest hisse fonu ) fonunu bu sabah satış verdim. Merak ettiğim T+2 ödeme yaparken yarın sabah ki tefas fiyatından mı yoksa cuma sabahki fiyattan mı yatar.

Unutkanlık başladı. Önceki al-satlardan biliyordum ama hafıza gitti.
    net bilmiyorum da ben fon satacak olduğum zaman uygulama bu fiyat değişebilir haberin olsun kabul ediyon mu falan diyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım bülücüm senin heybe de mi delik çıktı
    Heybe sağlam delik dırsık yoktu dayucuğum ama zibil gibi satış geliyoruu, buna ne heybe dayanır nede çuval
    Karaduman dayuyu çağırın yohusa 5bine doğru Abbas yolcu
    Karaduman dayuuuuuu çabık gel
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 778/932 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •