Originally Posted by
knsvsn
İyidir inşallah HAZIMSIZLIK çekiyordu ...!
Bildiğim kadarıyla sindiremediğinden tatile çıkmış hazmetmesi uzun sürdüğünden yazmaya imkanı olmamış, ancak yediğini hazmetmiş olmalı ki.....
-------------------------------------------------------------------------------
Bilgi , belge önem arzedilir yorumları bilgilendirilmek istenilen yatırımcı arkadaşların işin sonuna gelinen bugünlerde yazılan yorumları değersizleştirerek olumsuz algıya sebebiyet vererek bu hisselere yatırım yapan forum sayfalarından bilgi edinmeye çalışan , az yazan , hiç yorum yapmayan yatırımcı arkadaşlarımızı , bu çok yazan, her şeyi bilen ama bilmiyormuş gibi gözüken bu işin DOKTORASINI yapmış isimlerinin önüne İBN-İ sıfatını ekleyen DEĞERLİLER zahmet etmişler, bir çok soruya cevap aramaktasınız.Bu forum sayfalarında sizlerin ne ..... yediğinizi biliyorum da , bu kadar çok sorularınıza cevap arayacağınıza YÜREK yiyip genel kurula katılsaydınız tüm sorularınızın cevabını K.Z. sizlerin hangi yüzünüze bakarak cevap verirdi ....?.... bilemiyorum......
Tüm sorabileceğiniz soruların cevabı genel kurula katılan yatırımcı arkadaşlarla birlikte izah edilerek, sebepleri ile birlikte olumlu cevaplar alınmıştır.Sizlerin pişirip pişirip YEDİĞİNİZ sonrada hesap sorduğunuz olumsuzlukların aslında mantıklı bir sebebi ve açıklaması olduğunu bu nedenlerden sürecin uzadığını anlardınız.Arkadaşlar bu holding TMSF ve VAKIF iki devlet kurumu ile mücadelesini senelerdir sürdürdü.Düşünme kabiliyetiniz hangi safha da olduğunu tahmin etmek istemiyorum ama şunu bilin ki bu işin sonunda zaferle çıkabilmek her BABAYİĞİTE nasip olmaz...!!
ANLAYABİLENE....!!
DEĞERLİLER...! yorumları şikayet ederek sildirmeyin.Bu sayfalarda var olma savaşınızda ADİL olun isminizin önüne ---------- KIDEMLİ ÜYE yazdırmak kolay kolay ER kişiye nasip olmaz ....?