Sayfa 156/499 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1.  Alıntı Originally Posted by oguzpam Yazıyı Oku
    Sn Ercanbay afiyettesiniz inşallah,çoktandır yazmıyorsunuz,umarım iyisinizdir.
    İyidir inşallah HAZIMSIZLIK çekiyordu ...!
    Bildiğim kadarıyla sindiremediğinden tatile çıkmış hazmetmesi uzun sürdüğünden yazmaya imkanı olmamış, ancak yediğini hazmetmiş olmalı ki.....

-------------------------------------------------------------------------------

Bilgi , belge önem arzedilir yorumları bilgilendirilmek istenilen yatırımcı arkadaşların işin sonuna gelinen bugünlerde yazılan yorumları değersizleştirerek olumsuz algıya sebebiyet vererek bu hisselere yatırım yapan forum sayfalarından bilgi edinmeye çalışan , az yazan , hiç yorum yapmayan yatırımcı arkadaşlarımızı , bu çok yazan, her şeyi bilen ama bilmiyormuş gibi gözüken bu işin DOKTORASINI yapmış isimlerinin önüne İBN-İ sıfatını ekleyen DEĞERLİLER zahmet etmişler, bir çok soruya cevap aramaktasınız.Bu forum sayfalarında sizlerin ne ..... yediğinizi biliyorum da , bu kadar çok sorularınıza cevap arayacağınıza YÜREK yiyip genel kurula katılsaydınız tüm sorularınızın cevabını K.Z. sizlerin hangi yüzünüze bakarak cevap verirdi ....?.... bilemiyorum......

Tüm sorabileceğiniz soruların cevabı genel kurula katılan yatırımcı arkadaşlarla birlikte izah edilerek, sebepleri ile birlikte olumlu cevaplar alınmıştır.Sizlerin pişirip pişirip YEDİĞİNİZ sonrada hesap sorduğunuz olumsuzlukların aslında mantıklı bir sebebi ve açıklaması olduğunu bu nedenlerden sürecin uzadığını anlardınız.Arkadaşlar bu holding TMSF ve VAKIF iki devlet kurumu ile mücadelesini senelerdir sürdürdü.Düşünme kabiliyetiniz hangi safha da olduğunu tahmin etmek istemiyorum ama şunu bilin ki bu işin sonunda zaferle çıkabilmek her BABAYİĞİTE nasip olmaz...!!

ANLAYABİLENE....!!

DEĞERLİLER...! yorumları şikayet ederek sildirmeyin.Bu sayfalarda var olma savaşınızda ADİL olun isminizin önüne ---------- KIDEMLİ ÜYE yazdırmak kolay kolay ER kişiye nasip olmaz ....?

2.  Alıntı Originally Posted by knsvsn Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla sindiremediğinden tatile çıkmış hazmetmesi uzun sürdüğünden yazmaya imkanı olmamış, ancak yediğini hazmetmiş olmalı ki.....

Bilgi , belge önem arzedilir yorumları bilgilendirilmek istenilen yatırımcı arkadaşların işin sonuna gelinen bugünlerde yazılan yorumları değersizleştirerek olumsuz algıya sebebiyet vererek bu hisselere yatırım yapan forum sayfalarından bilgi edinmeye çalışan , az yazan , hiç yorum yapmayan yatırımcı arkadaşlarımızı , bu çok yazan, her şeyi bilen ama bilmiyormuş gibi gözüken bu işin DOKTORASINI yapmış isimlerinin önüne İBN-İ sıfatını ekleyen DEĞERLİLER zahmet etmişler, bir çok soruya cevap aramaktasınız.Bu forum sayfalarında sizlerin ne ..... yediğinizi biliyorum da , bu kadar çok sorularınıza cevap arayacağınıza YÜREK yiyip genel kurula katılsaydınız tüm sorularınızın cevabını K.Z. sizlerin hangi yüzünüze bakarak cevap verirdi ....?.... bilemiyorum......

Tüm sorabileceğiniz soruların cevabı genel kurula katılan yatırımcı arkadaşlarla birlikte izah edilerek, sebepleri ile birlikte olumlu cevaplar alınmıştır.Sizlerin pişirip pişirip YEDİĞİNİZ sonrada hesap sorduğunuz olumsuzlukların aslında mantıklı bir sebebi ve açıklaması olduğunu bu nedenlerden sürecin uzadığını anlardınız.Arkadaşlar bu holding TMSF ve VAKIF iki devlet kurumu ile mücadelesini senelerdir sürdürdü.Düşünme kabiliyetiniz hangi safha da olduğunu tahmin etmek istemiyorum ama şunu bilin ki bu işin sonunda zaferle çıkabilmek her BABAYİĞİTE nasip olmaz...!!

ANLAYABİLENE....!!

DEĞERLİLER...! yorumları şikayet ederek sildirmeyin.Bu sayfalarda var olma savaşınızda ADİL olun isminizin önüne ---------- KIDEMLİ ÜYE yazdırmak kolay kolay ER kişiye nasip olmaz ....?

Bu kadar saçmalığı tek başına mı yazdın,yoksa biryerlerden yardım mı aldın? Yoksa şirketten görevli veya patronun tetikçisimisin ?

3. Çok bilmiş utanmadan sıkılmadan çıkıp hala bilgi belgeden bahsediyor. Gördüğü her yazılı kağıdı belge konuşulanı bilgi sanan yürek yemiş zavallı, açıkladıkları konulardan hangisi doğru çıktı bir tanesini şuraya yaz. Yürek mi yedin ne yedin görelim.

Olumsuz yazıyorum bak iyi oku, yöneticilerin açıkladığı bilgi ve belgeler kötü olmalı ki BİST Borsa Başkanlığı 2 kez uyarı göndermedi mi? YALAN MI yazıyorum.

Bilgilenmek için sorduğum sorular Zorlu' nun ücretli çalışanının zoruna gitmiş neymiş efendim öğrenmek için Genel Kurula katılmak gerekiyormuş yürek yemediğimizden katılamadık ne yapalım. Bizim yediğimizi iddia ettiği yemekten belli ki 2 porsiyon yiyip katılmış.

Hani patron için doğruyum, çalışkanım,yasam .... deniyordu. Zırt pırt boş basın açıklaması yapıyordu, ölüsünü dirisini şey ettiriyordu çiğnemeden çukuru alamazlar diyordu. 3 ihale sonuç fısss ÇUKUR UÇTU ? YALAN MI yazıyorum çukur uçmadı mı ? Yatırımcı hazırdı inşaata başlayacaklardı ne oldu ?

Yaptıklarını adilane olarak yazıyorum hile hurda yok. Bize ne açıkladılarsa açıkladıklarını yazıyorum. Geçmişte yediği kazık varsa kendi bilir sonuçta bize şimdiye kadar bu konularda açıklama yapmadı. Bu saatten sonra geçmiş beni ilgilendirmiyor. Ben yapılacak Vakıfbank anlaşmasına ve Ulusal Pazara çıkışa bakıyorum 8 ay doldu tık yok. Yalan yazdığım varsa buyrun şurası yalan deyin.

Öncelikle şu soruma ivedi cevap bekliyorum.

Soruyorum 8 aydır Vakıfbank icra borç ödeme görüşmeleri/anlaşması devam ederken gelen yeni icra ne oluyor bilgisi, belgesi nerede, adam gibi doyurucu tam açıklama neden hala yapılmıyor ? Bu anlaşma niye sonuçlanmıyor ?

Nasrettin hocanın meşhur fıkrası vardı " Yorgan gitti kavga bitti " ile son buluyordu. Anlaşma bu kadar uzadığına göre yakında "Don gitti kavga bitti" olacağa benziyor. Don mu gidiyor ne gidiyorsa gitsin sonuçlansın artık her şey bitsin, ya batalım ya çıkalım .

Sorularıma muhatap cevap versin yancılar yazmasın. Zira yancıların cezası ağır bilen biliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by knsvsn Yazıyı Oku

ANLAYABİLENE....!!

Sen eğer Sayın ercanbay'ın yıllardır burada en mantıklı,en bilgilendirici ve en samimi yazılarına bu şekilde dil uzatıyorsan yazık sana. ve kesinlikle samimi yatırımcı değilsin. Önce ki kullanıcı adın nedir acaba?

5.  Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2017 Yazıyı Oku
    Sen eğer Sayın ercanbay'ın yıllardır burada en mantıklı,en bilgilendirici ve en samimi yazılarına bu şekilde dil uzatıyorsan yazık sana. ve kesinlikle samimi yatırımcı değilsin. Önce ki kullanıcı adın nedir acaba?
    Merhaba,

Teşekkür ederim Komodor kardeşim.

Ancak ben arkadaşımızın yazısını beğendim. Belli ki, bilgili ve görgülü bir kardeşimiz. İlk defa da, okununca anlaşılabilir bir yazı yazmış. İyi yada kötü, o tartışılır.

Onun da zaman zaman yazması bence iyi olur.

Ben buradaki en az 5-6 arkadaştan daha bilgili değilim. Bunu daha önce yazmıştım. Ben daha çok yorumlar, anlaşılır hale getiririm. Yine de herkes anladığını anlar.

İyi bir gece diliyorum.

Saygılarımla,

6. Merhaba Arkadaşlar,

2017 bilançosunda rekor üretim ve kar,

Tmsf anlaşması ve ipoteklerden kurtulma,

Yeniden değerlemelerin başlatılması,

Basmaneden gelecek paralar, yada şirketin şöyle böyle bu işin içinde yer alma ihtimali(En az 15 defa Basmane şirketlerin olmazsa olmazı değildir diye yazmışımdır ama çözülmesi şirketler için çok önemlidir.)

Vakıfbank borcunun ödenme, bir takvime bağlanma görüşmeleri,

En son Kemal Z. Beyin borcundan dolayı şirketlere haciz gelmesi ve bu haczin durdurulması..,

Yapılan genel kurul..;

Bir önceki yazımda, burada benden daha görgülü ve bilgili insanların olduğunu yazmıştım. Bunu, alçakgönüllülük olsun diye değil, doğru ve gerçek olduğu için yazdım. Daha önce de yazmıştım ve isimler de vermiştim.

Benim ne için çabaladığım, algılanır yada algılanmaz. Benim için önemli olan, doğru bulduğumu yorum katarak buraya yazmak.

Knsvns kardeşim "Hazımsız" demiş. Sağolsun, kötü bir sıfatlama yapmamış. Bence, her ne kadar, öyle bir durumum olmasa da, ona öyle görünmüş olabilirim. Yani bunun için benim de ona, başka yakıştırmalar yapmam gerekmiyor.

Neyse, yukarıdaki bildiğiniz olmuş, yada olacak şeyleri neden tekrarladım? Ve neden en önemli şey eksik kaldı?

Arkadaşlar,

Özellikle, elinde yüksek miktarda hisse bulunduran arkadaşlar bu hisseleri Ulusal Pazara çıkılmadığı takdirde satamazlar. Hani 3-5 bini belki 10 bini satarsınız da, daha yüksekleri gösterdiğinizde zaten, fiyatı düşürüyorlar.

Peki yukarıdaki bilgilerin ilgisi ne? Yukarıdaki bilgiler, çok önemli. Bu bilgilerin tamamı-haciz hariç- önemli. Gerçekleşen ve gerçekleşmesi beklenen şeyler. Nitekim, gerçekleşenler hisseleri yukarı taşıdı ve hisseler çok iyi bir ivme yakalamışken de, haciz işi düzenlenip hisselerin yükselmesi engellendi.

Bunu tezgahladı demeseniz de, ortada daha önceden açılan bir alacak davası ve sonradan oluşan bir icra süreci var, buna izin vermiş olmak bile aynı kapıya çıkar.

Şimdi, demek istediğim şu; Haciz işlemi olmamış olsaydı, fiyatlar 12-15 lira aralığında olacaktı. Hisselerin tamamını toparlayamamış ve hissedarlarla senelerce dalga geçmiş kişiler, bu fiyatlarla Ulusal Pazara çıkmak istemezler. Hisseleri sürekli bir müzayedede bu fiyatlardan almak istemezler.

Yaratılan olumsuzluklar ve huzursuzluklar neticesinde, Ulusal Pazara çıkıldığında çok insan derinlik bulup gördüğünde "Allah sizi bildiği gibi yapsın" diyip çıkmak isteyecektir.

Yani, netice itibarıyla hangi fiyattan Ulusala çıkmayı planlıyorlarsa, O fiyat oluştuğunda çıkarlar. Kim bilir, belki de oluşmuştur. Bir Vakıfbank anlaşmasını Ulusala çıkıştan önce beklemiyorum.

Kemal Bey, karşımıza bir olumsuzluk daha çıkarmazsa, gelecek ilk haberin Ulusal Pazara çıkış olacağı düşüncesindeyim.

Fikrime katılırsınız yada katılmazsınız, bu benim öngörüm.

Saygı ve selamlarımla,

7. Devir yıllarca karşılıksız olarak saygısında ve güveninde hiç kusur etmeyen yatırımcılarını ödüllendirme zamanıdır, İzmir’in ve Türkiye’nin köklü ve eski işadamı mazhar zorlu şirketlerine yakışan budur Tmsf halloldu vakıfı genel kurulda izah etti ciro tavan keza kar öyle işler yolunda siparişlere yetişmek için üç vardiya çalışılıyor. Bunlar olurken hisse de eğer birileri manipüle gibi veya benzer tuzaklarla işler çeviriyorsa bunun hesabını sormak için gereken son noktaya kadar gidecek çok şükür gücümüzde var, heleki so n zamanlarda hisse başıboş bırakılarak çakallara oyuncak olmuş çok yazık!!!!! Ticaret te bir söz vardır güvenini saygını kaybedeceğine paranı kaybet, bugün Kemal bey yönetimindeki şirketlerin mal varlığı gücü ortada iken bu yaşatılan durum tek kelime ile AYIPTIR.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yasal uyarı, burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlıgı kapsamında degildir yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by mng Yazıyı Oku
    Devir yıllarca karşılıksız olarak saygısında ve güveninde hiç kusur etmeyen yatırımcılarını ödüllendirme zamanıdır, İzmir’in ve Türkiye’nin köklü ve eski işadamı mazhar zorlu şirketlerine yakışan budur Tmsf halloldu vakıfı genel kurulda izah etti ciro tavan keza kar öyle işler yolunda siparişlere yetişmek için üç vardiya çalışılıyor. Bunlar olurken hisse de eğer birileri manipüle gibi veya benzer tuzaklarla işler çeviriyorsa bunun hesabını sormak için gereken son noktaya kadar gidecek çok şükür gücümüzde var, heleki so n zamanlarda hisse başıboş bırakılarak çakallara oyuncak olmuş çok yazık!!!!! Ticaret te bir söz vardır güvenini saygını kaybedeceğine paranı kaybet, bugün Kemal bey yönetimindeki şirketlerin mal varlığı gücü ortada iken bu yaşatılan durum tek kelime ile AYIPTIR.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Eee şimdi burda suçlu madur olan yatırımcımı yada şirket yönetimimi
    2018 de bitiyor hedef 2023 )

Sayfa 156/499 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •