1) Livamine Yapý firmasýnýn inþaat ruhsatýný alamadýðý bildiriliyor. Ýhalenin iptal edildiði, Livamine firmasýnýn tamamen devre dýþý kaldýðý veya projeden çekildiði belirtilmemiþ.
2) 3 ay içinde yeni bir teklifin ortaya konulmasý isteniyor. Bu teklif sadece Güçbirliðinden mi isteniyor yoksa Livamine firmasý ile uzlaþarak sorunu çözecek bir teklif ve irade ortaya konulsun mu deniyor.
3) Bundan sonraki süreç ve prosedürler ilgili þirketler tarafýndan TMSF nezdinde takip edilecektir denilmiþ. Ýlgili þirketler sadece bizim grup þirketleri mi yoksa Livamine Ýnþaat firmasý da ilgili þirketlerden biri.
Benim anladýðým süreç týkandýðý için TMSF, sorunu çözmeye yönelik bir teklif verin diyor.
Bu projeyi sana verdim, inþaatý Güçyapý yapacak, Livamine firmasýný eledim, projenin detaylarýný sun demiyor.
Keþke açýklamalar bilmece kývamýnda verilmese ve net ifadeler içerseydi. Bilmece çözmek zorunda kalmazdýk.
Herkeste beklentinin çok yükseldiðini görüyorum. Hayal kýrýklýðý da büyük olmaz umarým.


Alýntý yaparak yanýtla


Yer Ýmleri