Bu alem ve de ben,kimin ne olduðunu gayet iyi biliyor...Sýkýntý yok.
Bu alem ve de ben,kimin ne olduðunu gayet iyi biliyor...Sýkýntý yok.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Sayýn Ercanbay devamýný bekliyormuþsun sanada yakýþtýramadým batýk kardeþ sende kahramanlýða soyunmuþsun gibi fakat gene kendine zarar veriyorsun bu paylaþýmlarýný hiç yakýþtýramadým sana
Bizimde senden bir farkýmýz yok 12 yýldýr bekliyoruz
Sayýn batýk forumda o kadar çok konuþulmasý gereken þey varken þu yaptýðýnýz paylaþýmlar da ne oluyor bu forumun amacý yatýrýmcýlarý bilgilendirmek görüyorum ki bilgiye çok muhtaç yatýrýmcýda var siz kafa karýþtýrýp duruyorsunuz ercanbayda alkýþladý
Bakýn EPLAS ve MZHLD holding zirve fiyatýnda iþlem görürken fabrikaya haksýz yere yapýlan bir haciz kararý ile giden hisseyide durdurmuþ oldular ne olduðunu anlayamadýk herkez Kemal zorluyu suçladý iþte yarýn büyük gün 29 05 2019 mahkeme günü istinaf mahkemesinin vermiþ olduðu karara uyarak Karþýyaka ticaret mahkemesinin 2017 /730 dosya ile verdiði ihtiyati haciz kararý þirketimizi allak bullak etmiþti kattýkta ticaret mahkemesine yaptýðýmýz itiraz haklý görülmüþ haciz kararý kýsmen kaldýrýlmýþtý fakat biz istinaf mahkemesine gittik
Ýstinaf mahkemesi sonucunun beklenmesi üzerine, dava 29 05 2 019 tarihine ertelenmiþti
Beklenen karar
Karþýyaka Asliye Ticaret Mahkemesinin 2017/730 Esas Sayýlý dosyasýnda, Þirketlerimiz aleyhine verilen ihtiyati haciz kararý, Ýzmir Bölge Adliye Mahkemesi 17. Hukuk Dairesi 2019/337 Esas, 2019/514 sayýlý kararlarý ile bugün itibariyle tamamen kaldýrýlmýþtýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/749122
VE BÜYÜK GÜN YARIN BIRAKIN BUNLARI KONUÞALIM
Son düzenleme : Melasis61; 28-05-2019 saat: 10:51.
Yarýn büyük geliþmeler olacak þirketten yarýn ve sonrasý bir çok açýklama gelecektir diye düþünüyorum
Þirket yetkilileri ile konuþtuðumda tazminat davasý açacaklarýný söylemiþlerdi bekleteyelim görelim .
Nerde sansarlar....üþüþtüler mi hýsseye yýne...
Yený film sahnelerde.yazýn býr kenara...
ýký secenegým var...ya ýstedýgýmý alýrým yada daha ýyýsýný..herkese duyurulur...
Deðerli Melasis Kardeþim,
Batýk Derinlik ve fotoðraf yapýþtýrmýþ, teþekkür etmiþ ve devamýný bekliyorum demiþim. Nasýl baþka anladýn, hayretler içinde kaldým.
Batýk'ýn yazdýðý koçumu da ne anlamda yazdýðýný bilmiyorum. Ben normal, hadi koçum gibi anladým.
Geliþmeler için yazdýklarýmla beraber, yazýlan hiç bir olumsuzluða katýlmýyorum. Mng de yazacaðýný yazmýþ, onun ikazýný da yerinde buluyorum.
Yapýlan alýmlarý ve bunun bir düzen içerisinde oluþunu çok taktir ettiðimi bir kaç kez yazdým.
Yani yanlýþ anlamýþsýn kardeþim. Batýk'ýn yaptýðý, resim paylaþýmlarý için teþekkür ederek, devamýný bekliyorum.
Saygýlarýmla,
Merhaba, yeniden;
Deðerli Kardeþim Melasis, baþtan beri özetle, Kemal Beye hisseleri sahipsiz býraktýðý, haber ve duyurularý geciktirdiði için zaman zaman kýzdým. Kinayeli yazýlar yazdým. Hakaret ve küfür boyutuna hiç ulaþmadým. Ve bunlarý yaparken de, senelerce ne tür haksýzlýklara maruz kaldýðýný da yazdým. Þirketler geçen sene 2 bu sene 1 uyarý aldý. Biz bu uyarýlarý, daha erkenden yapmýþtýk.
Artýk görüyoruz ki, her þey olgunlaþtý. Kiþilerle, yazý yazanlarla uðraþmanýn bir anlamý yok. Üstte, ceycey kardeþim "Sansarlar" yazmýþ, bunun bir mantýðý ve gereði yok. Hisseyi yukarýya taþýyacak, 10 gündür düzenli alým yapan insanlarý bu þekilde deðerlendirmek hoþ deðil. Ama okuyor geçiyoruz...
Önceleri abartýlý þeyler de yazdýðýmý burada kabul etmeliyim. Yaptým, hisseleri kötüleyecek, hisselerin deðerini düþürecek, kötü algý oluþturacak tek bir yazým yoktur. Bir iki önceki yazýmda, bugün, yarýn, bir hafta yada bir yýl diyemem diye yazmýþtým. Yani "Alýn-Satýn" yönünde de hiç bir telkinim olmamýþtýr.
Batýk Kardeþim, adý gibi, burada bir miktar para batýrmýþ bir insandýr. Geçen sene 8-9 liradan hisse aldýðýný biliyoruz. Yazmýþtý da...
Önceki nicki de "heyecanlý" dýr. Gerçekten, heyecanlý ve gerçekten ne zaman ne yapacaðýný çok iyi bilmediðini düþündüðüm için, "Bekle ve zararlarýný telafi et..." tavsiyesinde bulundum. Bunun da, kredili oynamaktan kaynaklandýðýný düþünüyorum. Onun için de hakkýnda hayýrlýsý olsun inþAllah. Umarým heyecanlanýp, bir düzeltmede yanlýþ zamanlama yapmaz.
Siz beni hisseleri sattýðým da göreceksiniz... Benim borsa anlayýþýmda, "Sattým çýktým, bereket versin..." sözü yok. Ne zaman sattýðýmý ve kaça sattýðýmý hiç kimse bilmeyecek. Bu kadar uzun kalan birinin "Sattým çýktým" demesi bile etik deðildir. Kalanlarý ve daha fazla beklentisi olanlarý etkiler ve yanlýþ karar vermesine yol açar. Cümlenin baþýnda "Siz beni hisseleri sattýðým da göreceksiniz..." yazdým ama, bunu asla kimse bilemeyecek.
Belki uzun süre yazmam da, ya sattý yada öldü dersiniz...
Saygý ve selamlarýmla kardeþim, Herkese...
Merhaba Ercanbay..,öncelikle hissede yapýlan hareketlerin bilinçli olmasina ofkelenerek yazdým.önce sizden ve bu hisseye yýllarýný veren deðerli arkadaþlardan özür diliyorum.kusura bakmayýn..bizi yazilarinizdan mahkum etmemenizi rica ediyorum..
Yer Ýmleri