Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 156/500 ÝlkÝlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3995 madde; 1,241 - 1,248 arasý.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1.  Alýntý Originally Posted by oguzpam Yazýyý Oku
    Sn Ercanbay afiyettesiniz inþallah,çoktandýr yazmýyorsunuz,umarým iyisinizdir.
    Ýyidir inþallah HAZIMSIZLIK çekiyordu ...!
    Bildiðim kadarýyla sindiremediðinden tatile çýkmýþ hazmetmesi uzun sürdüðünden yazmaya imkaný olmamýþ, ancak yediðini hazmetmiþ olmalý ki.....

-------------------------------------------------------------------------------

Bilgi , belge önem arzedilir yorumlarý bilgilendirilmek istenilen yatýrýmcý arkadaþlarýn iþin sonuna gelinen bugünlerde yazýlan yorumlarý deðersizleþtirerek olumsuz algýya sebebiyet vererek bu hisselere yatýrým yapan forum sayfalarýndan bilgi edinmeye çalýþan , az yazan , hiç yorum yapmayan yatýrýmcý arkadaþlarýmýzý , bu çok yazan, her þeyi bilen ama bilmiyormuþ gibi gözüken bu iþin DOKTORASINI yapmýþ isimlerinin önüne ÝBN-Ý sýfatýný ekleyen DEÐERLÝLER zahmet etmiþler, bir çok soruya cevap aramaktasýnýz.Bu forum sayfalarýnda sizlerin ne ..... yediðinizi biliyorum da , bu kadar çok sorularýnýza cevap arayacaðýnýza YÜREK yiyip genel kurula katýlsaydýnýz tüm sorularýnýzýn cevabýný K.Z. sizlerin hangi yüzünüze bakarak cevap verirdi ....?.... bilemiyorum......

Tüm sorabileceðiniz sorularýn cevabý genel kurula katýlan yatýrýmcý arkadaþlarla birlikte izah edilerek, sebepleri ile birlikte olumlu cevaplar alýnmýþtýr.Sizlerin piþirip piþirip YEDÝÐÝNÝZ sonrada hesap sorduðunuz olumsuzluklarýn aslýnda mantýklý bir sebebi ve açýklamasý olduðunu bu nedenlerden sürecin uzadýðýný anlardýnýz.Arkadaþlar bu holding TMSF ve VAKIF iki devlet kurumu ile mücadelesini senelerdir sürdürdü.Düþünme kabiliyetiniz hangi safha da olduðunu tahmin etmek istemiyorum ama þunu bilin ki bu iþin sonunda zaferle çýkabilmek her BABAYÝÐÝTE nasip olmaz...!!

ANLAYABÝLENE....!!

DEÐERLÝLER...! yorumlarý þikayet ederek sildirmeyin.Bu sayfalarda var olma savaþýnýzda ADÝL olun isminizin önüne ---------- KIDEMLÝ ÜYE yazdýrmak kolay kolay ER kiþiye nasip olmaz ....?

2.  Alýntý Originally Posted by knsvsn Yazýyý Oku
    Bildiðim kadarýyla sindiremediðinden tatile çýkmýþ hazmetmesi uzun sürdüðünden yazmaya imkaný olmamýþ, ancak yediðini hazmetmiþ olmalý ki.....

Bilgi , belge önem arzedilir yorumlarý bilgilendirilmek istenilen yatýrýmcý arkadaþlarýn iþin sonuna gelinen bugünlerde yazýlan yorumlarý deðersizleþtirerek olumsuz algýya sebebiyet vererek bu hisselere yatýrým yapan forum sayfalarýndan bilgi edinmeye çalýþan , az yazan , hiç yorum yapmayan yatýrýmcý arkadaþlarýmýzý , bu çok yazan, her þeyi bilen ama bilmiyormuþ gibi gözüken bu iþin DOKTORASINI yapmýþ isimlerinin önüne ÝBN-Ý sýfatýný ekleyen DEÐERLÝLER zahmet etmiþler, bir çok soruya cevap aramaktasýnýz.Bu forum sayfalarýnda sizlerin ne ..... yediðinizi biliyorum da , bu kadar çok sorularýnýza cevap arayacaðýnýza YÜREK yiyip genel kurula katýlsaydýnýz tüm sorularýnýzýn cevabýný K.Z. sizlerin hangi yüzünüze bakarak cevap verirdi ....?.... bilemiyorum......

Tüm sorabileceðiniz sorularýn cevabý genel kurula katýlan yatýrýmcý arkadaþlarla birlikte izah edilerek, sebepleri ile birlikte olumlu cevaplar alýnmýþtýr.Sizlerin piþirip piþirip YEDÝÐÝNÝZ sonrada hesap sorduðunuz olumsuzluklarýn aslýnda mantýklý bir sebebi ve açýklamasý olduðunu bu nedenlerden sürecin uzadýðýný anlardýnýz.Arkadaþlar bu holding TMSF ve VAKIF iki devlet kurumu ile mücadelesini senelerdir sürdürdü.Düþünme kabiliyetiniz hangi safha da olduðunu tahmin etmek istemiyorum ama þunu bilin ki bu iþin sonunda zaferle çýkabilmek her BABAYÝÐÝTE nasip olmaz...!!

ANLAYABÝLENE....!!

DEÐERLÝLER...! yorumlarý þikayet ederek sildirmeyin.Bu sayfalarda var olma savaþýnýzda ADÝL olun isminizin önüne ---------- KIDEMLÝ ÜYE yazdýrmak kolay kolay ER kiþiye nasip olmaz ....?

Bu kadar saçmalýðý tek baþýna mý yazdýn,yoksa biryerlerden yardým mý aldýn? Yoksa þirketten görevli veya patronun tetikçisimisin ?

3. Çok bilmiþ utanmadan sýkýlmadan çýkýp hala bilgi belgeden bahsediyor. Gördüðü her yazýlý kaðýdý belge konuþulaný bilgi sanan yürek yemiþ zavallý, açýkladýklarý konulardan hangisi doðru çýktý bir tanesini þuraya yaz. Yürek mi yedin ne yedin görelim.

Olumsuz yazýyorum bak iyi oku, yöneticilerin açýkladýðý bilgi ve belgeler kötü olmalý ki BÝST Borsa Baþkanlýðý 2 kez uyarý göndermedi mi? YALAN MI yazýyorum.

Bilgilenmek için sorduðum sorular Zorlu' nun ücretli çalýþanýnýn zoruna gitmiþ neymiþ efendim öðrenmek için Genel Kurula katýlmak gerekiyormuþ yürek yemediðimizden katýlamadýk ne yapalým. Bizim yediðimizi iddia ettiði yemekten belli ki 2 porsiyon yiyip katýlmýþ.

Hani patron için doðruyum, çalýþkaným,yasam .... deniyordu. Zýrt pýrt boþ basýn açýklamasý yapýyordu, ölüsünü dirisini þey ettiriyordu çiðnemeden çukuru alamazlar diyordu. 3 ihale sonuç fýsss ÇUKUR UÇTU ? YALAN MI yazýyorum çukur uçmadý mý ? Yatýrýmcý hazýrdý inþaata baþlayacaklardý ne oldu ?

Yaptýklarýný adilane olarak yazýyorum hile hurda yok. Bize ne açýkladýlarsa açýkladýklarýný yazýyorum. Geçmiþte yediði kazýk varsa kendi bilir sonuçta bize þimdiye kadar bu konularda açýklama yapmadý. Bu saatten sonra geçmiþ beni ilgilendirmiyor. Ben yapýlacak Vakýfbank anlaþmasýna ve Ulusal Pazara çýkýþa bakýyorum 8 ay doldu týk yok. Yalan yazdýðým varsa buyrun þurasý yalan deyin.

Öncelikle þu soruma ivedi cevap bekliyorum.

Soruyorum 8 aydýr Vakýfbank icra borç ödeme görüþmeleri/anlaþmasý devam ederken gelen yeni icra ne oluyor bilgisi, belgesi nerede, adam gibi doyurucu tam açýklama neden hala yapýlmýyor ? Bu anlaþma niye sonuçlanmýyor ?

Nasrettin hocanýn meþhur fýkrasý vardý " Yorgan gitti kavga bitti " ile son buluyordu. Anlaþma bu kadar uzadýðýna göre yakýnda "Don gitti kavga bitti" olacaða benziyor. Don mu gidiyor ne gidiyorsa gitsin sonuçlansýn artýk her þey bitsin, ya batalým ya çýkalým .

Sorularýma muhatap cevap versin yancýlar yazmasýn. Zira yancýlarýn cezasý aðýr bilen biliyor.

4.  Alýntý Originally Posted by knsvsn Yazýyý Oku

ANLAYABÝLENE....!!

Sen eðer Sayýn ercanbay'ýn yýllardýr burada en mantýklý,en bilgilendirici ve en samimi yazýlarýna bu þekilde dil uzatýyorsan yazýk sana. ve kesinlikle samimi yatýrýmcý deðilsin. Önce ki kullanýcý adýn nedir acaba?

5.  Alýntý Originally Posted by KOMODOR 2017 Yazýyý Oku
    Sen eðer Sayýn ercanbay'ýn yýllardýr burada en mantýklý,en bilgilendirici ve en samimi yazýlarýna bu þekilde dil uzatýyorsan yazýk sana. ve kesinlikle samimi yatýrýmcý deðilsin. Önce ki kullanýcý adýn nedir acaba?
    Merhaba,

Teþekkür ederim Komodor kardeþim.

Ancak ben arkadaþýmýzýn yazýsýný beðendim. Belli ki, bilgili ve görgülü bir kardeþimiz. Ýlk defa da, okununca anlaþýlabilir bir yazý yazmýþ. Ýyi yada kötü, o tartýþýlýr.

Onun da zaman zaman yazmasý bence iyi olur.

Ben buradaki en az 5-6 arkadaþtan daha bilgili deðilim. Bunu daha önce yazmýþtým. Ben daha çok yorumlar, anlaþýlýr hale getiririm. Yine de herkes anladýðýný anlar.

Ýyi bir gece diliyorum.

Saygýlarýmla,

6. Merhaba Arkadaþlar,

2017 bilançosunda rekor üretim ve kar,

Tmsf anlaþmasý ve ipoteklerden kurtulma,

Yeniden deðerlemelerin baþlatýlmasý,

Basmaneden gelecek paralar, yada þirketin þöyle böyle bu iþin içinde yer alma ihtimali(En az 15 defa Basmane þirketlerin olmazsa olmazý deðildir diye yazmýþýmdýr ama çözülmesi þirketler için çok önemlidir.)

Vakýfbank borcunun ödenme, bir takvime baðlanma görüþmeleri,

En son Kemal Z. Beyin borcundan dolayý þirketlere haciz gelmesi ve bu haczin durdurulmasý..,

Yapýlan genel kurul..;

Bir önceki yazýmda, burada benden daha görgülü ve bilgili insanlarýn olduðunu yazmýþtým. Bunu, alçakgönüllülük olsun diye deðil, doðru ve gerçek olduðu için yazdým. Daha önce de yazmýþtým ve isimler de vermiþtim.

Benim ne için çabaladýðým, algýlanýr yada algýlanmaz. Benim için önemli olan, doðru bulduðumu yorum katarak buraya yazmak.

Knsvns kardeþim "Hazýmsýz" demiþ. Saðolsun, kötü bir sýfatlama yapmamýþ. Bence, her ne kadar, öyle bir durumum olmasa da, ona öyle görünmüþ olabilirim. Yani bunun için benim de ona, baþka yakýþtýrmalar yapmam gerekmiyor.

Neyse, yukarýdaki bildiðiniz olmuþ, yada olacak þeyleri neden tekrarladým? Ve neden en önemli þey eksik kaldý?

Arkadaþlar,

Özellikle, elinde yüksek miktarda hisse bulunduran arkadaþlar bu hisseleri Ulusal Pazara çýkýlmadýðý takdirde satamazlar. Hani 3-5 bini belki 10 bini satarsýnýz da, daha yüksekleri gösterdiðinizde zaten, fiyatý düþürüyorlar.

Peki yukarýdaki bilgilerin ilgisi ne? Yukarýdaki bilgiler, çok önemli. Bu bilgilerin tamamý-haciz hariç- önemli. Gerçekleþen ve gerçekleþmesi beklenen þeyler. Nitekim, gerçekleþenler hisseleri yukarý taþýdý ve hisseler çok iyi bir ivme yakalamýþken de, haciz iþi düzenlenip hisselerin yükselmesi engellendi.

Bunu tezgahladý demeseniz de, ortada daha önceden açýlan bir alacak davasý ve sonradan oluþan bir icra süreci var, buna izin vermiþ olmak bile ayný kapýya çýkar.

Þimdi, demek istediðim þu; Haciz iþlemi olmamýþ olsaydý, fiyatlar 12-15 lira aralýðýnda olacaktý. Hisselerin tamamýný toparlayamamýþ ve hissedarlarla senelerce dalga geçmiþ kiþiler, bu fiyatlarla Ulusal Pazara çýkmak istemezler. Hisseleri sürekli bir müzayedede bu fiyatlardan almak istemezler.

Yaratýlan olumsuzluklar ve huzursuzluklar neticesinde, Ulusal Pazara çýkýldýðýnda çok insan derinlik bulup gördüðünde "Allah sizi bildiði gibi yapsýn" diyip çýkmak isteyecektir.

Yani, netice itibarýyla hangi fiyattan Ulusala çýkmayý planlýyorlarsa, O fiyat oluþtuðunda çýkarlar. Kim bilir, belki de oluþmuþtur. Bir Vakýfbank anlaþmasýný Ulusala çýkýþtan önce beklemiyorum.

Kemal Bey, karþýmýza bir olumsuzluk daha çýkarmazsa, gelecek ilk haberin Ulusal Pazara çýkýþ olacaðý düþüncesindeyim.

Fikrime katýlýrsýnýz yada katýlmazsýnýz, bu benim öngörüm.

Saygý ve selamlarýmla,

7. Devir yýllarca karþýlýksýz olarak saygýsýnda ve güveninde hiç kusur etmeyen yatýrýmcýlarýný ödüllendirme zamanýdýr, Ýzmir’in ve Türkiye’nin köklü ve eski iþadamý mazhar zorlu þirketlerine yakýþan budur Tmsf halloldu vakýfý genel kurulda izah etti ciro tavan keza kar öyle iþler yolunda sipariþlere yetiþmek için üç vardiya çalýþýlýyor. Bunlar olurken hisse de eðer birileri manipüle gibi veya benzer tuzaklarla iþler çeviriyorsa bunun hesabýný sormak için gereken son noktaya kadar gidecek çok þükür gücümüzde var, heleki so n zamanlarda hisse baþýboþ býrakýlarak çakallara oyuncak olmuþ çok yazýk!!!!! Ticaret te bir söz vardýr güvenini saygýný kaybedeceðine paraný kaybet, bugün Kemal bey yönetimindeki þirketlerin mal varlýðý gücü ortada iken bu yaþatýlan durum tek kelime ile AYIPTIR.

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.

8.  Alýntý Originally Posted by mng Yazýyý Oku
    Devir yýllarca karþýlýksýz olarak saygýsýnda ve güveninde hiç kusur etmeyen yatýrýmcýlarýný ödüllendirme zamanýdýr, Ýzmir’in ve Türkiye’nin köklü ve eski iþadamý mazhar zorlu þirketlerine yakýþan budur Tmsf halloldu vakýfý genel kurulda izah etti ciro tavan keza kar öyle iþler yolunda sipariþlere yetiþmek için üç vardiya çalýþýlýyor. Bunlar olurken hisse de eðer birileri manipüle gibi veya benzer tuzaklarla iþler çeviriyorsa bunun hesabýný sormak için gereken son noktaya kadar gidecek çok þükür gücümüzde var, heleki so n zamanlarda hisse baþýboþ býrakýlarak çakallara oyuncak olmuþ çok yazýk!!!!! Ticaret te bir söz vardýr güvenini saygýný kaybedeceðine paraný kaybet, bugün Kemal bey yönetimindeki þirketlerin mal varlýðý gücü ortada iken bu yaþatýlan durum tek kelime ile AYIPTIR.

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Eee þimdi burda suçlu madur olan yatýrýmcýmý yada þirket yönetimimi
    2018 de bitiyor hedef 2023 )

Sayfa 156/500 ÝlkÝlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •