Yukarda dediğim gibi 75'lere az kaldı elini çabuk tut. En geç yarın hallet bu işi yoksa haftaya tren kalkıyor.
Printable View
Adamlar vatandaş için lüks olan her şeye düşmanlar.
Geçen o gruptan bir tanesi döküldü. Elektrikli araçlardan bu vergiyi almazsak vatandaş lüks araçlara ucuza biner diye. :) Aman ha sakın yanlışlıkla ucuza bira içerler, arabaya binerler falan olur mu hiç öyle şey
Sn. Uzunvade. Ne güzel ihtiyacın yokmuş. Sen 29 u 32 ye değil istersen 40a çıkar. Kendi kendisine büyür gider zaten. Biz memur adamız, aldığımız 3 kuruşla tırnak kazıyarak bu günlere geldim. Ama şöyle söyleyeyim aramızdaki farkı, senin gibi ihtiyacım olmasa idi bugün tek kalem aselsanım 350 bin lotum olurdu. Bi honda jazaa hepsini vermiştim:)
Kola senin için iyi bi seçenek. Enerji içeceğinden, suyuna, cappy sine, fuse tea sine kadar var. Bence almalısın.
Dostum demir çelikler uçtu gitti. Dünyada hayvan gibi üretilen bişey, herkes üretiyor. Ama kola rskipsiz, elbet bigün emtia düşer kar marjı şak net % 50 bile artabilir. Veya üstüne koyar yüksek seyretse bile. Kolasız bişey gitmiyor bana göre.seviyorum 200 milimliği. İdeal boyut