Sayfa 155/193 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon
Arama sonucu : 1544 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: CCOLA - Coca Cola İçecek

1. Buffett zaten ortak bu şirkete

CCOLA'nın 20%'si KO'ya ait.

KO'nun ise 9-10%'u Berkshire'a ait.

Kola ürünlerini ben de tüketmiyorum artık sağlık açısından. Biradan vazgeçemedim ama bana göre kola biradan daha zararlı. Midem direk tepki veriyor asitli içeceklere ama bira içerken sıkıntı yok hala.

AEFES ile CCOLA alırım her fiyattan belli bir portfolyo yüzdesini geçmeyecek şekilde.

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Buffett zaten ortak bu şirkete

Charlie Munger ve Buffet, Coca- Cola Company nin yılmaz temsilcileri.. Hala toplantılarda Kola içiyorlar 😂

Benim demek istediğim, gelir borsadan da ek alır demek istedim

3. Ben bu yaşta pes dediysem o adamların o yaşta hala kola içebildiklerine ben inanmıyorum İçinde su vardır kesin. Reklam açısından çok etkili oluyor tabi yaptıkları gösteri.

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben bu yaşta pes dediysem o adamların o yaşta hala kola içebildiklerine ben inanmıyorum İçinde su vardır kesin. Reklam açısından çok etkili oluyor tabi yaptıkları gösteri.
    Kutunun içinde su olma ihtimali kuvvetle muhtemel.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Buffett zaten ortak bu şirkete

Kola ürünlerini ben de tüketmiyorum artık sağlık açısından. Biradan vazgeçemedim ama bana göre kola biradan daha zararlı. Midem direk tepki veriyor asitli içeceklere ama bira içerken sıkıntı yok hala.

AEFES ile CCOLA alırım her fiyattan belli bir portfolyo yüzdesini geçmeyecek şekilde.

ytd
    Ben son zamanlarda Alman birası içiyorum.. Daha az gazlı geliyor bana.. Tavsiye ederim.. Madem şekerli içecek olacak, o zaman bira olsun

6.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ben son zamanlarda Alman birası içiyorum.. Daha az gazlı geliyor bana.. Tavsiye ederim.. Madem şekerli içecek olacak, o zaman bira olsun

Alman, hollanda, belçika grubunda çok iyi biralar var ama vergi yüzünden aşırı pahalılar ve boyları ufak genelde. Schöfferhöffer miydi neydi buğday birası o da çok güzeldi Metro'da vardı. Başka yerde görmedim. Duvel de değişik bir olay şişe küçücük ama sağlam vuruyor. Eski kaşar peyniri ile beraber çok içtim acayip gidiyo kaşarla

Yerli, yabancı, butik, buğday, ale vs hepsini denedim. En son bomonti filtresize geri döndüm. Fiyat performans olarak daha iyisi yok bence.

bira tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Alman, hollanda, belçika grubunda çok iyi biralar var ama vergi yüzünden aşırı pahalılar ve boyları ufak genelde. Schöfferhöffer miydi neydi buğday birası o da çok güzeldi Metro'da vardı. Başka yerde görmedim. Duvel de değişik bir olay şişe küçücük ama sağlam vuruyor. Eski kaşar peyniri ile beraber çok içtim acayip gidiyo kaşarla

Yerli, yabancı, butik, buğday, ale vs hepsini denedim. En son bomonti filtresize geri döndüm. Fiyat performans olarak daha iyisi yok bence.

bira tavsiyesi değildir.
    Kaynağında kesilen vergilerin , toplam tahsil edilen vergilere oranla en yüksek olduğu ülke biz olabiliriz.. Tuttum mu bırakmam diyorlar

Sayfa 155/193 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •