Kesinlikle aç gözlü olmıcaksın,tüm suç bemde adamlar ne yapsın daha, 1 den 9 lara götürüdüler, 60 bin kardan 24 bin zarara düştüm. Aptallıktan balka birşey değil.
Printable View
Kesinlikle aç gözlü olmıcaksın,tüm suç bemde adamlar ne yapsın daha, 1 den 9 lara götürüdüler, 60 bin kardan 24 bin zarara düştüm. Aptallıktan balka birşey değil.
100 lotla girmiştim şu an zarar 178 TL..Bu 100 lotu bile satamıyorken ,yüklü mitarı olanların Allah yardımcısı olsun ! :( (
Valla hocam 9 kat artmış bir hisseye girip 60 bin TL kar edip hala zarar yazdıysanız tamamen kanaatsizliğinize denk gelmiş. Umarım zarar daha büyümeden çıkabilirsiniz.
Maalesef spor hisseleri beklenti bitince mum gibi eriyip ciddi zarar yazdırabilirYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spor hisseleri böyledir şelale olur. Ki güzel kazandirdi.Kârını alıp cebine koyacaksın. Ve yukarıdan alânları da dökmeden tekrar oraya gitmez. Terste kalanlara Allah sabır versin
Tspor primi ciddi abarttı. Böyle çıkışın da maalesef böyle inişi oluyor. 1,30 lardan 9 ları bırakın Türkiye Süper Lig şampiyonluğu, Samp. Ligi Şamp. ile de acıklayamazsın. Persembe tabanı belki görür ama oradan tepki olmalı. Sonra ki günlerde piyasa değeri 85-95 mio usd aralığı beklenmeli.Al sat tavsiyesi değildir
Yarın CAS tan kötü haber gelirse bence 2 dip daha görür.. Son affedilen takım için CAS yanlış yaptı affetmemeliydi diyorlar spor camiasında CAS buna bakıp baskı altına girerse TS ye ceza onanır bence ..Kesinlikle ytd
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani Bjk nın gideceği yol var mı anlamında ?
Yani hisseyi 2.65 tl.de bekle diyor
90 mil.$×6.91kur÷236.4 mil.lot hisse=2.63 tl.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek diyor ki ; "Daha ne yapayım ? taban da yaptırmadım, satmanız için devamlı şans da veriyorum, artık gerisi size kalmış"
Bak tabanı göstermedim 4.87 yaptım, işte yine satmadın, ozaman 4.56 da gòrūşūrūz diyorSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu TS speģine hayret ediyorum. Bu hareketleri nasìl yaptırıyor. Tabana hareket yapıp 4.87 yi göster, sonra 4.57 ye getir, ordan 5.00 yap. Ve bunu defalarca yap. Hayret ! Tabi, onca mal başka nasıl devredilir ?
Artık hep eksi eksi gidecek..satmak daha mantıklı
5. Dibini de yaptı. Bakalım ne kadar daha düşecek.
Al-sat yatırım tavsiyesi değildir
arkadaşlar cas tan bir haber varmı
İnternet üzerinden gerçekleştirilen, bordo-mavili kulübün çalıştığı İsviçre'deki hukuk bürosunun yanı sıra Türkiye'den Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Hukuk İşleri Sorumlusu Eda Lermi Zorer'in katıldığı duruşma yaklaşık 6 saat sürdü.
Genel Müdür Sinan Zengin ile Mali İşler Direktörü Coşkun Karaoğlu da çevrim içi duruşmada konuştu.
CAS'ın bu ay sonuna kadar kararı açıklayacağı belirtildi.
Artık bir aşağı bir yukarı savrulur durur...:( (
UEFA'dan 1 yıl Avrupa Kupalarından men cezası alan Trabzonspor, CAS'la 6,5 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi.
UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu tarafından 1 yıl Avrupa'dan men edilen Trabzonspor'un Uluslararası Spor Tahkim Kurulu'na (CAS) yaptığı başvuru sonrasında ilk duruşma dün Lozan'da gerçekleştirildi. Trabzonspor'u, İsviçre'deki hukuk bürosunun yanı sıra telekonferans ile toplantıya katılan*Başkan Ahmet*Ağaoğlu ve Hukuk Kurulu*Başkanı Avukat Eda Lermi*Zorer de temsil etti.
Sabah Gazetesinden Yunus Emre Sel'in haberine göre;*6.5 saat süren duruşmada ilk olarak CAS hakimi, UEFA Kulüp Disiplin Kurulu'ndan verdiği cezanın nedenlerini detaylı şekilde açıklamasını istedi. Hakim ardından bordo-mavililere*üç yıl önce imzalanan*anlaşmaya neden uyulmadığı*sorusunu*yöneltti.*Trabzonspor hukuk ekibi ise uzun uğraşlar sonucunda hazırlanan yaklaşık 30 sayfalık savunmada gerekçeleri tek tek açıkladı.
Savunmada özellikle eski Başkan*Muharrem Usta ile yapılan anlaşma*sonrasında kulübün yükümlülükten*kurtulduğu,*son dönemdeki*harcamalarında azalmaya gittiği,*sponsorluklarla önemli gelirler elde*ettiği ve tribün gelirlerinin de ciddi*şekilde arttığına vurgu yapıldı. Bu*nedenlerle Trabzonspor'un ekonomik*olarak çok iyi bir duruma geldiği,*Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmanın*ardından ise oyunculara, menajerlere*ve herhangi bir kulübe borcun*dahi bulunmadığı belirtildi.
Verilen cezanın kaldırılmasını talep eden bordo-mavililer,*Şampiyonlar*Ligi'ne katılımdan gelecek*parayla kulübün iyi noktalara geleceğine*ve bu durumun ekonomik olarak atılan adımlara çok ciddi katkı yapacağına da vurgu yaptı.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve hukuk kurulu duruşma sonrasında oldukça umutluydu. CAS'ın kararını Şampiyonlar Ligi kura çekiminden önce açıklamayı düşündüğü ve 2 hafta içinde kararı duyuracağı bildirildi. Cezayı veren UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu'nun da duruşmada cezanın devam etmesi yönünde savunma yaptığı bilgisine ulaşıldı.
bunun düşüşü hangi ayda duracak arkadaşlar insan buralardan almayı bırak trader etmeye korkuyor ytd
Pazartesi salı çarşamba bence 370 civarında olur hafta sonu başakşehir şampiyonluğunu ilan ederse tabiki. Daha sonrada CAS tan bir kötü haber gelirse 2.60 2.90 arası gezinir gibi geliyor. Kesinlikle ytd
2.20 liraya kadar iner sampiyon olmazsa.ytd kesinlikle
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şampiyon olamaz bence 2.20 den alırız o zaman.ytd
Bu haftada yenilir Başakşehir şampiyonluğunu ilan eder bence ytd
S. A. Yukarıdaki 4 msj sahibine itafen yazıyorum bu msjı, size hisselerimi 7. 50-8 liradan satıcam, alacağınız fiyat bu.
Aleyküm selâm kardeş sen yazdın diye cevap yazıyorum. Başka arkadaşlar yanlış anlamasın. Umarım o fiyata satarsın. Ben 4.49 dan almıştım 7.50 ye satmıştım. Ama 3 haftadır görünen köy klavuz istemez, TS beceremedi bu işi. Ben olabilecek senaryoyu yazdım 10 gün içinde CAS tan kötü haberde gelirse o daha kötü Allah malda olanlara sabır versin. Kesinlikle yrd.
Bu arada Başakşehirsporu da tebrik etmek lazım.
Ts Şampiyonluğa giderken, buna çok inanmışken, çok büyük yıkımla şampiyonluğu bıraktı. Bu yıkım; seneye ve ilerisi için takımda, çok büyük travma getirirse şaşırmam....
Fenerbahçe benim takımım, ne yaptığı belli değil. 6 yıldır özellikle son 2 yıldır, müthiş yanlışlar ve müthiş yanlış kadro planlamaları, bu sene görülmemiş aleyhimize yapılan faiş hakem hataları ve net karşı karşıya kaçırılan goller, vasat topçular...
Gs, yabancı kuralından en olumsuz etkilenecek takım, çok büyük maaş yükü, şampiyonlar ligine göre yapılmış planlamalar ve seneye Şampiyonlar ligine gidemeyecek olması ve olması düşünülen büyük bir gelirden mahrum kalacak olması, mecbur küçülmeye gitme mecburiyeti...
Bjk nin yaşadığı maddi sorunlar ve diğer 3 takımla benzer sorunlar...
—////
Başakşehir in iyi kadrosu, Şampiyon olması, kurulu düzeni, seneye gelecek Şampiyonlar ligi geliri, 3 büyüklerin müthiş kötü yönetiliyor olması,,,
Özetle; Başakşehir bu gidişle yıllarca ligimize ambargo koyarsa şaşırmayın, ben şaşırmam...
—-///
Borsaya kote spor hisselerinde ki , pasif stabil, sürekli yatırımcı hariç,
orda ki gezen paranın ,gezen akıllı paranın, fonların, yukarıdaki sebeplerden dolayı, büyük çıkışlar olması durumunda, bu gezen paranın;
Başakşehirin hisselerinin borsamızda olmaması sebebiyle;
Bilanço odaklı; büyüme ve kar eden şirketlerimize dönmesi umuduyla )))
Şahsi fikrim; Ünal Hoca gönderildiği gün bu Ts forumunda taa o zaman yazmıştım, Ts şampiyonluğu kaybetmişti..,
Yatırım tavsiyesi değildir..
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
TS speğini tebrik edelim. İnsafsız değil, Devamlı tabanı çõzüp, herkese çıkma fırsatı tanıyor. Hemde her taban oluşunda.
Satmak isteyene izin veriyorlar gibi. Al-sat tavsiyesi değildir
Taban serisi başladı kemerleri bağlayın...Son 3 gundur ekşi ekşi gidiyoruz....
Söylemiştim.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sportifler hep böyledir,5-10 misli artar söylentilerlen,ayni şekildede düşerler beklenti bittiği için,1 hafta önce 8 üzeriydi,şimdi 4.02 tabanda,önceden belirttiği gibi,durak yeri 2-3 arası bir yer...ytd.
Fener niye rapor kadar tepki vermedi Fener eldiven artıya geçti...
Siz neyin kafasını yaşiyorsunuz?SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam yanlış bir şey söylemiyor, 8 liradan satacağım diyor, illaki o gün bir gün gelecek. Tabii ozaman diğer sportiflerde beşe-ona katlamış olacak.SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.