Kesinlikle aç gözlü olmıcaksın,tüm suç bemde adamlar ne yapsın daha, 1 den 9 lara götürüdüler, 60 bin kardan 24 bin zarara düştüm. Aptallıktan balka birşey değil.
Kesinlikle aç gözlü olmıcaksın,tüm suç bemde adamlar ne yapsın daha, 1 den 9 lara götürüdüler, 60 bin kardan 24 bin zarara düştüm. Aptallıktan balka birşey değil.
100 lotla girmiştim şu an zarar 178 TL..Bu 100 lotu bile satamıyorken ,yüklü mitarı olanların Allah yardımcısı olsun !(
Valla hocam 9 kat artmış bir hisseye girip 60 bin TL kar edip hala zarar yazdıysanız tamamen kanaatsizliğinize denk gelmiş. Umarım zarar daha büyümeden çıkabilirsiniz.
Maalesef spor hisseleri beklenti bitince mum gibi eriyip ciddi zarar yazdırabilirYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spor hisseleri böyledir şelale olur. Ki güzel kazandirdi.Kârını alıp cebine koyacaksın. Ve yukarıdan alânları da dökmeden tekrar oraya gitmez. Terste kalanlara Allah sabır versin
Tspor primi ciddi abarttı. Böyle çıkışın da maalesef böyle inişi oluyor. 1,30 lardan 9 ları bırakın Türkiye Süper Lig şampiyonluğu, Samp. Ligi Şamp. ile de acıklayamazsın. Persembe tabanı belki görür ama oradan tepki olmalı. Sonra ki günlerde piyasa değeri 85-95 mio usd aralığı beklenmeli.Al sat tavsiyesi değildir
Yer İmleri