BIST kýsa vadeli düþen kanalda ilerliyor. Pembe çizgi 200 günlük hareketli ortalama. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e1b40d26f6.jpg
GM 5 Plus cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Printable View
BIST kýsa vadeli düþen kanalda ilerliyor. Pembe çizgi 200 günlük hareketli ortalama. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e1b40d26f6.jpg
GM 5 Plus cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bakalým Devlet adamlarý neler diyecek yarýn, ama Baba yiðitlere bir destek yakýndýr diye düþünüyorum.
6.80 yazmýþtým birden gelmiþ 6.95 e sats yazdim hop gitmiþ .fenere devam yanýnda da bjk
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle üstad amma daha istenilen primi yapmadý
Oho oda biþeymi ben 7,85 kýrdýrsýn diye oralarda aktif alýþ yollamýþtým üstlere.
yani 7,30 ile 7,80 arasý her kademede iþlemim vardýr.
sadece ortalamam 7,30 larda.
yaz bazen öyle anlar vardýrki. zararý çýkarman yarým saaate bakar.
Mesela burdan bi 7,45 e tepki verse atýyorum 7,40 satýp 7,15 tekrar yerine konsa direk zarar çýkar.
Yani bu olmayacak þey deðil. yani bunun gibi türlü türlü senaryolar türetilebilir. Þahsen bende yüklü var. yorucu oldu bu düþüþ. onun için maliyete yakýn bölgelerden yükü azaltacaðým.
hareket alaným geniþlemeli.
Satmak yok... YUNSA %70 ihracatla çalýþýyorsa sýkýntý olmaz... Henüz oyun bitmedi... BM Genel Kutulu ABD'ye Suriye'ye müdahale izni vermez... Dolarda ilk dalga sakinlerse yýrttýk demektir... Trump içeride çok sýkýþmýþ durumda... O yüzden Suriye ve Rusya'ya operasyon yapmaya çalýþýyor...
Angarali misin bilmiyorum ama alakan olduðunu düþünüyorum kardeþim .. Olaylara yaklaþýmýn ve teþbihin 10 numara para bu gelir gider :p Deðiþik düþünenler vardýr ama piyasa fiyatlamasi gerekeni sanýrým fiyatladi deli vurur mu vurmazmi suriyeyi iþ ona kaldý gorucez bý vakte kadar -.- Burda insanlara çok fýrsatlar sundun ama bazý insanlar vardýr kazanamazlar ibretlik ''Vermeyince Mabut Neylesin Sultan Mahmut '' misali aslýnda þu anki durum büyük risk taþýsa da o kazanamayanlara bile bý altýn vuruþ sunabilir 🤑 Paylaþýmlar için teþekkürler ..
Neyse ben biraz çalýþam yeni yunsa karel lazým bana yoksa bu iþ böle olmýcak :D
Hocam yeni yunsa karelin zamaný geldi geçiyor bir an önce bekliyoruz.
Hocam Ykgyo da bir deðiþiklik var mý . Büyük beklenti devam mý.
Bu havada hiçbir beklentiyi beklemeyin bence
Teþvik dediler piyasa teþviði beðenmedi
Endeks 130 bine gidiyor dediler 110’a geldi
Malum coðrafi konumumuz her an bir savaþýn arasýnda kalmaya müsait
Hali hazýrda zaten savaþtayýz
Dolar euroda anasýnýn nikahýna gitmiþ
Olaðanüstü hal kalkmamýþ
Falan filan inter milan.............
Evet hocam ykgyo da epey saldý.uzuncuyuz nasýl olsa.
Bu endeks nereye kadar duser onem arzeden o bence endeks 70 binde iken dolar yine sahlanmisti boyle 22 dolardi dip yani 90 binler aklimizda dursun..
Aleyküm selam bi.
Abi beni biliyon çok zýplýyom bu aralar.
Neyse sora yunsanýn kademeleri biliyon þelalede kademe yok. Eee stop mtop olamadýk haliylen :D
Yoksa petkim gibi kademe vardýda benmi stop olmadým. beni biliyon gözünün yaþýna bakmam stoplarýn.
ama mal baya olunca elde kaldý ahahahha
uzuncu oldum.
Gerçi önceki aldýklarýma sayýyorum.
önemli deðil bi þekilde ben çeviririm beni biliyon.
Benim asýl canýmý sýkan günlükler çok bozuk bu günlükleri toparlamak baya zaman alýcak.
genel bütün kaðýtlarda durum ayný.
Sen bilirsin üstad... Bizde kurþun az biliyorsun... Ancak cart diye sabah devre kestirince aklýma almaktan baþka birþey gelmedi... 66-67-68 vermedi... Pet diye 74 sonra 87'ye çekti... Al alabilirsin... Birde tahtada Philip Capital var... Sanýyorsun Citi'ye Birkan yapýyor aldýklarýný... Son olarak yabancý payý %64'un altýna düþmüþ. 4.10'lardan dolar bozup trpeklak olmuþ hisselere %10 aþaðýdan giriyorlar ohhh kaymaklý ekmek kadayýfý mübarek... Pahsliysa bize pahalý elin oðluna ucuzunu ucuzu geliyor...
Bir de uzman olduðunu söyleyip dolar yükselirken borsa düþmesi normalde ters korelasyon var diyorlar... %65'i yabancýlarýn elinde olan borsada böyle korelasyon hesabý olmaz... Bence dolarda ilk dalga bitti... Sonra Mayýs'ta ikinci dalga gelir... Ýþte o zaman filim baþka bir aksiyona geçebilir...
Yine de çok dikkatli olmak lazým...
Not: 7.70'den Özdere YUNSA almýþtýk Allah'tan bugün aramadý... Gerçi onlar þerbetli bu konuda...
Bir saattir telefondan bu grafiði çizmeye çalýþýyorum...
YUNSA
2007-2009 aradý 1.65'ten 50 kuruþa düþüþ sonra 50 kuruþtan 6 liraya yolculuk... Sonra oradan 2.50'lere ardýndan bugüne kadar gelinen aþama... Sizce ne kadar daha yolu olabilir...
https://resmim.net/f/llL7tm.png
Sacro Üstad fener almion mu 34.40 tan yerine koydum
Slm... Teþvik beðenilmez mi... Teþvikte çok sýkýntý yok... Ancak senin 50 milyar dolar yani 200 milyar liradan fazla cari açýðýn yanýda 128 milyar lira teþvik vereceðim dersen bu faiz oranýyla kimse sana borç vermez... Faizin düþmesi için de basta OHAL ve MB üzerindeki siyasi baskýnýn kalkmasý lazým... Suriye'de iþlerin düzelmesi bizi çok rahatlatýr... Ýçeride sýkýþan Trump bölgeyi ateþe atarak içeride kendini kurtarma çabasýnda... Amannn dünyanýn derdi iþte... Yalan dolan...
Not: Bizde o kadar sýkýntý olsa %60'in üstünde yabancý payý olmaz... Bunlar hep parayý hupletmek için yapýlan oyunlar...
Faiz lobisi falan demeyin pis dalarým :yahoo: þaka... 2013 Mayýs ayýna 2 kredi derecelendirme kuruluþu notumuzu artýrmýþ, faiz tarihi dip %4.5 dolar 1.80 liraydý... Bu kadar düþük faiz ve kutu sürdürmek istemeyen ysbdnci bu güzel ortamý Gezi vs... bozarak kuru bugün 4 liranýn üstüne çýkardý... Sonrada güzelim þirketleri bedavadan almaya baþladý... Turkcell'in bir uygulamasý var... Salla Kazan... Bugünlerde BIST'te onu ysoiuitksr iþte Çalkala-Kazan...
Ýyi oynayan kazansýn o zaman...
Olasý komplo teorileri :
A-
1 Abd kimyasal saldýrýyý yaptýran taraf,
2 Ayný zamanda kimyasal saldýrý yapýldý diye Suriye'ye müdahale edecek taraf (Yanýna bir veya birkaç Avrupa ülkesi alarak)(bknz Libya,Irak)
3 Trump Suriyeden çekiliyoruz diyor Münbiç , Elbab ile oyalanýrken pentagon haklý gerekçe bularak Suriye'nin tamamýný yönetmek için operasyon'a baþlýyor.
4 Esad ele geçiriliyor , yönetim operasyonla yok ediliyor
5 Ýsrail operasyon sonrasýnda sýnýr güvenliði gerekçesi ile bölünmüþ Suriye topraklarýndan konuþlanýyor
6 Abd , Suriye yönetimi Suriye halkýnýndýr diyerek Ypg, pyd gibi teröristleri oranýn yerli halkýymýþ gibi Sýnýrýmýza yakýn þehirlere konuþlandýrýyor , sözde barýþ güvercinleri uçuruluyor
7 Gözler Lübnan'a çevriliyor, Call of Duty yeni oyun çýkýyor ,
B-
Ýlk iki madde ayný, Suriye'ye 25-30 füze saldýrýsý yapýlýyor , Çin ve Rusya operasyonun sonlandýrýlmasý için tepki gösteriyor B.M.G.K acil toplantýya çaðrýlýyor operasyon sonlanýyor , Trump sözde Suriye halkýnýn güvenliði için Abd nin Suriye de konuþlanacaðýný beyan ediyor. A þýkký ileri ki bir tarihe farklý metotlarla uygulanmak üzere ertelenmiþ oluyor
C- Rusya ve Abd karþý karþýya geliyor ( bir iki uçak düþebilir ama bu hiç bir zaman olmaz, ikisi de yeni sömürgeler peþinde )
Beni zaten fener kurtardý sað olsun.
ben sadece yüklü girmediðime üzülüyorum.
ama büyük marj yememi engelledi.
Hatta ben bügün 34,80 kapanýþtan yarým saat önce aldým. yarýn sabah 35,40 lardan sallamak için.
Bu fenerin grafiðinin oturmasýný bekliyorum büyük alýþ için.
daha tam þartlarým oluþmadý. Olusunca büyük alýþ yapmayý düþünüyorum. eski günlerdeki gibi. Biraz daha þekil almasýný bekliyorum.
Hemsoooo sen bu ayularin hakkindan gelemedin.:kahkah:
Zaman daralmadi mý üstad Ali Koç seçimine hazýrlýk yapýyor gbi
Abi bak þimdi. gedikte 2,3 milyon lot var. doçe 1,8 citide 1,4 yani toplamda 5 milyon lot larý var.
Bu salaklar 8,15 kapanýþ seansýnda benim 15 bin kadar lotumu çizerek aldýlar.
Akabinde ben tekrar 7,40 lardan malimý yerine koydum dahada arttýrarak. neyse sürekli takas bakýyorum 15-20 bin lot verdiler hadi de 50 hadi de 100 bin lot verdiler de 7,50 lerden. eee geriye 4,90 milyon lot var ve kaðýt 7,60 dan 6,60 gördü 4,9 m lotta 4,90 milyron zarar demek bu :D kardan zarar diyelim çünkü maliyetleri 6 civarý.
Ve böyle bir durumda bugün 6,80-90 lardan destek atmadýlar.
yani sonuç olarak sonuç þu bu kaðýdý ky düþürdü kardeþim ve bu adamlarda buna ses etmediler.
planlarý nedir ne deðildir bilmiyorum ileride anlýyacaðýz. Ben yine trade ime devam edeceðim.
Biliyosunki yeri geldiðinde bu kaðýdýn 60 kuruþ çizmesi yarým saatini almýyor.
vs vs vs anlat anlat bitmez. :D
Bir grafik atcem þimdi, ne diyim..Benim kafamýn bozulduðu ne biliyormusun aslýnda.Bu vatanýn çocuklarý o tankýn merminin önüne koyabilecek kapasitede,öyle bir ciðerleri var,ancak iþin tekniði kýsmý zayýf.Öyle bir alemki alem içinde alem var.Sonuç bu vatanýn evladý olmak benim için þerefin dibidir..Bist þöyle gitmiþ, dolar böyle olmuþ, aman þu þunu demiþ, þükr bu VATAN ýn evladýyým.Genetikten genetiðe öyle iþlemiþ ki bu dna lar, þükr daha fazla ilerletemiyorum malesef:(En azýndan kandýranlardan deðil susanlar olduk hep.
Çok dövdüler abi (medet)
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...225881600?s=19
Endeks analizim siir gibi calisti.
https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...577754625?s=19
Fenerde siir gibi calisti hatta 34 den 36 ikili tepe yapacak ongorum bile nokta atisi olmus.
Endeks ile feneri bole dogru gorup yunsada yakalanmamda bir ayri komedi oldu.
Neyse bakariz caremize. En azindan fener zarari dengeledi :)
Simdi burdaki fenerdeki nuans suydu. 60 likla yakaladim ben bunu. Ama endeks gocmesine gore bu 60 lik neden calisti. Cunku hem gunluk sondaydi hemde haftalik aci iyiydi.
Yani bana 60 lik son bulun ama ayni zamanda gunluk te son olsun ve haftalikta iyi olsun.
Simdi bir cok senedin 60 ligi sonda endeksinde sonda ama gunluk ve haftaliklar berbar oldugu icin bu 60 liklar az calisir sonra yine satis.
Yani hem gunlugu son olacak hemde 60 ligi. Ayni zamanda haftaligida guzel olan senede kafa goz dalariz endeksten hic korkmadan.
Bize bu lazim.
Bu tarz 60 lik yakalamamiz lazim.
Ciddi bir calisma lazim bana yardim edin guzel kagitlar yakalayalim.
Bu yukardaki 3 kriterin 2 sine uyan iki senet soyluyorum.
1. tuprs 60 lik ve haftalik uygun gunluk alda ama son lriterine uymuyor sadece 2 kritere uyuyor.
2. Glyho 60 lik ve gunluk uyuyor. Haftaligina daha var.
Bana bunun gibi 60 lik gunluk haftalik sona yakin kagitlar bulun ben rally yi secim.
Bunlar disinda hic bir kagit ilgimi cekmiyor.
Üstad Enka nasýl 60 lik sona geliyor gbi günlük satta degil
110 bin asagisinda acar muhtemel. 109300 e dogru suzulur endeks. Dolar euro ser basladi gune.
Adese ve alka nasýl?
ONEPLUS A5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOCO bu kriterlere uyuyor sanki Sacro hocam. geçen de paylaþmýþtým. dün de saðlam durdu
https://invst.ly/74xk1