Sacro Üstad fener almion mu 34.40 tan yerine koydum
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro Üstad fener almion mu 34.40 tan yerine koydum
Slm... Teþvik beðenilmez mi... Teþvikte çok sýkýntý yok... Ancak senin 50 milyar dolar yani 200 milyar liradan fazla cari açýðýn yanýda 128 milyar lira teþvik vereceðim dersen bu faiz oranýyla kimse sana borç vermez... Faizin düþmesi için de basta OHAL ve MB üzerindeki siyasi baskýnýn kalkmasý lazým... Suriye'de iþlerin düzelmesi bizi çok rahatlatýr... Ýçeride sýkýþan Trump bölgeyi ateþe atarak içeride kendini kurtarma çabasýnda... Amannn dünyanýn derdi iþte... Yalan dolan...
Not: Bizde o kadar sýkýntý olsa %60'in üstünde yabancý payý olmaz... Bunlar hep parayý hupletmek için yapýlan oyunlar...
Faiz lobisi falan demeyin pis dalarýmþaka... 2013 Mayýs ayýna 2 kredi derecelendirme kuruluþu notumuzu artýrmýþ, faiz tarihi dip %4.5 dolar 1.80 liraydý... Bu kadar düþük faiz ve kutu sürdürmek istemeyen ysbdnci bu güzel ortamý Gezi vs... bozarak kuru bugün 4 liranýn üstüne çýkardý... Sonrada güzelim þirketleri bedavadan almaya baþladý... Turkcell'in bir uygulamasý var... Salla Kazan... Bugünlerde BIST'te onu ysoiuitksr iþte Çalkala-Kazan...
Ýyi oynayan kazansýn o zaman...
Son düzenleme : egelim; 10-04-2018 saat: 23:33.
Dibe vurmanýn en güzel tarafý ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarý...
Olasý komplo teorileri :
A-
1 Abd kimyasal saldýrýyý yaptýran taraf,
2 Ayný zamanda kimyasal saldýrý yapýldý diye Suriye'ye müdahale edecek taraf (Yanýna bir veya birkaç Avrupa ülkesi alarak)(bknz Libya,Irak)
3 Trump Suriyeden çekiliyoruz diyor Münbiç , Elbab ile oyalanýrken pentagon haklý gerekçe bularak Suriye'nin tamamýný yönetmek için operasyon'a baþlýyor.
4 Esad ele geçiriliyor , yönetim operasyonla yok ediliyor
5 Ýsrail operasyon sonrasýnda sýnýr güvenliði gerekçesi ile bölünmüþ Suriye topraklarýndan konuþlanýyor
6 Abd , Suriye yönetimi Suriye halkýnýndýr diyerek Ypg, pyd gibi teröristleri oranýn yerli halkýymýþ gibi Sýnýrýmýza yakýn þehirlere konuþlandýrýyor , sözde barýþ güvercinleri uçuruluyor
7 Gözler Lübnan'a çevriliyor, Call of Duty yeni oyun çýkýyor ,
B-
Ýlk iki madde ayný, Suriye'ye 25-30 füze saldýrýsý yapýlýyor , Çin ve Rusya operasyonun sonlandýrýlmasý için tepki gösteriyor B.M.G.K acil toplantýya çaðrýlýyor operasyon sonlanýyor , Trump sözde Suriye halkýnýn güvenliði için Abd nin Suriye de konuþlanacaðýný beyan ediyor. A þýkký ileri ki bir tarihe farklý metotlarla uygulanmak üzere ertelenmiþ oluyor
C- Rusya ve Abd karþý karþýya geliyor ( bir iki uçak düþebilir ama bu hiç bir zaman olmaz, ikisi de yeni sömürgeler peþinde )
"Kiþisel görüþümdür, Yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR"
Beni zaten fener kurtardý sað olsun.
ben sadece yüklü girmediðime üzülüyorum.
ama büyük marj yememi engelledi.
Hatta ben bügün 34,80 kapanýþtan yarým saat önce aldým. yarýn sabah 35,40 lardan sallamak için.
Bu fenerin grafiðinin oturmasýný bekliyorum büyük alýþ için.
daha tam þartlarým oluþmadý. Olusunca büyük alýþ yapmayý düþünüyorum. eski günlerdeki gibi. Biraz daha þekil almasýný bekliyorum.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Hemsoooo sen bu ayularin hakkindan gelemedin.![]()
2023 sonu Bist 8000?
Zaman daralmadi mý üstad Ali Koç seçimine hazýrlýk yapýyor gbi
Abi bak þimdi. gedikte 2,3 milyon lot var. doçe 1,8 citide 1,4 yani toplamda 5 milyon lot larý var.
Bu salaklar 8,15 kapanýþ seansýnda benim 15 bin kadar lotumu çizerek aldýlar.
Akabinde ben tekrar 7,40 lardan malimý yerine koydum dahada arttýrarak. neyse sürekli takas bakýyorum 15-20 bin lot verdiler hadi de 50 hadi de 100 bin lot verdiler de 7,50 lerden. eee geriye 4,90 milyon lot var ve kaðýt 7,60 dan 6,60 gördü 4,9 m lotta 4,90 milyron zarar demek bu :D kardan zarar diyelim çünkü maliyetleri 6 civarý.
Ve böyle bir durumda bugün 6,80-90 lardan destek atmadýlar.
yani sonuç olarak sonuç þu bu kaðýdý ky düþürdü kardeþim ve bu adamlarda buna ses etmediler.
planlarý nedir ne deðildir bilmiyorum ileride anlýyacaðýz. Ben yine trade ime devam edeceðim.
Biliyosunki yeri geldiðinde bu kaðýdýn 60 kuruþ çizmesi yarým saatini almýyor.
vs vs vs anlat anlat bitmez. :D
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Bir grafik atcem þimdi, ne diyim..Benim kafamýn bozulduðu ne biliyormusun aslýnda.Bu vatanýn çocuklarý o tankýn merminin önüne koyabilecek kapasitede,öyle bir ciðerleri var,ancak iþin tekniði kýsmý zayýf.Öyle bir alemki alem içinde alem var.Sonuç bu vatanýn evladý olmak benim için þerefin dibidir..Bist þöyle gitmiþ, dolar böyle olmuþ, aman þu þunu demiþ, þükr bu VATAN ýn evladýyým.Genetikten genetiðe öyle iþlemiþ ki bu dna lar, þükr daha fazla ilerletemiyorum malesefEn azýndan kandýranlardan deðil susanlar olduk hep.
Para puldan,makam, mevkiden baðýmsýz VATANSEVERLER..
Yer Ýmleri