Ooo :cool: evet buralar dolarsa izlemesi daha keyifli olur :evil: bu arada " ballı " uye olmadan buralardan gitmek nasip olmasın bana :kahkah:
Printable View
Ooo :cool: evet buralar dolarsa izlemesi daha keyifli olur :evil: bu arada " ballı " uye olmadan buralardan gitmek nasip olmasın bana :kahkah:
İşc ( amiral) biraz daha motorlar devir alsın...
Show nasıl olur...buralarda göreceğiz.
Saygılar.
XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gel vatandaş geeel. Damping devam ediyoooor. Domatesin, hıyarın fiyatı bile %100 artsa da maydanozda damping devam ediyor, gieeellll.
Endeks 2005, ama maydanozda dampinge devam. Gel artık daaa.
Bu tür grupların bütün grup şirketletini birleştirip tek şirket haline getirilmeli. Aynı nitelikte çok sayıda şirketle borsada gereksiz kalabalık yapıyorlar. Niteliksiz uzun borsa tarihleri ortada grup şirketlerinin hepsinin… borsada aynı niyelikte çok sayıda şirketle alinin kulahı veliye, velinin külahı selamiye, selaminin külahı tekrar aliye oyunları hep!
Çok haklısınız kardeşim size milyon kere katılıyorum..Bende burada hep bu önemli konuyu işlemeye çalıştım ..Yıllarca şaibeli,hileli işler yaptıklarını vurguladım ama nafile kimselere sesimi duyuramadım...Mücahit Ören'in ,Sayın Cumhurbaşkanı , bağlı sorumlu devlet kurumları Spk gibi ayrıca arkasında durduğu desteklediği yaptığı hırsızlık,yolsuzlukları görmezlikten geldiği sürece bu şahıs yakın zamanda borsaya dört yavru şirket daha sokmaya vatandaşı soymaya devam eder...Hesap soran ,denetleyen,yargılayanmı var mücahit Ören'i meydanı boş bulmuş astığı astık, kestiği kestik Kırk Haramiler çetesi gibi 1 ana holding 5 iştirak şirketle ekonomik terör estiriyor, Borsa'da;hırsızlıkları,dolandırıcılıkları,vurguncu lukları,hileli ve şaibeli işleriyle adeta meydan okuyor ..Allah ıslah eylesin..
Daha nitelikli bir borsa için, bu tür grupların bütün grup şirketletini birleştirip tek şirket haline getirilmeli gerek… Aynı patronların yönetimindeki aynı veya benzer nitelikte çok sayıda şirkeler borsada gereksiz kalabalık veya kirlilik yapıyorlar. Niteliksiz uzun borsa tarihleri ortada bu grup şirketlerinin hepsinin…
Borsada aynı niyelikte çok sayıda şirketle var olma; sadece alinin kulahı veliye, velinin külahı selamiye, selaminin külahı tekrar aliye oyunları için hep!
Bırakın bu şirketlerin birlrştirilmesini, aynı nitelşkte yeni iştirak şirketlerinin borsaya kote edilmesine izin veriliyor. Oysa bu iştirak şirketleri zaten ana ortak bünyesinde dolaylı borsada sayılırlar zaten. Boş kalabalık üretmenin ne gereği var. Ayrıca uzun yıllar ana ortaklığa hiç bir şey katamamış niteliksiz iştirak şirketlerinin de borsaya kote edilmesine izin verilmesi ne berbat bir borsa yönetimi. Her alandaki gibi borsa yönetimide de”atı alan üsküdarı gecer anlayışı” egemen. Bir ülkenin ekonomi finans kurumlarının bu kadar niteliksizleşmesine veya yozlaşmasına ‘yola devam” denmesi utanç verici!
Arkadaşlar kusura bakmayın ama öyle boş lafla peynir gemisi yürümüyor. Adamlar öyle ya da böyle mevzuata uydurarak 3 milyar hisseyi halka arz etmiş ve cukkaları cebe indirmiş. Artık sk...miş gö...ün davası olmaz misali şöyle olmalı böyle olmalı ile bir yere varamazsınız. Kaderine razı olacak ya da aktif olarak hakkını arayacaksın. Tercih senin.
Gel vatandaş gel. Pazar endeksi 2050, enflasyon % 50 ama maydanoz hala 60 kuruş. Gieeell.
Madem öyle doğruları sen yazda biz okuyalım hem sana ne kimin ne yazıp çizdiği okumaz ,katılmaz geçersin hem sen değilmisin mahmut paşa malları bunlar diyerek pazarcı ağızıyla çığırtkanlık yapan mal pazarlayan tekin adam değilsin vesselam benim bildiğim insan dimdik elif gibi doğru olmalı kavak yaprağı gibi bir o yana bir buyana eteklerini savurmamalı...Siren+ Okijen= aynı kişi olabilirsiniz belkide ikiz kardeş çünkü aynı boş faydasız muhabetler ve fitne fesat geliştirme çalışmaları...Bizim değindiğimiz konular gerçek olan konular bunları biz uydurmuyoruz ...Adamların 6 adet irili ufaklı şirketleri borsada işlem görüyor içlerini şaibeli bir şekilde boşaltıklarını nominal değer olan 1 tl'nin yarı fiyatına indirmiş orada tuzağa vuranlara hayır yok demiyor veriyor malı şimdide İhaas'ın kanatlarını yolmaya başladı sonra verecek fırına afiyetle yiyecek halbuki oradaki para tüm yatırımcıların parası ama tavuğu yiyen mücahit Ören hazretleri bizim isyanımız bu haksızlıklara yani balığın başıda kuyruğuda aynı kokuyor..Şimdi senin keyfini kaçıran bu önemli konularla alakalı yorumlarmı.. Yanlış da olsa geçmiş bir merhabamız var o yüzden fazla yormayacağım seni...
Bizim uşağın kafa karıştı :kahkah: sevcen onu ne güzel söyledin dicen gülüşüne kurban zeytin gözlüm dicen beni güldürdün dicen:kahkah:
Yahu sosyal medyada grafik paylaşanlar olmuş burdada paylaşsınlar söz bise demicem :evil: yahu alem bu insanlar lakin insan sevgisi var bende seviyorum şu 3 günlük dünyada değermi birbirimizi kırmaya..
Ah wise dostum ahhh. Beni bir tek sen anlardın ama sen de yanlış anladın. Bir zamanlar bana akraba çıkacağız derken şimdi siren ile ikiz yaptın. Senin canın haklı olarak öyle bir sıkkın ki kime ne diyeceğini şaşırmışsın. Neyse olur böyle şeyler.
Diğer taraftan benim, bu küffarların birşeyini savunduğum da yok. Adamlar çalmak için her yol-yöntemi deniyor. İçerden dışardan. Bedelli ile, yeni iştirak arzı ile, borsada yalan haber ile, manipülasyon ile ...ile, ile. Bunlara ek ve yetmezmiş gibi bir de finans kurumlarını iflas ettirerek çaldılar, çalıyorlar.
Özsermayesi 57.5 milyar olan THY'nin 697 milyon hissesi var ama gel gör ki 1 milyardan az fazla özsermayesi olan bizim maydanozun 1 milyar 181 milyon hissesi var. Yani demem o ki çalınan çalınmış, yapılan yolsuzlar yapılmış burada yazarak kim senin benim sesimi duyacak. Birçok insan direk SPK'ya, reise, diğer kurumlara, şirketin kendisine yazıyor ama nafile. Şimdi arkadaş gelmiş iştirakler birleş-meli, ...-malı diye bir takım laflar atmış ortaya ya da akıl vermiş biz yılların yatırımcısına. E şimdi bunun gerçekleşme, uygulanabilme gibi bir ihtimali var mı sence? Eğer varsa onu da açıklasın da biz de hak ve destek verelim. Elimizi taşın altına sokalım. Yok işte. En kestirme yol böyle hırsızlarla yola çıkmamak, bunların semtine uğramamak ama uğradık bir kere ve nedense bunların semtinde, pazarında aklıma maydanoz satıcıları geliyor. :kahkah:
Oxijen'im,wise dostum diyorsun güzel anlıyorum çünkü bende seni öyle bilmiştim ancak benim bildiğim kadim dostluk böyle değildir..Ayrıca benim yorumuma istinaden tepki olarak yorum yaptığını düşündüm..Ben kimseye kızıp darılmam kolay kolay yarı yolda bırakmam seviyorsam pazara kadar değildir yaralayıcı bir sözü olmadığı sürece ancak insan ne oldu ne gitti ne bitti babında duyarlılık gösterir ne haber der sorar ben bunu açıkçası bekledim ama bir hoşgeldin dahi demedin ..Önemli değil ben fabrika ayarları bozulan cenaze gününde millet yas tutup karalar bağlarken o kahkağalar atıp vursun davullar çalsın zurnalar gün bu gündür deyip halay başında halay çeken Siren'e :kahkah:bile kızamıyorum çünkü Doktor'u bile üstüne varmayın salın çayıra Mevla kayıra demiş:) Tanışık olmasak da gıyabınızda hepinizi severim bundan emin olun..Daha ne diyeyim kıvrak dansları ve figürleri olan Siren'i bile seviyorum.. :oleyo: Takma kafana biz hala manevi kardeşiz sevgim ise süresizdir.. Selamlar .. Not:''Gelin tanış olalım işi kolay kılalım sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz'' demiş Yunus Emre Hz.
Sağolasın wise'm. Ayrıca sen de şunu bil ki biz de bugün başka yarın başka değiliz. Klavye delikanlısı hiç değiliz. Çizgimiz, yolumuz bellidir ve doğruluk, dürüstlüktür. Gel gör ki herkesi kendimiz gibi bildiğimiz için buralardayız.
Ha bu ara hoşgeldin bile demedin diyorsun. Hayırdır wise dostum nereye gidip geldin de hoş geldin diyeyim. İnan konu ne ise yabancı kalmışım. Hele bi aydınlatıver bizi. Selamlar..
Kardeşim,Ve Aleyküm Selam..Hayırlı Cumalarınız Olsun..Boşver geçmişi kurcalamak yerine geleceği kurgulayalım dostluk,kardeşlik adına..Benden de selamlar..:wave:
Ballı üyeyi cin çarptı kayıplarda:hah: bak iyi niyet,dostluk,arkadaşlık,kardeşlik adına güzel gelişmeler var gel iki kelamda sen et yoksa pahalı maliyetli yatak lemonlar senindemi keyfini kaçırdı o zaman maydanoz verelim:kahkah: geeellllll çengelköy hıyarları bunlaaaarrrrr...:evil::ok: seviliyorsun..
İhlas grubundaki soyguna,hırsızlığa,ahlaksızlığa ekonomi otoritesi engel olabilir mi, isterlerse olurlar. Neden istemiyorlar orasını yazmak sakıncalı olabilir.
Öncelikle imtiyazlı hisseleri ortadan kaldırmaları lazım. Kaldırmıyorlarsa bedellilerine izin vermemeleri lazım. Sadece iki önlem bu soygunu durdurabilir. Ama yapmıyorlar işte.!!!
Halkın çıkarlarımı patronların çıkarlarımı. Şu ana kadar patronların çıkarlarını korudular ama devlet Halkın çıkarlarını korumak için vardır. Korumuyorlarsa orada bir suç işleniyordur.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2000 2010 yılları arasıydı sanırım ..
ihlas bi tavan oldumu yedi (7)tavn olurdu ilk tavanda alamasakta ikinci tavanda atlardık para kazanırdık ..
o günler yine gelirmi gelir valla ..
60 kuruşa hisse yok ..
her hisse bi gün deyerini bulur ..
9 aylıkta ilk defa kar açıkladı ..yıllıkta kar gelirse dahada hoş olur ..
yabancı alımı var önümüzdeki hafta güzel şeyler olabilir ..
kötü hisse diye bişiy yok kötü yerden alınmış hisse var ..ytd
Alın size gerçek soygunları , oynanan oyunları göremeyen çok bilmiş daha..Endex olmuş eskiye göre 203 bin 0,50-0,60 krş'luk batık şirketler bile 7.00 tl ile 10.00 tl fiyatları görmüş örnek:Trabzonspor 0.80 krş'lu fiyatlarda idi şimdi bak kaç tl'miş sayacağımız benzer hisseler çoktur.İhlas holding ve iştirakleri kasalarını tıka basa para doldurmuş bedellilerden peki neden yükselmiyor hisseler bunu Mücahit efendi değil sermaye piyasası kurulu açıklamalıdır mağdur yatırımcılara ki bana sorsalar şirketlerin içleri boşaltılmış ,soizeygun yemiş değersizleştirilmiş batırılmak için bir kıvılcım yeter durumuna düşürülmüş ama siz hala kötü kağıt yokmuş efendim nerden alınacağı önemliymiş biz bilmiyorduk ya bilge efendi hatırlattı bize dünya kar açıklasa olumlu haberler yayınlasalarda bunu mevcut fiyatlardan satış için kullanıyor iblis..Yatırımcıya bundan daha büyük kötülük olabilirmi..
Maximum arkadaş ne diyor;''İhlas grubundaki soyguna,hırsızlığa,ahlaksızlığa ekonomi otoritesi engel olabilir mi, isterlerse olurlar. Neden istemiyorlar orasını yazmak sakıncalı olabilir.'' doğru değilmi..Çekirge bir sıçrar iki sıçrar günün birinde bir gözü pek baba yiğide denk gelecek muhakkak anyayı konyayı görecek ya inşallah bakalım ne zaman...
Avatarıdemokrat76 demokrat76 is offline
Gümüş Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
5,132
Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
Hastalıksız,dertsin,şifalı ve sağlıklı günler dostlar.. Başkent,Getto,Demokrat,Atik ve diğer ihlasla yüklü donanımlı mübarekler nerelerdesiniz acik yorum yapsanız diyorum aklım, fikrim, beynim,gönlüm şifa bulsun mecburi sağlığımızın bekası için sıkışıp kaldığım hanemde..Sizlerde evlerinizden çıkmayın dostlar ,Siren(),Hus,Cefaks sizlerde çıkmayın,cümleten seviliyorsunuz..Allah'a emanet olun.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............
Demokrat76-biraz moral bozukluğu can sıkıntısı var elbette lakin umut ile beklemeye devam.dışarı çıkma konusu ise tüm gayret çabalar uygulanıyor fakat özellikle bankaların muco gibi doymak bilmeyen iştahlarına yetişmeye çalışıyorum.kredi kartı bireysel ve ticari krediler de kamu bankaları dahil hepsi çok vicdansızca ve fırsatçılık ile erteleme seçenekleri sunduğu için ödemeye çalışıyorum.
her açıdan zor bir süreç olsa da çok rahat atlatıp birkaç ay sonra unutmuş olacağımızı düşünüyorum.
dua temenni ve iyi dileklerinize katılıyorum.Rabbim hepimize bela ve musibetler den korusun.tüm forumdaşlara ihlaszedelere selamlar saygılar.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...................
Demokrat Kardeşim'e ,Rabbimiz olan Allah gani gani rahmet eyliye..Mekanı cennet olsun..Özledik seni be kardeş,gittiğin yer çokmu uzak dönülmeyen yerdemisin:28: Diğer güzel arkadaşlarıma selam olsun...bende hepsini seviyorum herşey para değil dostluklar çok daha önemli ve bakidir..
Geriye doğru zamanda yolculuk yaptım 170 li sayfalar da güzel dostluklar,paylaşımlar,yorumlar gördüm kardeşlik adına inanın çok duygulandım..sizede tavsiye ederim..
Bazen bende bakarım Sn.Visem eski sohbetlere. Güzel günlerdi o günler rahmete kavuşan arkadaşlarımızda oldu bende hayatın kıyısından döndüm ancak maddenin ne kadar manasızlaştığına şahitlik etsem de bu zalimlere kinim hiç bitmek bilmedi.
Neyse eski sohbetler diyorum çünkü bu topikte temel, teknik gibi analizlerin hiçbir önemi olmadığını hatta şirk-et kapa ağzımızla kuş tuttuk dese ertesi gün tutmuştuk fakat kaçtı dese, yani ....şak geçse buna hiç bir otoritenin karşı çıkmayacağını geç de olsa öğrendik...
Sn. Visenin telaşı da bu yönde biz yandık siz yanmayın derken biraz sert çıkabiliyor ve arkasından gönül almayıda iyi bilir.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıymetli ATİK kardeşim,paylaştığınız,verdiğiniz,değindiniz önemli konular,güzel ve değerli bilgiler için teşekkür ederim..Ayrıca benim duygu ve düşüncelerimi çok iyi analiz edip beni ön yargısız anladığınız,dinlediğiniz için de sağ olasınız..Güzel tarafından baktığımız her şey güzeldir mühim olan güzel bakabilmek dolaysıyla güzel insan her zaman güzel bakar güzel değerlendirir çünkü o insan güzel vasıflarla ,huylarla donanımlıdır..Selam olsun adil ve adaletli olanlara güzel huylu insanlara..Sağlıklı ve mutlu günler dilerim..
Oo dostlar nostalji yapmışsınız :kahkah: güzel günlerdi, sahi cefaks yazmaz oldu buralara hayırdır inşallah?
Sevgili ws kardeşim senin bir arkadaş var di hani herkesin telefonu var di onda, ara ara ariyordu , iste bir spk bir ihlas holdin bir forum yonetimini.... bir rica et de yetkilileri arasın, bir ricam var di onun icin:evil:
Tüm forumdaslarima sevgiler saygılar
https://youtube.com/shorts/WFyPzX-2PJM?feature=share
:kahkah: yahu insan sana nasıl kızsın :kahkah:
Siren,ben seni kıvrak danslarınla ve inceden inceden insanlarla dalga geçip hakaret etmenizle (mesela;Atik arkadaşımıza bilinçli olarak''Atık'' demiştiniz) sonrada salağa yatmanızla tanımıştım ama daha ne hünerler varmış sende baksana direk dansıda yapıyormuşsun..Vay bee...Malesef Covid19 gibisin her şeye bulaşıyor dil uzatıyorsun ...
Bugün bir miktar daha arttırdık. Hayırlı sı bakalım.
Biraz daha sertlesecek gibi...cool:;;
Saygılar bol kazançlar
Siren,kimlerden bahsettiğini bilemedim ama eğer tahmin ettiğim değerli insanlarsa merak etme sana her gün her saat selam gönderiyorlar özellikle de seni hiç unutamadıklarını söylüyorlar.. Forum yönetimi çatısı altında görmüşler seni fiskos ederken hemde kağıt kalem elinde yazıp çiziyor sonrada oynuyormuşsun.. Onlarda, gözlerimize inanamadık diyorlar...Vay bee..
Endeks olmuş 2.150, bizimki hala sertleşecek. :kahkah:
Geeell. Maydanoza geel.
:kahkah::evil::kahkah: Oxsijen'im valla o bahsettiğin konuyu dün işleyecektim :oleyo: sonra dedimki her açığada parmak basma bazılarınıda görme vaz geçtim yazmaktan ama yarıldım gülmekten..Seni kutlarım kaçmamış gözünden..:bravo::bravo::bravo: Valla ne yalan söyleyeyim seni kardeşim gibi kendime yakın hissediyorum buna inan..Selamlar...
Wise kardeşim sağolasın, sen de seviliyorsun bunu bil. Neyse şimdi birileri bizi aynı kişi olmakla suçlayacak.:kahkah:
Biz yine konumuza dönelim. Ben de bu maydanozun sertleşeceğine inanıyorum ama bunun için kallavi bir mutluluk çubuğuna ihtiyaç var değil mi? :oleyo: Sen ne diyorsun dostum wise?:evil:
Isınma devam ediyor .. Ciddi hazırlık var gibi !
Biraz daha ekleyeceğiz anlaşılan, izin verirlerse.
Saygılar bol kazançlar
Endeks 2.157, 1 aylık sertleşmesi %32. Maydanoz ise maydanoz olmaya devam. 20 yıldır ereksiyon, pardon sertleşme problemi var. Müconunki mental mi, yoksa fizyolojik mi bilinmez ama görünen o ki mutluluk çubuğu olmadan o iş biraz zor.:oleyo::kahkah:
tarziniza bayildim, hedefiniz nedir yaklaşık nekadar lot düşünüyorsunuz , ben şahsen ky olduğumdan istediğim zaman alabiliyorum hiç kademe yükseltmeden :kahkah: kademe yükselterek aldığımız senetlerde olmadi değil hani :oleyo:
Hazırlık demissiniz nasil bir hazirlik sezdiniz hayirdir insallah.
Sayın thejackalav,
Sizi pkart ve isctr topiğinden tanıyorum.
Özellikle pkart tarafındaki temel ve takas açıklamalarınızla bizleri aydınlattınız.
Burada da tecrübe ve beklentilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
a1 lotu bugünki satışla 102 milyon kaldı ..
gedik topluyor ....
yabancı topluyor ..
a1 102 milyon nedirki bitirince yaparız bişeyler ..
Geeeell...