Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Arkadaþlar kusura bakmayýn ama öyle boþ lafla peynir gemisi yürümüyor. Adamlar öyle ya da böyle mevzuata uydurarak 3 milyar hisseyi halka arz etmiþ ve cukkalarý cebe indirmiþ. Artýk sk...miþ gö...ün davasý olmaz misali þöyle olmalý böyle olmalý ile bir yere varamazsýnýz. Kaderine razý olacak ya da aktif olarak hakkýný arayacaksýn. Tercih senin.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

2.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Arkadaþlar kusura bakmayýn ama öyle boþ lafla peynir gemisi yürümüyor. Adamlar öyle ya da böyle mevzuata uydurarak 3 milyar hisseyi halka arz etmiþ ve cukkalarý cebe indirmiþ. Artýk sk...miþ gö...ün davasý olmaz misali þöyle olmalý böyle olmalý ile bir yere varamazsýnýz. Kaderine razý olacak ya da aktif olarak hakkýný arayacaksýn. Tercih senin.
    Madem öyle doðrularý sen yazda biz okuyalým hem sana ne kimin ne yazýp çizdiði okumaz ,katýlmaz geçersin hem sen deðilmisin mahmut paþa mallarý bunlar diyerek pazarcý aðýzýyla çýðýrtkanlýk yapan mal pazarlayan tekin adam deðilsin vesselam benim bildiðim insan dimdik elif gibi doðru olmalý kavak yapraðý gibi bir o yana bir buyana eteklerini savurmamalý...Siren+ Okijen= ayný kiþi olabilirsiniz belkide ikiz kardeþ çünkü ayný boþ faydasýz muhabetler ve fitne fesat geliþtirme çalýþmalarý...Bizim deðindiðimiz konular gerçek olan konular bunlarý biz uydurmuyoruz ...Adamlarýn 6 adet irili ufaklý þirketleri borsada iþlem görüyor içlerini þaibeli bir þekilde boþaltýklarýný nominal deðer olan 1 tl'nin yarý fiyatýna indirmiþ orada tuzaða vuranlara hayýr yok demiyor veriyor malý þimdide Ýhaas'ýn kanatlarýný yolmaya baþladý sonra verecek fýrýna afiyetle yiyecek halbuki oradaki para tüm yatýrýmcýlarýn parasý ama tavuðu yiyen mücahit Ören hazretleri bizim isyanýmýz bu haksýzlýklara yani balýðýn baþýda kuyruðuda ayný kokuyor..Þimdi senin keyfini kaçýran bu önemli konularla alakalý yorumlarmý.. Yanlýþ da olsa geçmiþ bir merhabamýz var o yüzden fazla yormayacaðým seni...
    Son düzenleme : wise stockbroker; 09-12-2021 saat: 19:31.

Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Madem öyle doðrularý sen yazda biz okuyalým hem sana ne kimin ne yazýp çizdiði okumaz ,katýlmaz geçersin hem sen deðilmisin mahmut paþa mallarý bunlar diyerek pazarcý aðýzýyla çýðýrtkanlýk yapan mal pazarlayan tekin adam deðilsin vesselam benim bildiðim insan dimdik elif gibi doðru olmalý kavak yapraðý gibi bir o yana bir buyana eteklerini savurmamalý...Siren+ Okijen= ayný kiþi olabilirsiniz belkide ikiz kardeþ çünkü ayný boþ faydasýz muhabetler ve fitne fesat geliþtirme çalýþmalarý...Bizim deðindiðimiz konular gerçek olan konular bunlarý biz uydurmuyoruz ...Adamlarýn 6 adet irili ufaklý þirketleri borsada iþlem görüyor içlerini þaibeli bir þekilde boþaltýklarýný nominal deðer olan 1 tl'nin yarý fiyatýna indirmiþ orada tuzaða vuranlara hayýr yok demiyor veriyor malý þimdide Ýhaas'ýn kanatlarýný yolmaya baþladý sonra verecek fýrýna afiyetle yiyecek halbuki oradaki para tüm yatýrýmcýlarýn parasý ama tavuðu yiyen mücahit Ören hazretleri bizim isyanýmýz bu haksýzlýklara yani balýðýn baþýda kuyruðuda ayný kokuyor..Þimdi senin keyfini kaçýran bu önemli konularla alakalý yorumlarmý.. Yanlýþ da olsa geçmiþ bir merhabamýz var o yüzden fazla yormayacaðým seni...
    Ah wise dostum ahhh. Beni bir tek sen anlardýn ama sen de yanlýþ anladýn. Bir zamanlar bana akraba çýkacaðýz derken þimdi siren ile ikiz yaptýn. Senin canýn haklý olarak öyle bir sýkkýn ki kime ne diyeceðini þaþýrmýþsýn. Neyse olur böyle þeyler.
    Diðer taraftan benim, bu küffarlarýn birþeyini savunduðum da yok. Adamlar çalmak için her yol-yöntemi deniyor. Ýçerden dýþardan. Bedelli ile, yeni iþtirak arzý ile, borsada yalan haber ile, manipülasyon ile ...ile, ile. Bunlara ek ve yetmezmiþ gibi bir de finans kurumlarýný iflas ettirerek çaldýlar, çalýyorlar.
    Özsermayesi 57.5 milyar olan THY'nin 697 milyon hissesi var ama gel gör ki 1 milyardan az fazla özsermayesi olan bizim maydanozun 1 milyar 181 milyon hissesi var. Yani demem o ki çalýnan çalýnmýþ, yapýlan yolsuzlar yapýlmýþ burada yazarak kim senin benim sesimi duyacak. Birçok insan direk SPK'ya, reise, diðer kurumlara, þirketin kendisine yazýyor ama nafile. Þimdi arkadaþ gelmiþ iþtirakler birleþ-meli, ...-malý diye bir takým laflar atmýþ ortaya ya da akýl vermiþ biz yýllarýn yatýrýmcýsýna. E þimdi bunun gerçekleþme, uygulanabilme gibi bir ihtimali var mý sence? Eðer varsa onu da açýklasýn da biz de hak ve destek verelim. Elimizi taþýn altýna sokalým. Yok iþte. En kestirme yol böyle hýrsýzlarla yola çýkmamak, bunlarýn semtine uðramamak ama uðradýk bir kere ve nedense bunlarýn semtinde, pazarýnda aklýma maydanoz satýcýlarý geliyor.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •