ŞİKAYETİM VAR!..
Uzlaşma saatte bir çok uzun...KISALTILSIN...
Printable View
ŞİKAYETİM VAR!..
Uzlaşma saatte bir çok uzun...KISALTILSIN...
eskiden uzlaşma 10 dakikada bir olurdu..veya tam hatırlamıyorum ,belli fiyattan yüklü işlem olunca olurdu.
yeni uygulamanın sıkıntısı var. 1 saatte bir ne demek?
çok teşekkürler arkadaşlar umarım en kısa zamanda normal hayata döneriz
Ben ilk zamanlar aile hekimliğine ilaç yazdırmak için gittiğimde aile hekimi içeri almadı reçeteyide fırça sapiyla uzatmıştı. Bu kadar dikkat eden insanlar nasıl ölüyor. Demek ki hala bilmediğimiz bildirilmeyen bir şeyler var. Bence maske yeterli değil. Çiğ yenen sebzeler meyveler den bulaşabilir. Eve gelen tüm bunlar sirkeli suda bekletilip sonra durulama sonrası tüketilmeli. Açıkçası bizim aile de kapanma yok. Yaşlı babam dahil geziyor haftalık geniş katılımlı kahvaltı yemek oluyor. Ama tedbirler bunlar. Harfiyen yapıyoruz. Şuana kadar buna uymayan tek yeğen de çıktı. Tazi gibi dolaşıp dikkat etmez. 8-9 aydır bu şekilde korunduk.
ben nasıl kaptım halen anlamıyorum son 25 gün için de bir kez işe gittim, iş yerinde de zaten herkes maskeli masalarda seperatör var ve ofis yoğunluğu çok az, onun haricinde hep evden çalıştım, dışarı gezmeye bile gitmedim sadece market ve fırın ihtiyaç için, buna rağmen pozitif çıktı
Burada çok dalga geçen oldu. Ben de klebsiella pnomonia bakterisi vardı. Bu covid onun yanında minnacık kalır. Bu bakteri hastane de oluşmuş bir bakteri. Bir yılda 4-5 ameliyat geçirdim. Temizlenmedi. Buna endike ilaç bir tane var o da beşinci dozda beni zehirledi böbrekleri bozdu. Kendim laboratuvar teknisyeniyim. Bu bakteriden aldığım numuneye kekik yağı damlatıp kültür ektim. Üreme olmadı. Bende bir ay yaranın içine kekik yağı sıktım 1 CC. Yarayi tahriş etti felaket kasındırdi. Ama ölüm oranı %50 ye yakın enfeksiyon dan kurtuldum. İlaçsız. O gün bu gün hayatımda kekik yağı.
geçmiş olsun
direncini kuvvetlendirici doğal besinler almaya ve hayatına katmaya çalış.
miden sağlam ise sarmısak limon elma sirkesi kekik bol sebze meyve tüketmeye çalış temastan kaçın ortamını havalandır.
ofis ortamı da olsa kapalı alanlar ayrıca klimada çalışıyor ise ve 2 saatten fazla aynı yerde duruluyor ise maske pek faydalı değil.
giden gelen ve ortak kullanımlar maalesef neden olmaktadır.
bu arada hemen yan sokağımda 80 küsür yaşında bir komşum covidden vefat etti.
artık içimizde çok dikkat etmeliyiz.
Seçim rallisi
AKP dibini gördü.
"MHP'yi neden üstümde taşıyorum?" diye soruyor.
Çakıcı tartışmaları paravan.
Yaşlı MHPliler Kürt mesajlarından rahatsız.
AKP'nin tekrar Kürtlere yanaşmasına, Bahçeli yine erken seçim boşanmasına gider.
AKP ne zaman HDP'ye çiçek uzatsa, seçim yakındır.
Demirtaş'ı ve Kavala'yı salarlar. Kodesteki gazetecileri bırakırlar.
Küreselci Biden'a göstermek için "muhafazakar demokratız" maskesini tekrar takarlar.
Bütün bunlar bir avuç dolar ve borsada bir %20 daha için...
Geçenlerde bir hekimin tweetini okudum. Dediği teyzesinin eşi ile birlikte Trabzon'da dağ başı gibi bir yerde oturmasına ve evlerin ara mesafelerinin 800 metre olmasına rağmen eniştesinin covide yakalanıp vefat ettiğini söylüyordu. Biz ise şehrin göbeğinde korunmaya çalışıyoruz.
reyız.....konusıyı bakalım....kıme yararyacak
Su secim ittifak hdp bilmem ne tartismalari yine yanlis yapiyor akp
Dolar huzursuzlancak gibi
Dün tv deki feto artigi
Yani ne desek bos
20.11.2020 12:11:13 ERDOĞAN: FAİZ SEBEPTİR, ENFLASYON NETİCEDİR BUNU BÖYLE BİLELİM
20.11.2020 12:10:52 ERDOĞAN: TÜRKİYE'Yİ FAİZ, ENFLASYON KUR SARMALINDAN ÇIKARMAMIZ ŞARTTIR
20.11.2020 12:10:27 erdoğan: Gerekirse acı ilaçları içmemiz gerektiğinini farkındayız, dün yapılan faiz artırım kararını bu çerçevede değerlendiriyoruz
20.11.2020 12:09:37 erdoğan: Bugün almamız gereken tedbirler neyse onları almaktan çekinmiyoruz
20.11.2020 12:09:15 erdoğan: Yeni yargı paketlerini en kısa sürede meclisin önüne getireceğiz
20.11.2020 12:08:57 erdoğan: Yeni reformlar, yeni atılımlar için hazırlıklar yapıyoruz
20.11.2020 12:07:26 erdoğan: Ekonomi politikalarımızı tahkim edecek, demokrasi ve özgürlüklerimizin çıtasını yükseltecek hazırlıklar içindeyiz
20.11.2020 12:06:49 erdoğan: Hazine ve maliye bakanlığımız, tcmb diğer kurumlar ve özel sektör daha güçlü şekilde birlikte çalışacak
20.11.2020 12:05:47 erdoğan: Ekonomide her kesime yönelik desteklerle salgının yol açtığı sıkıntıları azaltmaya çalışıyoruz
Bu virüs havada belirli bir süre kalıyor. Mevsim sonbahar rüzgar ile de taşınabilir. Meyve üzerine yapışır sende silip yersen covid olursun. Bilim bunu daha çözemedi. İflas söz konusu. Yani bu konuda en ufak ihmal olmamali. İkinci tavsiyem sirke sofrada olmalı.
Patronu bi tatile filan göndersek ya? Yoruldu gibi sanki biraz sakin patron az konuş ya...
Yerlesiklerin döviz alimi nasil bozulur
Guven fln hariç..teknik olarak
Banka bireysellere doviz de makasi acsa teknik sıkıntısı var mi bunun ?
Ben evi satmaya çalıştım günlük emlakçılar ile eve giren oluyordu. Biz her defasında kaynamış suya kekik yağı koyup odayı temizledik. Hastaneye her gittiğim de acilde covid kaynıyordu. Eve geldiğimde tepede tırnağa gümüş suyu sıkıyordum. Kolladial Gümüş suyu. Bunu çocuklar da kullanılır. Bademcige değecek şekilde gargara ve burna damlatılarak kullanın.
Dövizle alakalı en ufak bir tedirginlik sebebiyle bankaya %10-20 kişi gitse mevduatı çekse çok büyük kriz olur.
Yerel bütçelerin de %90'ı a.k.partisi elinden çıktı bitti gitti..
Daha finansal gücü eksilerek silinir gider işte..
Son uyArı Dow.
çözüm basit.
şark gurnazı
ve su gurnazı
mantelitesini,
ve dahi define avcılığını bırakacan.
zor ve kalıcı olanı seçecen.
başta acıtır, üledir.
umudumuz Reis ayıcıkları biraz nefes aldır
bimi 30 dan çıkarmak lazım.
ayakbağı oluyor.
şöyle daha diri ve aksiyonlu bi kağıt koymak lazım. :he:
Dow u da Dax ı da aynı haberleri ısıtıp ısıtp yükselmeye
çalışıyor günlerdir böyle covid artmış kapatmalar başlamış
duymazdan geliyor.Bist de öyle hergün aynı şeyler konuşuluyor
sanki yeni duymuş gibi hep birileri ipten alıyor.
Anlamlı çözülme olacağını zannetmiyorum, döviz ve altın yatırımcısı sabırlıdır,
döviz alan ikiye katlamadan satışa geçmiyor, örnek 1.70 1.80 aralığında uzun süre
maliyetlenme yapıldı, en anlamlı çözülme 3.60 tan geldi,
ordaki durulmadan sonra DTH hesapları ciddi artış yaptı, 7 üzeri ciddi çözülme geldi,
5.5 6 tl civarından DTH hesapları sürekli yukarı doğru gidiyor, 8.50 den bile çok ciddi alım geldi,
ortalama 6 üzerinde maliyet var ve her geçen gün artıyor maliyetlenme,
tekrar %100 hedefi varsa 12 den önce ve + reel faiz gelmediği sürece ciddi çözülme
ben beklemiyorum, sular biraz durulsun DTH hesaplarını takip edelim,
dövizdeki bu düşüşü bile alım fırsatı olarak görmüş olabilirler, önümüzdeki hafta
DTH hesaplarından görürüz, ciddi miktarda fiziki altın ve döviz alan tanıdıklarımda
en ufak bir satış düşünen görmedim, tam tersi tl de olup dövize geçmek için
bekleyenler duyuyorum,
https://i.hizliresim.com/K4mZvt.jpg
Covit piyasaların mazotu
27 Temmuzdan bugüne uzanan bu sıkışma kırılınca fikrin değişir asdas :he:
Bu sefer endeksi Bim'le istediği gibi oynatıyor şikayetleri başlayacak.
Beni sorarsan mavi bant yukarı kırılınca atladım hatta burada da paylaştım, sopalayıp yolladılar. Az kendime geleyim kırmızı kırılırken bir daha dalacam.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...f963943227.png
Aci recete imf olabilir mi ?
Olursa bist 200 bin olur mu ?