Sayfa 783/1002 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    reyız.....konusıyı bakalım....kıme yararyacak
    Tabiki bana üstadım...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by MONEY DOCTOR Yazıyı Oku
    Geçenlerde bir hekimin tweetini okudum. Dediği teyzesinin eşi ile birlikte Trabzon'da dağ başı gibi bir yerde oturmasına ve evlerin ara mesafelerinin 800 metre olmasına rağmen eniştesinin covide yakalanıp vefat ettiğini söylüyordu. Biz ise şehrin göbeğinde korunmaya çalışıyoruz.
    Bu virüs havada belirli bir süre kalıyor. Mevsim sonbahar rüzgar ile de taşınabilir. Meyve üzerine yapışır sende silip yersen covid olursun. Bilim bunu daha çözemedi. İflas söz konusu. Yani bu konuda en ufak ihmal olmamali. İkinci tavsiyem sirke sofrada olmalı.

3. Patronu bi tatile filan göndersek ya? Yoruldu gibi sanki biraz sakin patron az konuş ya...

4. Yerlesiklerin döviz alimi nasil bozulur

Guven fln hariç..teknik olarak

Banka bireysellere doviz de makasi acsa teknik sıkıntısı var mi bunun ?

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Patronu bi tatile filan göndersek ya? Yoruldu gibi sanki biraz sakin patron az konuş ya...
    Ölü dolari canlandircak tek korkum bu

6. Ben evi satmaya çalıştım günlük emlakçılar ile eve giren oluyordu. Biz her defasında kaynamış suya kekik yağı koyup odayı temizledik. Hastaneye her gittiğim de acilde covid kaynıyordu. Eve geldiğimde tepede tırnağa gümüş suyu sıkıyordum. Kolladial Gümüş suyu. Bunu çocuklar da kullanılır. Bademcige değecek şekilde gargara ve burna damlatılarak kullanın.

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ölü dolari canlandircak tek korkum bu
    5-6 ay 7.5-7.7 bandında tutarsan bir miktar çözülme olur (10-15 arası)

8. Dövizle alakalı en ufak bir tedirginlik sebebiyle bankaya %10-20 kişi gitse mevduatı çekse çok büyük kriz olur.

Sayfa 783/1002 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •