Otomotivde de de hadi buna kronolik traktör de ekleyeyim..
Ttrak doas froto tofas karsan şimdide asuzu ve tmsn
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Otomotivde de de hadi buna kronolik traktör de ekleyeyim..
Ttrak doas froto tofas karsan şimdide asuzu ve tmsn
ben henüz yabancı yatırımcı geldiğini düşünmüyorum. yabancı takas oranı hala üst banda çıkmadı. bu gelen sıcak paradır. o da ilk fırsatta kaçar. ikinci olarak ülke kredi puanı hala çöp seviyesindeyken yabancı yatırımcı be fon girişlerinin olacağını geleceğini sanmam.
Çimento da da Afyon ilk başlattı sonra oyakc Konya akcns cmbtn goltas çimsa bucim bsoke..
Konya hala bedelsiz etkisiyle devam..
merhaba,bill gates daha önce iyimserdi ama şuan korkutan uyarıda bulunuyor gelecek 4-6 ay en kötü dönem olabilir diyor,allahım bu gerçekse can derdine dahada düşecegiz para her şey degil
500 ken mi cds daha iyiydi 300 ken mi hocam... Şuan kabul edilebilir 300 bandında ve şu zamanda hiç bir uyum vs göre fena da değil..Ülke batıyor short basıyorum diyenlere inat..
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum abi.. Aşı pandemi etkisini kırarsa tamam.. Kirmazsa.. Zaten şuan pandemi değil sinemi dünya saklıyor.. Çin i takip ediniz.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bill Gates bir kriter değil yav.. Ama akıllı adam.. Doğal seleksiyon önemli maalesef SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ZigZag vardı 1210 larda dev çöküş hedefi veriyordu.
Sen nasil batmadin dedim 100 bine 1 kontrat koyuyorum demişti. O kontratı da verecek böyle giderse. Tek yöne sartlanmak en tehlikeli. Kendine çok güvenmek çok tehlikeli. Her an her ihtimale açık olmak lazım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu benim de taktigim. Islem acacagim seviyeyi sabirla bekliyorum. Hatta o sirada demoda islem yapiyorum oyalanmak amacli.
Bu arada benim de hedefim 1335. Aralik vade icin. Diger vadelerde uzerine 1355 ler minimum. Alisamadim hala yeni rakamlara. Bugun shortladim Subat vade 1566 dan. Tutucam.
Bol kazanclar :)
"Duvarlar ve kurallar yıkılmak içindir" gibi bir söz insanı büyük işlere yönlendiriyor.
Öte yandan kısır için domates ve salça yok ise ketchup da olur diyebilmek lazım. Bana fena gelmedi havalı bir şey oldu.
viop ta yön seans içindeki hareketler dikkate alınır. genel olarak yukarı olan yönde bile pekala sert satışlar yenebiliyor. bence viop bu.. ayrıca başarısız bir oyuncu o hikaye, bu masal, demek yerine herhalde ben yanlış birşeyler yapıyorum diyerek önyargılarından kurtulduğunda belki bir şeyler olabilir. belki ama...
her eline kalemi alan olaya nasihat vermekle başlıyor. benimkiside öyle bir şey oldu ama ne yapayım çok önyargılısınız. becerilmeyen bir şeye hikaye damgasını yapıştırıyosunuz. bu sadece buradamı yook.. her yerde aynı.. ne bileyim insanlar herhalde kendilerini çok zeki karşısındakini salak sanıyor....
ayrıca burası insanların borsa muhabbeti yaptığı bir site. yani ben kendi adıma buraya kimseye ne akıldanelik yapmak için, nede yol gösterici biri olarak giriyor değilim. kim kimdir, nedir ne değildir, bilmediğim tanımadığım birine ne diye hikaye anlatıp kendime gülüreceğimki. vazifem değil çünkü. bunuda rahatlıkla yaptığım yorumların içinde sadece düşüncelerim olduğunu örnek gösterebilirim. ben hiç yokum çünkü. ama başkası gelip oturtuyorsa oda kendi sorunu beni bağlamaz.
Mayın tarlasında oyun olur mu?
>>>>
https://www.youtube.com/watch?v=ZWjPM022wtI
Bağa Girdim Bağ Budanmış,
Bağa Bülbül Dadanmış.
On Beş Yasında Da Nazife De Hanım,
Kimlere Aldanmış.
Çıktım Şarköy'ün Yoluna,
Sıra Sıra Zeytinler.
On Beş Yaşında Da Nazife De Hanıma,
Yazık Ettiler.
O Tepeden Bu Tepeye, Oyun Olur Mu.
On Beş Yaşında Da Nazife De Hanıma,
Doyum Olur Mu
Geçen rüyamda arabada arka koltuğa oturdum, otomatik gitmesini istedim otoyolda ilerliyordum, o arada başka şeyler düşünürken ön teker patladı kendi kendime heyecan yaptım, vitesi boşa almak işe yaramadı, arkadan ön koltuğa uzanarak geçip direksiyonu kontrol edeyim vs derken panik oldum.
Neyse ki rüya idi.
Borsa heyecan yeri, çok stres olunca biraz uygun pozisyon beklemek lazım.
>>>>>>>>>
Heyecan, belirli dış ve iç uyarıcıların, çok kısa bir sürede insanda fizyolojik canlanma ve gerilim yaratan, insanı psikolojik olarak etkileyen bir durumdur.
Zihinsel olarak “bir şeyi†hayal etmek bile, heyecan hissi oluşturabilir. Heyecanın insanda yarattığı etki kısa sürelidir.
GÜNAYDIN :hn:
VİOP Sakinleri.
kimse yazmamış.
Günaydın abey. Hal mi kaldı yazacak :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1558-1558,50-1559-1559,50 & 1560 bölgesel uygun satışlarımızı daha açılışa müteakip piYasamıza sunduk..
günaydın.
elimiz belli olsun. garan'da short ağırlıklı oyuna giriyorum.
Dün akşam demistim bu yarın sabah biraz daha şahlanır diye ciğerini bilirim bu palaninSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TAdı kalmadı...
işlem yapmana gerek bile yok... kendiliğinden gidiyor..
1561,Xx - 1562,Xx ortaya karışık daha sattık,
1563 az daha yazdık bekler..
156 150 aktif hade bakalım.. sür nereye kadar..
Kavurmalı tost söyledim :)
Günaydın...
Dünden tutunma sebebi (kısmen) ve dolardaki düşüş tabiki hafif yaptırım ana sebep olmakla beraber bugün ki sunum bence...
Piyasa biraz da bunu bekliyor...
Piyasalar bugün Merkez Bankası (TCMB) Başkan Naci Ağbal'ın 2021 yılına ilişkin para ve kur politikası sunumunda önümüzdeki dönem para politikası ve rezerv yönetimine ilişkin vereceği sinyalleri takip edecek.
Kolay gelsin herkese...
kardeşim bist yönetimi nasıl spotta açığa satışı yasaklıyorsa bari viopta da shortu yasaklasın :he:
satış emirlerini bist girsin abicim biz alıcı olalım...
böylece küçük yatırımcı zarardan kurtulur işte :he:
bu nedir abi yarınlar olmayacakmış gibi alıyor...
#shortyasaklansın
Yani pozitif olursa banka günü olması ihtimaldir...
Onumuzdeki hafta açıklanacak veriyi merakla bekliyorum. Buradan piyasayı yerlinin kaldıramayacağını hepimiz biliyoruz çok sert yabancı girişi var.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.