Sayfa 783/996 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Viop - XXVIII

viop ta yön seans içindeki hareketler dikkate alınır. genel olarak yukarı olan yönde bile pekala sert satışlar yenebiliyor. bence viop bu.. ayrıca başarısız bir oyuncu o hikaye, bu masal, demek yerine herhalde ben yanlış birşeyler yapıyorum diyerek önyargılarından kurtulduğunda belki bir şeyler olabilir. belki ama...

her eline kalemi alan olaya nasihat vermekle başlıyor. benimkiside öyle bir şey oldu ama ne yapayım çok önyargılısınız. becerilmeyen bir şeye hikaye damgasını yapıştırıyosunuz. bu sadece buradamı yook.. her yerde aynı.. ne bileyim insanlar herhalde kendilerini çok zeki karşısındakini salak sanıyor....

ayrıca burası insanların borsa muhabbeti yaptığı bir site. yani ben kendi adıma buraya kimseye ne akıldanelik yapmak için, nede yol gösterici biri olarak giriyor değilim. kim kimdir, nedir ne değildir, bilmediğim tanımadığım birine ne diye hikaye anlatıp kendime gülüreceğimki. vazifem değil çünkü. bunuda rahatlıkla yaptığım yorumların içinde sadece düşüncelerim olduğunu örnek gösterebilirim. ben hiç yokum çünkü. ama başkası gelip oturtuyorsa oda kendi sorunu beni bağlamaz.

4. Mayın tarlasında oyun olur mu?

>>>>
    https://www.youtube.com/watch?v=ZWjPM022wtI

Bağa Girdim Bağ Budanmış,
    Bağa Bülbül Dadanmış.
    On Beş Yasında Da Nazife De Hanım,
    Kimlere Aldanmış.

Çıktım Şarköy'ün Yoluna,
    Sıra Sıra Zeytinler.
    On Beş Yaşında Da Nazife De Hanıma,
    Yazık Ettiler.

O Tepeden Bu Tepeye, Oyun Olur Mu.
    On Beş Yaşında Da Nazife De Hanıma,
    Doyum Olur Mu
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Geçen rüyamda arabada arka koltuğa oturdum, otomatik gitmesini istedim otoyolda ilerliyordum, o arada başka şeyler düşünürken ön teker patladı kendi kendime heyecan yaptım, vitesi boşa almak işe yaramadı, arkadan ön koltuğa uzanarak geçip direksiyonu kontrol edeyim vs derken panik oldum.

Neyse ki rüya idi.

Borsa heyecan yeri, çok stres olunca biraz uygun pozisyon beklemek lazım.

>>>>>>>>>
    Heyecan, belirli dış ve iç uyarıcıların, çok kısa bir sürede insanda fizyolojik canlanma ve gerilim yaratan, insanı psikolojik olarak etkileyen bir durumdur.

Zihinsel olarak “bir şeyi†hayal etmek bile, heyecan hissi oluşturabilir. Heyecanın insanda yarattığı etki kısa sürelidir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
    GÜNAYDIN

VİOP Sakinleri.

kimse yazmamış.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7. Günaydın abey. Hal mi kaldı yazacak
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    GÜNAYDIN

VİOP Sakinleri.

kimse yazmamış.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    GÜNAYDIN

VİOP Sakinleri.

kimse yazmamış.
    Günaydin Sn Bear_bull

Sayfa 783/996 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz