Bofa'da + ya geçerse ortam şenlenir
Printable View
Bofa'da + ya geçerse ortam şenlenir
ABD anayasasına göre BAŞKAN ölürse yerine başkan yar. geçer.
O da ölürse yerine Meclis başkanı geçer...
burası derin forumdur..kahvehane muhabbetine benzemesin..
Çin borsasında gömçürmeler -70 e dayandı şuanda
BIDEN aday gösterildiğinde arka planda küreselciler tarafından bu kadının yöneteceğini okumuştum buradada yazmıştım okuduklarımla ilgili.Aslında olay Trump la başladı ama Trump halkı arkasına aldığını düşünerek güç zehirlenmesi yaşadı , Sonra sağlık yönünden bitik ellerinde daha rahat yönlendirecekleri BIDEN aday yaptılar , sonuçta masayı yönetenler aynı sadece oyunu artık daha sert terör grupları ile değil ÜLKELERLE oynuyorlar bana göre.
Dikkat Dikkat GLOBAL ÇAKIŞ GELEBİLİR
Amarika çini vurur mu
Short jeton başka şey arkadaş, makineye 3 tane atan dünya savaşı çıkarıyor çerez gibi.
Çin'in uçağa müdahale etmesi intihar olur. ABD Pasifik'te kolay kolay taviz vermez.
Dün bir yazı vardı, çok daha önceden alt düzey resmi memurlar ziyaret etmiş. Çin ise, onlar önce Pekin'e geldi ondan sonra oraya gitti, ayrıca o zaman Çin o kadar güçlü değildi, şimdi güçlüyüz istemiyoruz vs diyormuş.
RUSYAYA - UKRAYNA
ÇİN - TAYVAN
TÜRKİYE - YUNANİSTAN- SURİYE
İRAN-İSRAİL
oyun alanları bu neden millet şaşırıyor çoktan beri tezgah buralara kuruluyor.
Çin tayvan bölgesinde tatbikat yapıcakmış neden Askeri uçakla gelicekmiş vs vs :)
o abla oraya gelicek :kahkah: ALMANYA nın başına gelen şanşölye kendi ülkesinde basında yazılan bir yazıyı okudum bir şirkette müdürlük bile yapamaz diyor yorumcu.FRANSA nın başındaki belli zaten ne olduğu , İNGİLTERE nin başındaki çatlağı yediler o küreselcilere ters di , şimdi kendi düzeneklerine uyacak kişiyi belirleyip ona yoğunlaşacaklar yeniden dizayn edilen bir dünya ile başbaşayız ben öyle görüyorum.
THYAO yavaş yavaş hedefe doğru ilerliyor...
BBHT'de geçti vatandaştan altın toplama siteminde faiz %3 olacakmış.
Ortada global bir gerginlik olduğu belli.
Küreselcilerin de kendi mantığı var, tek dünya olur ise ileride uzaylılar ile ticaret daha kolay olur diye düşünüyorlar belki. Elon Musk da garip tweetler atıyor.
Longtermist olmuş adam, uzunvadecilik diye bir felsefe olabilir.
https://twitter.com/elonmusk/status/1554335028313718784
Bütün borsa malını sattı bu kadar yeter diyen çıktı.
Ama dayu vermiyor.
Verin lan mal oradaysa hamal burada dedi tüm malı çekti aldı.
Yan tahtalarda filan adam kalmadı bildiğin.
Sasa thy ile endeksi tutuyor.
Ne olur? Bu malı yukarıdan panikle geri verip oyle mi çakar? Uzuncu mu oldu? Yolsa alan veren de kendi mi? Bilinmez. Görünce anlarız.
Ama genel olarak satış var ve karşılayan tek el gibi görüntü var. Belki bu görüntü bile yanlıştır nereden bileceksin.
abka pozda olduğunda çok saldırgan oluyorsun elini belli ediyorsun dayı :=)
bizim forumda bu ara iyi değil :)
kavga etmek için ortam hazır forumda
hayırlısı
Japonya ile Rusya arasında da sanırım Kuril adaları diye bir sorun var.
2 saat kaldı inmesine demişler tam kapanışa doğru inecek muhtemelen.
Badem kule si deneme 1-2 ,
kordinatları veriyorum 56-57 bantlarına yolculuk beklentimiz devam ediyor.:drunk:
Dayu bi kaat var. Ulan acccccayip gıcık oluyorum. Elim ayağım kaşınıyor. Ula şuna vursam beni vururlar mi diye içim içimi yiyor. Bi kaat var dayu ama ben buna vururum gibi geliyor. Da. Ne zaman.
Ben Çin'li olsam durum hoşuma gitmezdi, küçük düşürücü bir durum.
dün'' eksi kapanış'' dedin; %3 artı kapattık...100 puandır sürekli SHORT DEYİP duruyorsun...
Bu mantıklı mı? sebebini-tekniğinle ,short dersin ve kenara çekilirsin...Millet ,aptal değil..bir kere söylemen yeterli..ama 10 kere söylersen,algı-etkilemiş olursun..
Bunu yapan kim olursa olsun,kötü niyetli olarak bakarım ve sonuna kadar itirazımı yaparım..eskiden ARCHİ vardı...sonra DES... geldi...vs..
abkacım kusura bakma ama bir algı yaratmaya çalışıyorsun
dün + gap açtı ve artı gap ile birlikte +3 yaptı
sen işine geldiğinde alıntı yapıyorsun
sana olan saygımdan seni kırmamak ve seni güzel hatırlamak adına engelliyorum
yoksa senle kavga edeceğim
allaha emanet dostum
İllaki yazıyorsan şuraya KAÇ KONTRAT POZ. VAR yazın..o zaman görelim PAÇAL NEYMİŞ...sıkıysa 80 ve üzeri kontrata paçal yapın...tuvalete gidemezsiniz..
TOPLAMDA 10 KONTRATI VAR...10 gün boyunca 1 er 1 er short açarsın.Bu anlamsız bir kontrat sayısıdır...Ama kocaman bir algı yaparsın..
Geçen bir videoda anlatıyorlardı Bitcoin tüm dünyada elektrikler kesikken de radyo dalgaları vs ile de çalışacak şekilde alt yapı geliştiriliyormuş.
Bu tip olasılıkları düşünmek normal bir insan için sakat, ama bu işe yatırım yapıyorlar. Toplum veya örgütsel psikolojisi farklı oluyor.
Kabaca 150$ geldik. İnenler binenler için istasyon.