Sayfa 785/1003 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,273 - 6,280 arası.

Konu: Viop XLII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    abka pozda olduğunda çok saldırgan oluyorsun elini belli ediyorsun dayı :=)
    dün'' eksi kapanış'' dedin; %3 artı kapattık...100 puandır sürekli SHORT DEYİP duruyorsun...

Bu mantıklı mı? sebebini-tekniğinle ,short dersin ve kenara çekilirsin...Millet ,aptal değil..bir kere söylemen yeterli..ama 10 kere söylersen,algı-etkilemiş olursun..

Bunu yapan kim olursa olsun,kötü niyetli olarak bakarım ve sonuna kadar itirazımı yaparım..eskiden ARCHİ vardı...sonra DES... geldi...vs..

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Millet çok heyecanlı olduğu içindir belki
    Boş boş izlemek sarmıyor, bi dene makinaya 2941 den şort cetonumu attım Bigşort abi artık global savaşa hazırız
    bozkurt dayı vobta formosyon hedefi 3 bin göstermekte jetonları idareli kullanmak lazım kredeli mallar felan başkasının parasıyla bizi ütmeye kalkıyorlar olurmu böle yaw
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Uçurtmayı vurmasınlar mi dayu ne dion
    Fakirlikten kurtuluşun yok dayu, boşuna çırpınma diyom, memedabi yolda geliyormuş
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dün'' eksi kapanış'' dedin; %3 artı kapattık...100 puandır sürekli SHORT DEYİP duruyorsun...

Bu mantıklı mı? sebebini-tekniğinle ,short dersin ve kenara çekilirsin...Millet ,aptal değil..bir kere söylemen yeterli..ama 10 kere söylersen,algı-etkilemiş olursun..

Bunu yapan kim olursa olsun,kötü niyetli olarak bakarım ve sonuna kadar itirazımı yaparım..
    abkacım kusura bakma ama bir algı yaratmaya çalışıyorsun
    dün + gap açtı ve artı gap ile birlikte +3 yaptı
    sen işine geldiğinde alıntı yapıyorsun

sana olan saygımdan seni kırmamak ve seni güzel hatırlamak adına engelliyorum
    yoksa senle kavga edeceğim

allaha emanet dostum
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İllaki yazıyorsan şuraya KAÇ KONTRAT POZ. VAR yazın..o zaman görelim PAÇAL NEYMİŞ...sıkıysa 80 ve üzeri kontrata paçal yapın...tuvalete gidemezsiniz..

TOPLAMDA 10 KONTRATI VAR...10 gün boyunca 1 er 1 er short açarsın.Bu anlamsız bir kontrat sayısıdır...Ama kocaman bir algı yaparsın..

6. Geçen bir videoda anlatıyorlardı Bitcoin tüm dünyada elektrikler kesikken de radyo dalgaları vs ile de çalışacak şekilde alt yapı geliştiriliyormuş.

Bu tip olasılıkları düşünmek normal bir insan için sakat, ama bu işe yatırım yapıyorlar. Toplum veya örgütsel psikolojisi farklı oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Kabaca 150$ geldik. İnenler binenler için istasyon.

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    bozkurt dayı vobta formosyon hedefi 3 bin göstermekte jetonları idareli kullanmak lazım kredeli mallar felan başkasının parasıyla bizi ütmeye kalkıyorlar olurmu böle yaw
    Sıkıntı yok dayu, biz ki lönk iken 2900 vobdan 2600 ü görmüş adamık..
    2900 şorttan 3200 ü görsek bile dokanmaz.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 785/1003 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •